• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin nurgülcüm. Ben zaten aynı o bayanın olurdum dediği gibiyim ama bu seferde annem baan çok pasaklısın akacaksın çocuğun başını diyor:1:

Ya araştırıyorum bulamıyorum, pko sadece ultrasonlamı anlaşılır, başka test yaptırmakta gerekirmi?
Mesel benim yumurtalıklarımda sorun yok, ama pko olma ihtimali varmıdır?

Ya araştırıyorum bulamıyorum, pko sadece ultrasonlamı anlaşılır, başka test yaptırmakta gerekirmi?
Mesel benim yumurtalıklarımda sorun yok, ama pko olma ihtimali varmıdır?

canım hiç bilgim yok. pko ne onu bile bilmiyorum :( bi araştirim :)

hoşbulduk esracım nasılsın tatlım

elçinim ya aslı ben ya :) :86:
iyiyim bacım. gelinliğimi seçtim oh ohhh :66:
sen nasılsın? denk gelmedik bayadır.

Ay kızlar nasıl siliniyor diye bir öğreneyim dedim silindi bir daha geri alamdım tekrar yüklerim zırt pırt başıma üçüşüyorlar tam basacağım pat çıkıveriyorum

Sonunda gördüm denizciğim resmi. :))
Çatlıcaktım :)) güzelmiş ;) özellikle rengi.
Kına için bende bu renk abiye düşünüyorum veya somon budra rengi.
ama kabarık almıcam. nişanda da giydim bu sefer biraz daha düz bişi alcam.

sonunda gördüm denizciğim resmi. :))
çatlıcaktım :)) güzelmiş ;) özellikle rengi.
Kına için bende bu renk abiye düşünüyorum veya somon budra rengi.
Ama kabarık almıcam. Nişanda da giydim bu sefer biraz daha düz bişi alcam.

aslında daha farklı bişey istiyordum açıkcası gelinliğin yanında prpmosyon oldu gibi sesimi çıkarmadım şimdi zaten cepte 10 kuruş zürtlemiş durumdayım bir de alternatif düşünemeyecektim düz elbiselerim o kadar çok var hep yakın ark düğünde felan almış olduuğum ablamda dedi bizde düz giyeceğiz salonda biraz farkın olsun düz her zmaan giyorsun diye giyeceğim iki saat

aslında daha farklı bişey istiyordum açıkcası gelinliğin yanında prpmosyon oldu gibi sesimi çıkarmadım şimdi zaten cepte 10 kuruş zürtlemiş durumdayım bir de alternatif düşünemeyecektim düz elbiselerim o kadar çok var hep yakın ark düğünde felan almış olduuğum ablamda dedi bizde düz giyeceğiz salonda biraz farkın olsun düz her zmaan giyorsun diye giyeceğim iki saat

olsun canım ya. buda güzel. bundan iyisi şamda kayısı :86:
bide gelinliğin yanında promosyon olmuş ekstra para vermiceeksin.
salonda da oluyosa farkın olur dedidğin gibi.

iyi akşamlar

sayfaları okudum ama çok üzüldüm okudukça.allah hepimize sabır versin.inşallah hepsi geçecek.bizim ailelerle ilgili hiç bir sorunumuz yok.birbirimizi yioruz aşkımla bazen.hep bi teselli 26 haziran sabahını iple çekioruz.herşey geride kalmış olacak.

ve bu atışmalardan dolayı uzaklaşma kararı aldık.ben o msj atmadan atmıorum.aramadan aramıorum.biraz kafasını dinlesin

Back
X