• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

uff tam 2 ay kalmış betüşüm.
başladı mı tadilat.

ewt ayşecm tamı tamına 60 gn kaldı :nazar:

tadilat başladı şu anda sanırım fayanslar yapılıyo duvarlara saten alçı yaılıcak bu hafta içindede dış cephenin izolasyonuna başlanacak kısmetse daha snrada mutfak dolapları yapılıcak :)

olabilir canım ama aşık olmadan öncede çarpıyordu kalbim 3 senedir aynı şikayetim var kalp hastanesinede gitmiştim birşey bulamadılar

çok geçmişş olsunn canımm ...

Nesrin beyaz keten kumaş aldım günlük yemek takımım da yeşil oldugu için yeşil-beyaz kumaş aldım peçetelerini yapıcam sadece diktirmeye ne kadar verdin sen?

sanırım bende de b12 eksikligi var yazdıklarını okuyunca;elim ayaklarım hiç ısınmıyor ayaklarımı sıcak tutmak zorundayım bütün kışı ugg'nin pandifleri varya onlarla geçiriyorum kan vermekten korkmasam ben de yaptırcam ama çok korkuyorum...

güle güle kullan nesrincim...

bukom geçmiş olsun iş çıkartma kendine gel yanıma tedavi ederim seni ben..nasılmı..çeyizine esse alırım bambu önlük alırımm:35:

Sağol canım :1: sorma eda bambu ile kafayı bozdum mutfağa bambu perde beğendim geçen pazar mutfak halımıda mı bambu alsam acaba diyorum çok mu boğar:)

Back
X