2011 gelin adayları buyrun sohbete

bence biraz daha bekle onun konuşmasını
eğer hala bişey yapmadıysa konuşmak için ararsın
ama dediğim gibi en azından telefonla konuşun
yazışarak çözmeye çalışmayın
yani biz yazışarak daha çok karıştırıyoruz işleri sizi bilemiycem de
o yüzden telefonla konuşun diyorum

Aslı yatak odasının başlığını çok beğendim ben...
Konuyu dağıtmam lazım :))

Valla bende en çok başlığını beğendim.
Kızlar beğendiğiniz veya aklınızda olan yatak odası mobilyaları varsa onları paylaşalım şimdilik burdan.
Ben iki gündür yatak odalarına taktım.
Bide yatak odanızı ne renge boyamayı düşünüyosunuz?
Ayrıca bi renk varmı kafanızda =)))))))

Acaba niye taktın yatak odalarına olumunekankayizsmile Ben kırmızı istiyorum yada bembeyazzzz hem mobilyalar hem duvarlar.. (ikisi içinde geçerli bu) ya beyaz yada kirmiziii

Örnek bi cibinlik.

Benim hayalimdeki yatak odası bembeyaz. Hatta böle eski tarz yataklar olur ya sultan yatakları falan. Öle eski ama beyaz dolaplar falan. çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar tabiki.
Duvarlar filanda beyaz istiyorum.

Bekliyorum canım, zaten genelde telefonla hallederiz böyle şeyleri, çünkü insan ses tonundan bile anlayabiliyor.
Mail atmak istedim, çünkü dün baya bir kırıcı konuştuk...

kıss pandomim
neden bu yatak odaları bu kaar ucuz burda
bizim burda fiyatlar uçuyoda
aslında o cibinlik olayı benimde hoşuma gidiyo ama
sevgilim sünnet yatağı gibi diyo istemem diyo
bende kırmızı istiyorum duvar boyasını aslına bakarsanız ama
her yatak örtüsüyle uymıycak diye teredütteyim bide ev kira olucak o yüzden heryer aynı renk olur herhalde açık bi renk

Aynen yaaaa boshayallersmile
bak sana gönderiyim benim istediğim böyle bişiii http://www.ofisperde.com/perdeler/cibinlik/cibinlik8.jpg
yada bunların hepsiiii çok güzel yaaaa Cibinlik Fiyatları

Canım o alttaki siyah var ya o tarzlar pek hoşuma gitmiyo. uYurken ona dolanırım gibi geliyo =))))))

Bilmiyorum ki canım ya nette gezerken buldum o siteyi.
Malları kalitesizmi bilmiyorum valla.
Bu arada benim sevgilimde öle bişi demişti sanki.
sÜnnet yatağı gibi diye delikafadulden

Bekliyorum canım, zaten genelde telefonla hallederiz böyle şeyleri, çünkü insan ses tonundan bile anlayabiliyor.
Mail atmak istedim, çünkü dün baya bir kırıcı konuştuk...

seni çok iyi anlıyorum insan sinir oluyor bide arayıp sormamasına ama sabır diyorum sonra pişman olmamak için tecrübeyle sabittir.erkekleri anlamak bazen gerçekten zorrr...ama sabırlı ol canım..kafanı meşgul edecek başka bişeler bulopuyorumnanaktan

Aslıımmm yeminler olsun açılmayan resim bu biliyormusun
Zevklerimiz aynı vallahii olumunekankayizsmile

Şeniz

Bencede

Gerçekten alçak duruyor ama ben daha yükseğini düşünüyorum ozaman dolanmazsın merak etmee kaydirigubbakcemile3

bilmiyom valla canım çok maçlar olucağı için dolanma ihtimali yüksek kaydirigubbakcemile3 :roflol: :teytey: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…