• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlım arıcak şimdi adaş numarayı verdim ona..net yok onda bakamıyo..karşı olması kafa karıstırıyo işte..bide adaş ödemesini nasıl yapıyoruz..kredi kartıylamı..

evet canım kredi kartıyla yaptı nişanlım ama galiba havale de yapılabiliyor
sen karşıda nerede oturuyorsun canım? trafik açısından problem olmasın sonra

Diyete başladım kızlar :)

55 kilo olduğumda nişanlım paşam şort ile etek giymeme izin verecekmiş.
Ama sadece evde belki tatile çıktığımızda da verirmiş sene 3,4 kere:53:
Oldu paşam dedimm :emir_bebek:

Günaydınn kızlarr

O promosyon kuaförlerle ilgili çok iyi arastırın kızlar;benim kuzenim Ank'da Maltepe'de bir dügün salonunda dügünü oldu salonun da kampanyası var araba süsleme stüdyo fotograf çekimi ve kuaför...ve kuaförde ank'da bilinen bir kuaför ....frenchlerini biz yaptık,makyajını biz yaptık..saçını kuaför yaptı dügünün 1 saatinde saç düştü sebep olarak da bagırdıgımız zaman da siz promosyonsunuz düğün salonu bana fazla para ödemiyor benim için önemli olan asıl müşterilerim dedi çok dikkatli olun kızlar...

betüş adaş kızlar ne diyosunuz nişanlım alalım diyo bu sefer ben tereddütte kaldım..karsıya gecicem kuaför için olurmu sizce ne diyosunuz acil cvb verin arıcam çünkü fıstıklar

Günaydınn kızlarr

O promosyon kuaförlerle ilgili çok iyi arastırın kızlar;benim kuzenim Ank'da Maltepe'de bir dügün salonunda dügünü oldu salonun da kampanyası var araba süsleme stüdyo fotograf çekimi ve kuaför...ve kuaförde ank'da bilinen bir kuaför ....frenchlerini biz yaptık,makyajını biz yaptık..saçını kuaför yaptı dügünün 1 saatinde saç düştü sebep olarak da bagırdıgımız zaman da siz promosyonsunuz düğün salonu bana fazla para ödemiyor benim için önemli olan asıl müşterilerim dedi çok dikkatli olun kızlar...

meltemcim bu düğün salonun promosyonu depğil balım..şehir fırsatları oluyo ondan..bi kuaför kampanya yapıyo 24 saatte fırsatı aldın aldın bu böyle bişi..bak sana linkini atıyorum bebüşüm
Şehri Keyif | Günün Fırsatı: Böylesi Görülmedi! Moda Çekimlerinden Klip Çalışmalarına Kadar Tercih Edilen Profesyonel Adres Toprak Şeker Kuaför'den; Gelin Provası + Gelin Saçı ve M.A.C, N.A.R.S ve INGLOT Ürünleri İle Profesyonel Makyaj + Kirpik Eklem

betüş adaş kızlar ne diyosunuz nişanlım alalım diyo bu sefer ben tereddütte kaldım..karsıya gecicem kuaför için olurmu sizce ne diyosunuz acil cvb verin arıcam çünkü fıstıklar

valla yawrm blemiyorumki anadolu yakasını hç blmiyorum fırsat bna gre süper ama yol senn için nasl bi problem teşkil eder blemiyorum düğünn akşamsa eğer erknden gttiğinde yetşrsn die düşünüorm ama ynede son karar senn

otogardayım canım sabah 10 gibi kuaförde olsak yetişmezmi

bayaaa yolun varmış adaş

sabah 10 da kuaförde olmak icin 9 da en geç evden cıkman lazım canım, hadi o biraz ok ama sıcakta
dönüşte 1,5 saat helak olursun canımın içi
anadolu yakasından avrupaya geçmek öğleden itibaren felaket oluyor

Back
X