2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende yavaş yavaş yemek öğrenmeye başladım, dün çorbayı ben yaptım :))
Annem hazır çorbaya yağ koyuyormuş ondan bu kadar lezzetli oluyor demekki, ben koymuyordum...

alıştırma yaptırıyordum meltemciğim annen sana kolay gelsin arkadaşımmmm şimdiden ellerine sağlıkkk eminim çok lezzetli olacaktır

tskr ederimm canımm evet bana da alştırma oluyor ben bir yönden şanslıyım çünkü kaynanam hep hazır şeyler yapıoo benim annem de kesinlikle hazır olan herseye karsıdır annemin 1 ay kışa hazırlanma süresi vardır yaprak salamura yapar,tarhana yapılır bizde kış için kurutmalıklar yapılır tursular yapılır ama kaynanam yapmaz o yüzden nişanlım ev yemeklerini özlüyor Allah nasip ederse ona da yaparım kendi evimde

Sıkıldım yaa, patronda çıkmıyor (

Kızlar Iğdır'da domatesin kasası 2 lira oluyormuş, bende kış için domates sosu falan yapmayı düşünüyorum şimdiden, anneme kayınvalideme gönderirim...
Ahh bakalım nasip olacakmı?

inşllah canımm kurutmalıklarını da yaparsın kışın güzel oluyo kavonozlara yapıyoruz biz yemeklere filan atıyoruz güzel oluyo

inşllah canımm kurutmalıklarını da yaparsın kışın güzel oluyo kavonozlara yapıyoruz biz yemeklere filan atıyoruz güzel oluyo

İstanbul nemli olduğu için kurutmak mümkün olmuyor, ama patlıcan ve kabak ve biber dolması çok güzel oluyor, onlardanda yapmak istiyorum...
Biz fasülye atıyoruz derin donndurucuya ama nedense güzel pişmiyor, önceen annem konservesini yapardı o daha güzel oluyordu...

bizdede tam tersi bir durum söz konusu kayınvalidem çok hamarat yoğurdunu bile kendi yapıyor kefir bile yapıyormuş maşallah diyorum Benim annemde tam tersi turşuyu hazır alır tarhana erişte salça gibi şeyleride köylü pazarından alır aşkımdan bende hepsini bekleyecek:S

kızlar iyi akşamlarrrr

bu haftada bitti.yarın gelinliğim için provaya gidicem.haftaya bitiririm dedişekil almaya başladı zaten.sana sürprizlerim olacak dedi.askısını falan farklı yapmayı düşünüyor galiba.madem dikiliyor özel olsun dedi sadece sana özel...ayy içim bir hoş oluyor artık.tarlatanlı bir şekilde deniyorum.beni zıplatıyor falan düşüyormu diye.ama şimdilik içime sinmeyen hiç birşeyi olmadı.fermuar haziranda dikilecek kilo falan veririm diye.

yarın ayrıca tvmizi alıcaz, davetiye sipariş etmeyi düşünüyoruz.tv ünitesi ve mutfak masası bakarız sanırım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…