- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #67.801
33se al tabi hayatım hoşuna gttyse
aldım gittim kuzucumm :)) kullandıkça seni hatırlarım artık üzerindeki çay kahve yazan yazılar yapıştırmamı:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım gittim kuzucumm :)) kullandıkça seni hatırlarım artık üzerindeki çay kahve yazan yazılar yapıştırmamı:))![]()
selam kızlar akşam olsun evimize gidelim
kocamı özledim.![]()
bnde nişanlımı özledim 2 ay geçsnde ewimzde olalım :))
canın sağolsun bebişimmm sendeki çarpıntı aşktan olmasın :86:
uff tam 2 ay kalmış betüşüm.
başladı mı tadilat.
olabilir canım ama aşık olmadan öncede çarpıyordu kalbim 3 senedir aynı şikayetim var kalp hastanesinede gitmiştim birşey bulamadılar
çok geçmişş olsunn canımm ...
Nesrin beyaz keten kumaş aldım günlük yemek takımım da yeşil oldugu için yeşil-beyaz kumaş aldım peçetelerini yapıcam sadece diktirmeye ne kadar verdin sen?
sağol canım b12 den şüpheleniyorum bugün yaptırdım bakalım ne çıkacak inş. ondandır
çok geçmişş olsunn canımm ...
Nesrin beyaz keten kumaş aldım günlük yemek takımım da yeşil oldugu için yeşil-beyaz kumaş aldım peçetelerini yapıcam sadece diktirmeye ne kadar verdin sen?
benmki diil zuzucm bnmkinn porselenide düz diil kendnden çizgli bi dokusu var
demştm zuzuşum![]()
sayfa takıldı ikikere gönderdi aldım bakalım nasıl olacak :)) bu düz ama bakalım.büyüklükleri nasıl betüşşş umarım ufacık bişi gelmez :44:
bukom geçmiş olsun iş çıkartma kendine gel yanıma tedavi ederim seni ben..nasılmı..çeyizine esse alırım bambu önlük alırımm![]()