• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar ben hariç herkesin şafağı azalmış ben düğüne göre yaptım ondan galiba kız eda gel istenme tarihime göre çizelge yapalım sonra nişanı yaparız başka türlü geçmeyecek bu çizelge:1:

Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü :53:
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...

Esracım çok iyi almışsın almakla.Ne kadara aldın acep?

Esracım çok iyi almışsın almakla.Ne kadara aldın acep?

2 adet 10 liraya aldım canım, yorgan için alacağımda 6 lira ama 2-3 yorgan sığıyor...
Her yerde çok daha pahalıydı diasada indirime girmiş...

bebişim geri sayfalara baksan belki orada şafakla ilgi bişi yazmışsındır bende tahminen öyle dedim :52:

Kız ben geriye gitmiştim bi kere, ilk bu aylarda yazmaya başlamışım...

Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü :53:
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...

evet esoşum 73 gün :1: kuzum ne kadara aldın banada lazım büyük boymu orta boymu bide :26:

evimz hazır allaha şükür zuzuşum ama tadilat yapılıcak bu hafta fayanslara başlanıyo artık hergn bişeyi çıkar zaman geçer :))

buket mutfak dolabına sen nasl karar verdn bnde bambu tonlarnda istyrm ama kremle ikisini aynı anda kullanayım diorum

benim dolap yapılmaya başlanmış canım 1 hafta içinde biter demiş kayınpederim sonra bana göstereceklermiş:69: Ben alt üst tüm dolap kapaklarını bambu istedim rengide kastamonu mdf kartelasından bambu olan. Cam fayans ve cimstone tezgah ı krem düşünüyorum iki bambu arası krem görüntü olacak yani canım ama senin dediğin gibide çok güzel oluyor bende kararsız kalmıştım

günaydın kızlar ben hariç herkesin şafağı azalmış ben düğüne göre yaptım ondan galiba kız eda gel istenme tarihime göre çizelge yapalım sonra nişanı yaparız başka türlü geçmeyecek bu çizelge:1:

Buket bak aynen şöyle oluyorr

Zuzuş evleniyor benim düğüne 2 ay bir gün kalıyor
Sonra zaman geçiyor ben evleniyorum senin düğüne 8 gün kalıyor ve zaman geçiyor sen evleniyorsun.

Kilit noktamız zuzu :9::9:

Seninde zamanın ilerliyor canım hiç merak etme.Hele bir yüzüğün takılsın parmağına bak zaman nasıl geçicek anlamıcaksın bile.Ben sözleneli 4 ay oldu dün ne çabuk geçti anlamadım bile :6:

kızz betüşşş sizinde mi ev kendibizin valla ne şanslısınız :nazar: ömrüm taşınmakla geçecek nişanlımın işi hep rotasyon ya :52:
evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..
betusum gunaydin
yogun evet
birde bir haftadir esimin abisi bizde kaliyo onun yogunlugu
yarin gitcek ins.
artik ustalastim yatili misafir falan

ooh maşallah artık eskisi kadar pank yapmazsn bzde grelim inşallah o gnleri

2 adet 10 liraya aldım canım, yorgan için alacağımda 6 lira ama 2-3 yorgan sığıyor...
Her yerde çok daha pahalıydı diasada indirime girmiş...

Kız ben geriye gitmiştim bi kere, ilk bu aylarda yazmaya başlamışım...

Ayy çok uygun almışsın esroş bende onu çok pahalı diye biliyorum.
Her diasada var mıdır ki acep?

aslışım ayşecim hoşgeldiniz..
zuzu sana bişi sorcam ben ilk geldigimde kaç aydı ben hatırlamıyorum nasıl bulucaz onu :26:

amin canım amin...sen nasılsın yogunsun bu aralar gelemiyosun ayşecim..

hosbulduk kizlar
umarim siz ben gibi yogun olmazsiniz

buketim alemsin

Sonra zaman geçiyor ben evleniyorum senin düğüne 8 gün kalıyor ve zaman geçiyor sen evleniyorsun.

Seninde zamanın ilerliyor canım hiç merak etme.Hele bir yüzüğün takılsın parmağına bak zaman nasıl geçicek anlamıcaksın bile.Ben sözleneli 4 ay oldu dün ne çabuk geçti anlamadım bile :6:

o zaman ben birtaraflarımı sürüyerek elimi çabıkk tutayımmm uğur getireyim sizee çözelim kilidiii:52::4:

Son düzenleme:

o zaman zuzuya baskı yapalımda biran önce evlensin zuzu duy sesimizi:1:

evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..

inşallah betüşşşş yaşam şartları kolayda psikolojik yaşam nasıl acaba :44: benimki altını sevdiği için heray bi bilezik yapacakmış bu konudan şanslıyım :52:

Back
X