• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istiyorum kızlar;
Bulaşık makinemi babannem alıcak
Mikro dalga fırınım,kettle,çaycım var
Eksiklerim;
Elektrik Süpürgesi Arnica bora 2400 walt (Evde kullandıgımız arçelik hem çok kötü ses çıkarıyor hem de ucundaki aparatlar çıkmıyor)
Ütü;philips azur ya da tefal aqua speed
Mixer-Blendır;Tefal
Tost makinesi almam nişanlımda ben de sevmiyoruz zaten
Set üstü ocakla fırını da kız tarafımı alıyor?bir de sordugum markalardan olumlu olumsuz eleştri duyduysanız paylasırmısınız kaç gündür arastırıyorum

canım ütümü philips aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine ama henüz denemedim.
elektrik süpürgemde philips torbasızlardan aldım sulu süpürgeyi kullanması zor dediler ama arnica içinde güzel yorumlar okumuştum.
blendırm braun saklama kabı olan vakumludan
biz ocak fırın daha almadık belki ankastreli bi ev buluruz die :)

Kızlar bence tamamen şans işi.
İnanın evdeki herşey arçelik bizim.
Ve annem 27 yıllık evli ki babannemden kalam buzdolabını kullanıyordu düşünün.
Onu 15 yıl önce değiştirdik hala aynı buzdolabı.
Amcamlar bosh almışlardı üzerimize 3. değişti ve arçelik aldılar.
Çamaşır makinesi yine 17 yıllıkdı.Diğerini alalı 2 yıl oldu çokda memnunuz.
Amcamlar yine philips almışlardı değiştirdiler arçelik aldılar.
Evde 3 tane tv var hepsi arçelik hele ikisi en az 20 yıllık hala çalışıyorlar:)
Süpürge konusunda fikrim yoktu ben sulu istiyordum annem istemedi bende kırmadım ama onu değiştirebilirim bilmiyorum.Ütü de yine evdeki ondan.Benim sevdiğim yani çok rahat ütülüyor birde ütüyü yere bıraktığında kendi kendine yukarı kalkıyor.Hani yanma gibi bir durum söz konusu olmuyor.
Dediğim gibi tamamen şans ve doğru kullanımla ilgili.

Günaydın kızlar...
Geçmişi okudum geldim...
Buketçim annenin ellerine sağlık gerçekten çok hoş şeyler yapmış :)
Zuhalcim bileziklerini şimdiden güle güle kullan çok kibar ama bi o kadarda alımlı duruyorlar :)
Meltemcim siemensin kampanyalarına baktım şimdi ama o şekilde çam mak 180 tl diye bişey göremedim :26: zaten öle bişey varsada kafayı yerim :27: ben bütün beyaz eşyalarımı siemens aldım çünkü yıllardır annemde bende siemens kullanıyoruz çok memnunuz.. boschla aynı yerde üretiliyor zaten daha fazla para vermeye gerek yok o yüzden.
arçelik kesinlikle tavsiye etmem kullanan herkes pişman. eskiden çok iyi markaymış tabi ama artık çok kötü üretim yapıyorlar.

takı konusunda benim kayınpederim düğüne gelmiyceği için bana bişey takılmıycak malesef. annem teyzem annanem bilezik aldı sadece onlarda hatıra olucak şekilde künyeler almıştı :97:

sağol canım ne yapıyorsa bana yapıyor zaten kurs arkadaşlarıda diyormuş kızından başka birşey düşünmüyorsun biraz kendine yap geline yap diye:9: Şu arçelik konusunuda gel gel anneme anlat tatlım takmış kadın arçelikten başka birşey demiyor. Meltemin dediği kampanyada sanırım samsungta var meltem karıştırmış olabilir

sağol canım ne yapıyorsa bana yapıyor zaten kurs arkadaşlarıda diyormuş kızından başka birşey düşünmüyorsun biraz kendine yap geline yap diye:9: Şu arçelik konusunuda gel gel anneme anlat tatlım takmış kadın arçelikten başka birşey demiyor. Meltemin dediği kampanyada sanırım samsungta var meltem karıştırmış olabilir

Anneler bu çeyiz konusunda kesinlikle sadece kızlarına yapıyorlar.. benim annemde aynı bir erkek kardeşim birde abim var daha onlara bir çöp yaptığını görmedim.bazen kızdırıyorum onu sana gelin gelecek kız yandı diye :))
arçelik konusunda evet eskiler süper ananeminde ben bildim bileli herşeyi arçeliktir 15-20 senelik daha tık demedi, sanırım artık bütün markalar çok iyi üretim yapmıyor. şansımıza artık ne yapalım :)

Tesekkür ederimm kızlarr yorumlarınız için;

Biz artık Arçelik'ten hiçbir sey almayız Nilay annemin arçelik merakı yüzünden olan bize oluyor eski esyalar arçelik sonra gidiyor kafasına göre yeniliyor onu da arçelik alıyor bir süpürge ayda 2 defa servise gitmez aynı sekilde televizyon yeni geldi 1 ay oldu kullandık sorun çıktı o yüzden Arçelik'e çok kızgınım Arçelik evime sokmam ....

Kettle tefal ve rengi sarı takım olsun die mixer ve blendırı yine tefal istiyorum

En çok kafamı karıstıran konular;Aslıcımm yorumları tek tek okudum kullanımı çok rahat deniliyor ve diger sulu süpürgelerin içerisi süngerle yapılmıs arnica mesela tamamen plastikmiş o yüzden koku yapmıyormuş ve halıdan neler çekiyor bir görsen şasarsın ama senin süpürgenede bakıcam ...
Ütü konusunda da evde braun kullanıyoruz bir sorun yasamadık şimdiye kadar...
Deniz bilezigimin fiyatını bilmiyorum nişanlım aldı...
Emine hoşgeldin canımm ben de siemens düşünüyorum reklamlarda gördüm dün akşam hemen de buraya yazdım....

Kızlaar bişi sorcam...
Ben geç kalmadım değilmi yaa, bazı yetişecek el emekleri kaldı, saolsun komşular yardım ediyormuş...
Beyaz eşya, davetiye falan ayarlanmadı onlar çabucak olur değilmi?
Neye öncelik vermeliyim, mayısta hepsi yetişirmi sizce?
yetişir ya davetiye işi çok basit önemli olan beğenebilmek...

el emekleri derken yıkaması utulemsi filan mı??
yetişir bence rahat rahat canını sıkma:16:
hoşgeldin zübeyde..olur olur kavgada olur..ama çok ugrasmayın birbirinizle :1:

valla mecbur uğraşıyosun :):)

aa sen böle dedin vayy sen şöle dedin...

bide annemleri bu hafta umreye uğurladık yalnızım sıkılıyorum

muayyen gnm yakşaltı onun stresi sevgili yok ortalarda görüşemiyoruzz:47: gbi oldummmm

ben ağustosta ön ödemeli almıştım hatta taksitleri bitti sayılır canım siemensten... madem öle bişey var sakın kaçırma derim.. inşallah bütün elektronik eşyaların içine sinen gibi olur :)

Hadi yaa:(Bak canım sıkıldı şimdi meltem.İnşallah ben sorun yaşamam ya.
Aldığımız yer tanıdık olduğu için mesela istediğim bulaşık makinesi vsde bu sana olmaz dedi hep yönlendirdi.Umarım annemi dinlemekle hata yapmamışımdır:(

kızlar bizim işyerinde çalışan bir kızacğız var onun probelmelrini konuştuk yazık yavrum nasıl ağlıyr burda sizinle paylaşayım sizde fikirleriniz söyleyin

Bu arada kızlar gelinliğimin altına dün bu babetimi aldım. birde açık topuklu ayakkabı alıcam herkes mutlaka düz bi babet bulunsun yoksa düğün sonuna kadar dayanamazsın dedi...

$a 004.webp $a 002.webp

Bu arada kızlar gelinliğimin altına dün bu babetimi aldım. birde açık topuklu ayakkabı alıcam herkes mutlaka düz bi babet bulunsun yoksa düğün sonuna kadar dayanamazsın dedi...

Eki Görüntüle 176839 Eki Görüntüle 176838

Çok hoş canım güle güle kullan.
Bende öyle yapacağım tapuklu giyeceğim resimlerde ve dans ederken sonrasında büyük ihtimalle çıkarır düz babet giyerim yada daha az tapuklu giyerim ki rahat rahat oynuyayım :32:

Eki Görüntüle 176839 Eki Görüntüle 176838

ay babetler çok güzelmiş ama
ben babet giyemem
gelinliğin boyu topuklu ayakkabıya göre ayarlandı çıkartınca çok kötü duruyo etek kısmı
zaten boyumda kısa
amaa 2-3 saat dayanıveririz ya napalım
zaten platform topuk alıcam diğerlerine göre daha rahat oluyomuş

Gecen yıl mayıs ayında tanışıp 5 ay görüşmüşler...sonra nişanlandılar haziran ayında ise düğünleri olucak nasipse...

kız 750 oğlan 950 civarı maaş alıyor...

eşyalrını filan taksitle alıp kira da oturcaklar...

kız daha önce sormuş borcun harcın varmı die oğlan yokdemiş...

şimdi 2 gündür kızdan 2 bin lira için bankadan kredi çekmesini istiyor...

kendisi çekemiyor banka vermiyor ona çünkü...

aynı zamanda ailelerin duymasını kesinlikle istemiyor duyarsa kızı ayrılmakla filan tehdit ediyor...

kızın annesi de çok yoruluyorsun artık çık işten diyor...

kız diyor ki ailemden habersiz böle bi iş yapamam...

oğlan sen bana destek olmuyorsun diye küsüyor...

yarın bi gün hem banka hem taksitler biz nasıl gecinicez diyor...

biz söylenebilcek herseyi söledik...

3 kişiyiz fikrimiz aynı oğlan doğruyu söylemeyor kız çk güvensiz ve ne yapaıcağını bilmiyor....düğün de ertelenemz diyor...:26::26::26:

Çok hoş canım güle güle kullan.
Bende öyle yapacağım tapuklu giyeceğim resimlerde ve dans ederken sonrasında büyük ihtimalle çıkarır düz babet giyerim yada daha az tapuklu giyerim ki rahat rahat oynuyayım :32:

topuklu ayakkabı içinde bi model buldum internetten çokta hoşuma gitti ama dışarıda bulabilirmiyim bilmiyorum. bide ben çok topuklu giyersem nişanlımdan uzun olurum kesin saçımda topuz olucak :)
beğendiğim modelde şu;

$011189.webp

ay cok üzüldüm gercekten yaa ne zor iş değil mi :25:

valla ben kendi derdime dert derdim:26:

allah yardımcıları olsun:58:

ben babet giyemem
gelinliğin boyu topuklu ayakkabıya göre ayarlandı çıkartınca çok kötü duruyo etek kısmı
zaten boyumda kısa

eğer topuklu ayakkabıya alışkınsan kesin dayanırsın canım merak etme. ama ben hiç topuklu giymem... boyum zaten 1,80 bide topuklu giyince nişanlımdan uzun oluyorum o yüzden babet tercih ettim :)

Nilay inşallah sorun yasamazsın tatlım dünyanın parası verelip alınıyor kolayla alınmıyor ki..

Emine kır dügününde babet güzel oluyor çok şık..iş konusunu ne yaptın canım,Bankaya mı baslayacaksın farklı bir sektörmü?

Anlat bakalım zübeyde dinleyelim...

eğer topuklu ayakkabıya alışkınsan kesin dayanırsın canım merak etme. ama ben hiç topuklu giymem... boyum zaten 1,80 bide topuklu giyince nişanlımdan uzun oluyorum o yüzden babet tercih ettim :)

valla çok fazla topuklu giymiyorum bende normalde
ama benimde nişanlımla aramızda baya boy farkı var
kısacık kalmak istemiyorum yanında
hem dediğim gibi gelinliğin boyuda topukluya göre ayarlandı
ayakkabıları çıkarınca etekleri güzel durmuyo
bi gece katlanırım yani gelin olmak güzel olmak kolay değil :60:

ben babet giyemem
zaten boyumda kısa

ayyy işde benim korkum da bu:(
Çok mu kötü duruyor tapukluyu çıkarıp düz giyince?
Ya bende nişanda platform tapuk giydim aslında rahattım ama bir ara fena oldum özellikle halay çekerken:) Ama diğer tapuklulura göre daha rahat.Şimdi ben 1.60 nişanlım 1.86 mecbur tapuklu giycem.Ne yapsam ki ben:85:

Back
X