• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani çok zor bir durum heleki seviyorsa..ama kız daha çok küçük bende biraz daha ertelesin. çocuğu çokda iyi tanıdığını düşünmüyorum. sonradan daha çok üzülmektense düğün ertelensin.

tanımıyor bence de ilişkinin am cicim ayında daha birbirlerini çok iyi tanımadan nişan olmuş nişan demek stres demek:27:

deli gbi aşık köklü ilişkiler bile catlıyor:6:

ayy benimkide aynı meyvalı sütlere bayılır çocuk bunlar ya :1: Asitli içecekleride sevmez bitek ev yapımı vişne suyunu çok sever :)))

ayy aynen yaa.. gerçi asitli şeyleri sevmemesi benim için süper oldu. çünkü 4 yıldır beraberiz bende nerdeyse 4 senedir hiç asitli bişi içmedim onun sayesinde.
geçen diyorum ki mutfağa şunuda almamız lazım aşkım, hemen diyor boşver meyve sıkacağını alalım yeter,

benimde bi huyum vardı bişeyi kafama koydummu kolay kolay vazgecemem..şimdi biliorum on tane modelede baksam aklım hep onda kalacak..nişanlımda hangisini beğendiysen onu al sakın fiyata bakma dior..ççok kararsız kaldım..
biizimde evdeki kiracılar cıktı yavaştan esyaları alıp kurmaya başlıcaz..çok heyecanlıyım ya mobilyaları falan bu hafta alıyoruz evmiz gözümde sekillendi artık:69:

Eğer nişanlın öyle söylüyorsa ve senin gerçekten çok hoşuna gittiyse bencede al. sonuçta başka yerden alacağında en fazla 200-300 aşağısı olucakki kaç sene kullanacağın bişey. yani yemek odası yatak odası kolay kolay değiştirilen şeyler değil. bence içine en çok sineni al sonradan aklın onda kalmasın :)

iyiyim teşekkürler sen nasılsın bizim topic boş bugun buraya takılayım dedim :D

iyi yapmıssın cnm..bende iiyim..şu aralar yoğun gecmeye başladı..mobilyaları falan alıcaz bu hafta onun telaşındayım..mobilya 3000..yemek masası+vitrin 1900e beğendim

ya benim oturacağım oda aşırı büyük değil yerden tasarruf etmek istiyorum..sizce uzun büfemi vitrinmi yoksa aynalı konsolmu alsam???

tanımıyor bence de ilişkinin am cicim ayında daha birbirlerini çok iyi tanımadan nişan olmuş nişan demek stres demek:27:

deli gbi aşık köklü ilişkiler bile catlıyor:6:

kesinlikle öyle canım.. düğün hazırlıkları başladımı 2 tarafta ister istemez stres oluyor ama benim anladığım kadarı ile burda kız stres olmuş çocukta sırtını kıza dayamış durumda.
yani bu kısacık stresli dönemi beraber atlatamıycak olduktan sonra bir ömrü nasıl geçireceklerki. bide çocuğun tavrı çok saçma kızın bunu erkenken görmesi lazım ki üzülmesin.
inşallah kız için hayırlısı neyse o olur.

iyi yapmıssın cnm..bende iiyim..şu aralar yoğun gecmeye başladı..mobilyaları falan alıcaz bu hafta onun telaşındayım..mobilya 3000..yemek masası+vitrin 1900e beğendim

ya benim oturacağım oda aşırı büyük değil yerden tasarruf etmek istiyorum..sizce uzun büfemi vitrinmi yoksa aynalı konsolmu alsam???

aynen az kaldı senın dugun ne zaman ya bence konsol yerıne tv ünitesi al daha şık durur sanki bende öyle aldım bir ksım kapaklı dolap misasfirlik takımlarımı topladı :D

Konsol yerine tv ünitesi hoş olur canım şimdi çok güzel modeller var.
Bende öyle yapacağım köşelerede kapaklı camlı ünite alacağım.
Bir arkadaşımın salonu o şekilde ve inanılmaz şık duruyor.

ay biliyo musunuz ben lisedeyken nişanlımdan nefret ederdim ay ne çakal bu ya derdim ne tembel pis bebe derdim o da beni hiç sevmezdi :82: liseden mezun olduktan tam 9 yıl sonra yollarımız kesişti:69:

ankara yenimahallede doğdum çocukluk orda geçti.. batıkentte büyüdüm. sonra esenboğa havaalanında ev yaptırdık burda olgunlaştım ve sefkülümü bulduummm şimdi tekrar batıkent e dönüyorum :16:

:D:D fazla uzaga gitmemişsin keçiören sınırları içindeydı dımı yanlıs hatırlamıyosam esenboğa hava limanı

ay biliyo musunuz ben lisedeyken nişanlımdan nefret ederdim ay ne çakal bu ya derdim ne tembel pis bebe derdim o da beni hiç sevmezdi :82: liseden mezun olduktan tam 9 yıl sonra yollarımız kesişti:69:

Aşk tesadüfleri sever
Bide büyük aşklar öfke ve nefretle başlarmışş.. lisedeyken anlıyamamışsınız demekki birbirinize aşık olduğunuzu :))

ben istiyorumki ymek takımımı falan içine koyabileyim..ilk başta bende tv ünitesi istiordum ama baktımki yemek takımımı almayacak..çok fazla bölümleri yok sırf kuru tahta gibi geldi gözüme:)) soğudum birden..
kullaışlı bir tv ünitesi tavsiyeniz varmı peki?

Back
X