2011 gelin adayları buyrun sohbete

Uzun hikaye ve aile faciası ( Özetleyeyim.
Annesi biz bohçayı geciktiricez diye yataklara düştü, şimdi bayramda gelmemeye karar vermişler masraf oluyo diye (
Bende sinirlendim, çünkü ben sırf arada huzursuzluk olmasın diye bi dolu bohça hazırladım, o kadar masrafa girdim, hala borç ödüyorum üstelik kayınvalidemin eleştrilerine ses çıkarmadım...
Bende buna kızınca adet düşkünü oldum, onlar yapınca hiç sorun olmadı ama ben bohçaları yetiştirmeseydim kıyametler kopardı.
Ya bide kayınvalidem üstüne basa basa iki bayram gelicem dedi, bizde ona göre plan yaptık, annem herşeyin üstüne çizgi çekip bayrama odaklanmıştı. Ama şimdi kendi içlerinde planın değiştiğini duydum ve resti çektim.
Çok kızdım ve kırıcı oldum (
Dünden beri hiç görüşmedik bugünde mail attım, sonuç ne olacak bilmiyorum (
Tek mücadele eden sevgimiz ama oda çok zorlanıyor şuan...

şimdi bi bohça yüzünden mi böyle oldu yani?
üff ya tamamen prosedür olması gerekn şeyler nelere sebep oluyo ya anlamıyorum ama nişalılık döneminde en korktuğum şeyde bu zaten
kayınvaliden nerde yaşıyo
bayramda gelince ne yapıcaktınız peki
yani sen sinirlendiğine göre ertelenmemesi gereken bişey sanırım

nişanlılık dönemi çok zor işte bu sebeplerden eşyalar,bohçalar falan gelenekler
bazı noktada yorucu olabiliyor canım ya anlıyorum senii
oysa konuşulsa karşılıklı tatlı dilli
annende haklı şimdi herşeyini ona göre hazırlıycak
uzaktınız dimi canım yanlışta hatırlıyo olabilirim

cimcimem canım benim :teselli: hakkınızda hayırlısı olur umarım
şuanda ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum kararsızlık ortada kalmak kadar insanı üzen başka bi duygu yok
ama atlatacağına eminim

İzmirde yaşıyo. Mevzu gelmemeleri değil.
Normalde bayramda gelin görmeye gidilir ve herşeyi alınır.
Ama bunlar masraf olur diye gelmeyecekmiş, ya inanın mevzu almamaları değil.
Biz bohçayı yetiştiremeyince annem aramıştı, kadın bize bişey demedi, sonuçta tatlı dille getirilmesi gerek deseydi biz yine anlayışla karşılardık.
Ama hasta olmuş bohça gitmiyo diye, düşünebiliyomusunuz?
Ben nişandan çıkmış halimle o borçlarla bide herşeyi hazır yaptırdım, hemde en iyisinden olsun istedim, 6 bohça çıkardık hemde eksiksiz...
Bide bohçayı götürdüğümüz zaman o kadar insanın içinde hava attı, gelip görücem şunu bunu yapıcam diye (

Evet uzağız canım, onlar İzmir'de...
Bizide bu konuşmamalar yıprattıya, annemde anneside hep bize yansıttı sorunlarını, sanki anne baba biziz...

Çaresizliğime üzülüyorum, böyle sudan sebeplerden bu duruma gelmek çok kötü...
Ne olacak bilmiyorum, düzelebilirmiyiz bilmiyorum, aileler yüzünden yazık oluyo bize...

cimcime canım işte sorunlar yansıltılmasa
halledilmiyecek şeyler değil aslında
ben senin için çok üzülüyorum
ama atlatırsın
anneleri kimseyi katmadan karşılıklı ikiniz halledin bence canım

Bi mail attım, ama pek umut dolu bir mail değil, ondan gelecek cvba göre hareket edicem, oda henüz okumadı sanırım.
Her zaman olduğu gibi yine hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...
Bu ay yine regl gecikti, sinir stresten düzenim kalmadı yaa ((

canım benim
umarım sorunlarınızı aşarsınız ya
tahmin edebiliyorum şuanki çaresizliğini
daha geçenlerde aynı durumda ben vardım siz beni teselli etmiştiniz

sizinkide geçicek evlendikten sonra da gülere anacaksınız

Buna inşallah demek isterdim ama ne bileyim (
Çok üzgünüm, gitmeki kalmakmı doğru bilemiyorum.
Geceden beri düşünüyorum...

canım yaptığına eminim ama şu karar aşamasında bir kere daha artılarını ve eksilerini düşün derim
bi sürü sorun yaşadınız sebebi nişanlın mı ailesi mi
sorun ailesiyse nişanlın konulara nasıl davrandı
senin lehine mi aleyhine mi
eğer ne olursa olsun ailesini haklı görüyosa bu evlendikten sonra da öyle olacak
ne kadar aranızda mesafe olsada senin herşeyine karışacaklardır
belki şuanda nişanlın sana ayrılalım dese rahatlarsın çünkü kararı veren taraf olmaz ne yazık ki çok zor
ama genel olarak mutsuzsan 2 mendil eskitirsin hayatının geri kalan kısmında rahat edersin diye düşünüyorum

Annemle konuşucam ama nasıl açıklarım bilmiyorum, o bizi çok mutlu biliyor, ben onu üzmemek için sıkıntılarımı anlatmıyorum.
Nişanlım iyi biri ama bilemiyorum, haklı ve haksızı çok iyi ayırırdı bohça sırasında annemden defalarca özür diledi.
Yani tek söyleyeceğim biterse bize yazık olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…