• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcimmm maşallah el emeklerin çok güzel görünüyorlar bebişimm çok güzelde paketlemişsin:nazar:

düğün için ev temizliği halılar yıkanacak daha bizimde çok işimiz var :52:

sağol şeker. valla iyi kötü yapıyoruz bişeyler düzeni seviyorum öyle annem koltukların başlarına koyarız felan dedi bir yerde olması iyi oldu benim için

bende akrabalık ilişkileri sağlam olan insanalra hayranım ya ablamın düğününde annem koşturuyor akrabalarımız anca otursun istemeyi bilsinler ben bile bulaşık yıkıyordum o gün kimse el atmaz ağır abiler gibi çekilirler kenera biz öyle değiliz gittiğimzde yerde elimizden geleni yaparız yıkarız

esra sorma kuzum badana olacak ev temizlik olacak allahtan hani 3 kişiyiz birimiz cama birimiz yere bir günde biritiyoruz de şimdi biraz zor halılar yıkanacak havalar müsait değil yani biran önce başlanması lazım benim eşyalar gitmeden bişey başlayamıyoruz

valla bizim akrabalık ilişkilerimizde hiç böyle sağlam değildir
öyle olanlara çok özenirdim
inşallah bizde böyle oluruz bundan sonra
bizim evde de temizlik olucak
benim çeyizlerin gitmesini bekliyoduk
artık onlarda gitti bu hafta sonu da benim eve gidilcek ama son düzenlemeler için
ondan sonra başlarız artık hem havalar daha da ısınır iyi olur
bizimde yıkanıcak halılar var çünkü

kızlarrr birgün birimizde temizlik yapsak yardımlaşabilseydik ne şahene olurduu
-denizzzz iyi sil camları
-esroooooo kaytarma kız halıları parlat bakim
-bukooooooooooooo nerde kaldı çaylar
-betüşşşşşş parlat bebişim patlatttt:52:
diğer bebişler sizde boş durmayın tutun işin ucundan bakimm:52:

birlikten kuvvet doğay haydedeeeeeeeeee:74::74:

bence de bu nişanlılık kabak tadı verdi
en iyisi hiç uzatmamak 3 ayda herşey olsun bitsin
gerçi bizimde çok uzun olmadı 6 ayda bitio ama gene de bana çok uzun geldi
takma canım sende boşver napıcaksın herkes aynı olmuyo işte

katılıyorum canım sana.şunun şurasında 40 günlük bi zamanım kalmış ama bıraksalar şimdi ayrılırım :50: ne hevesim kaldı ne isteğim zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum herşeyden ....

bende akrabalık ilişkileri sağlam olan insanalra hayranım ya ablamın düğününde annem koşturuyor akrabalarımız anca otursun istemeyi bilsinler ben bile bulaşık yıkıyordum o gün kimse el atmaz ağır abiler gibi çekilirler kenera biz öyle değiliz gittiğimzde yerde elimizden geleni yaparız yıkarız

esra sorma kuzum badana olacak ev temizlik olacak allahtan hani 3 kişiyiz birimiz cama birimiz yere bir günde biritiyoruz de şimdi biraz zor halılar yıkanacak havalar müsait değil yani biran önce başlanması lazım benim eşyalar gitmeden bişey başlayamıyoruz

valla bizim akrabalık ilişkilerimizde hiç böyle sağlam değildir
öyle olanlara çok özenirdim
inşallah bizde böyle oluruz bundan sonra
bizim evde de temizlik olucak
benim çeyizlerin gitmesini bekliyoduk
artık onlarda gitti bu hafta sonu da benim eve gidilcek ama son düzenlemeler için
ondan sonra başlarız artık hem havalar daha da ısınır iyi olur
bizimde yıkanıcak halılar var çünkü

bunların hepsi benim de başımda var
biz bir plan yaptık nişanlımla her hafta sonu yapmamız gereken işleri yazdık
annem gelir gelmez eminönüne gidip perdeleri sipariş vereceğim, onların gelmesi 2-3 gün sürse ertesi hafta sonu çeyizleri göndereceğiz, 7 mayıs olacak yani... cuma evde temizlik yaptırıp cumartesi çeyizleri götürüp cumartesi pazar yerleştirmeyi düşünüyoruz
o hafta sonu da zaten düğüne 2 hafta kalmış oluyor
bizim mevcut evimize de temizlik icin yardımcı birini çağıracağım
ben zaten eve geç geliyorum annemin de rahatsızlığı var, teyzelerim genelde yardımcı oluyorlar anneme ama onlarda evde temizlik yapıyorlar cünkü gelen misafirlerin bir kısmı onlarda kalıcak

düğüne 2 hafta kala çeyizlerin gitmesi cok mu geç olur kızlar

Bizim akrabalık ilişkileri çok iyidir, hele gençler, yine bu sene koptuk...
Önceki senelerde yurtdışından gelen her misafirler için gençler olarak gece düzenlerdik, sabaha kadar hem oynardık hem gırgır şamata...
Bu sene ben gitmeden yine toplamayı düşünüyorum, her zaman 30 kişi civarı olurduk bu defa bebeklerde var çok daha fazla olcez sanırım...
Ama şuda varki çok konuşur bizimkiler yaa, kimseyi beğenmezler :((

annem gelir gelmez eminönüne gidip perdeleri sipariş vereceğim, onların gelmesi 2-3 gün sürse ertesi hafta sonu çeyizleri göndereceğiz, 7 mayıs olacak yani... cuma evde temizlik yaptırıp cumartesi çeyizleri götürüp cumartesi pazar yerleştirmeyi düşünüyoruz
ben zaten eve geç geliyorum annemin de rahatsızlığı var, teyzelerim genelde yardımcı oluyorlar anneme ama onlarda evde temizlik yapıyorlar cünkü gelen misafirlerin bir kısmı onlarda kalıcak

adaşım herşey hazır olduktan sonra 2 hafta önce yani 15 gün önce gidicek en makbulüde bu değilmi zaten..bence zaman iyi adaş :91:

benim düğün günümde sen çeyiz yerleştiriyo olucaksın yani edacım
çeyizleri yerleştirirken beni de düşün kız arada :1:
bence geç olmaz canım neden geç olsun ki

katılıyorum canım sana.şunun şurasında 40 günlük bi zamanım kalmış ama bıraksalar şimdi ayrılırım :50: ne hevesim kaldı ne isteğim zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum herşeyden ....

böle içinizi karartmayın kızlar. herşey güzel olucak akışına bırakın.
kalan son günlerin tadını çıkarmaya bakın yaa.
boşverin olumsuzlukları. boşvermeye çalışın.

Ben düğüne bir hafta kala götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum :78::77:
Bizim ev kurulu sayılır gerçi.
Bence iki hafta geç değil diye düşünüyorum.

kızlarrr birgün birimizde temizlik yapsak yardımlaşabilseydik ne şahene olurduu
-denizzzz iyi sil camları
-esroooooo kaytarma kız halıları parlat bakim
-bukooooooooooooo nerde kaldı çaylar
-betüşşşşşş parlat bebişim patlatttt:52:
diğer bebişler sizde boş durmayın tutun işin ucundan bakimm:52:
ooo hemen zuzuşum emrin olur :))
sağol şeker. valla iyi kötü yapıyoruz bişeyler düzeni seviyorum öyle annem koltukların başlarına koyarız felan dedi bir yerde olması iyi oldu benim için

evt deniz böle daha derli toplu bzde nişan bohçası gtürrken bu şeklde dzenledk bohça yapmadk açılıp dağılmamş oldu

Back
X