• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nugülüm denizim hoşgeldiniz kızlr..aylinim teşekkür ederim canım..canım onlar birgünlük iş mangıra bakar :29: buketcim bişi çıkmıcagını biliyodum zaten sen unutkansan ben gerizekayım kesin :1: denizcim keyfin nasıl dün keyifsiz görmüştüm seni

kafamda o kadar çok şey var ki eda artık bişey taşıyamıyorum az kaldı korkuyorum hayallerimin dışında kalmaktan umduğum gibi olmamasından evimi düşünüyorum 22 mayıstan sonraki günleri düşünüyorum tabi herşey dört dörtlük değil olmasını beklemiyorum da biraz gerilim olunca ister istemez günüme ruhuma yansıyor canım şimdi biraz daha iyiym

Canım birşey çıkmamasına çok sevindim.
Yani anlık bir zihin yorgunluğu olabilir,dikkat eksikliği olabilir.
Heyecan olabilir farklı telaşlar olabilir önemli olan kalıcı bir rahatsızlığının olmaması.
Çok çok geçmiş olsun.

Nesrin,betüş,nilgün günaydın kızlarr :)

daha ne olsun canım mesela ben gece beyni çalışanlardanmışım ve yorgun uyanıyorum düşünerek yattığımda beyin kuruyormuş alt yazı gibi artık uykum çok gelemden yada ayakta uyur konumu oluyor ya bir an önce yatağa atma kendini hissi öyle yapıyorum özellikle sorunlu zmaanlarda beynim duman gibi oluyor meyve yiyip yatmak iyi geliyoemuş brde

benim sorunumda psikolojik galiba doktor antideprasan yazmak istedi istemedim

oh maşallah çok şükür bişi çıkmamış tatlım.
bu telaşlardan filanmı acaba. süreklimi var unutkanlık.

unutkanlık ve çarpıntılarım 3 yıl önce yani aldatılma olayından hemen sonra başladı canım

bukooo çok geçmiş olsun kız kötü birşey olmadığına çok sevindim valla stresli bi döneme giriyorsun kuzu ondan unutuyor olabilirsin ayyy bu arada dünden beri sağ gözüm atıyor sürekli allah hayır etsin bakalım

Sağol canım hangi doktora gittiysem birşey bulamadı hepsi psikolojik dedi demek ki öyle

çok güzel olmuştur eminim. mutlu gelinde galiba sen demiştin örnek slaytları izlemiştim.
onları izlerken bile ağlamıştım duygulanıp :(
bizim slaytlarıda izlerken kesin salondakiler ağlar heralde :(

ya kızlar burdaki düğünde bizimle alakalı bi slayt,memleketteki düğünde ise babamla alakalı bi slayt düşünüyoruz.babamı kaybettim ....bi dönem şiir yazıyordum sizce şiirli bi slayt yapsam nasıl olur ?düğün öncesi herkesi çok mu etkilemiş olurum karar veremedim...

benim sorunumda psikolojik galiba doktor antideprasan yazmak istedi istemedim

unutkanlık ve çarpıntılarım 3 yıl önce yani aldatılma olayından hemen sonra başladı canım

Sağol canım hangi doktora gittiysem birşey bulamadı hepsi psikolojik dedi demek ki öyle

iyi ki istememşsn buket dr. lar çk çbk antidepresan yazıolar bn üniversiteye hazrlanırken srekli bi baş ağrım vardı onn için gttim tomografi filan çekti bişey çıkmayınca hemen antidepresan yazdı oonların yan etkileri çk fazla herşeye kullanlması iyi değil

ya kızlar burdaki düğünde bizimle alakalı bi slayt,memleketteki düğünde ise babamla alakalı bi slayt düşünüyoruz.babamı kaybettim ....bi dönem şiir yazıyordum sizce şiirli bi slayt yapsam nasıl olur ?düğün öncesi herkesi çok mu etkilemiş olurum karar veremedim...

canım sen bilirsin ama baya etkilemiş olursun bence.
benimde kayınbabam yok. öle bişi yaparsak düğün boyunca herkes etkisinden çıkamaz ağlar heralde...

buket bak

Zihin yorgunluğunu yenmek ve yüksek zekaya sahip olmakta beslenme çok önemli rol oynuyor. Ancak, şifalı bitkilerin de zekayı canlandırıcı etkileri var.

Genelde yaşlılar için büyük bir sorun olan unutkanlık, artık gençlerde de görülüyor. İki çeşit unutkanlık var. Birincisi basit unutkanlık, geriye dönüşü olan düzelebilen unutkanlık. Daha çok stres ve depresyonla oluşuyor. İkincisi ise kötü huylu unutkanlık. Hafıza kaybı, yani 'Alzheimer' hastalığı gibi beyindeki ağır hücre yıkımıyla ilgili oluşuyor.

Beyindeki hücreler arası enerji transferinin bozulması, hücrelerin bilgileri kaydetme, tekrar çağırabilme, bilgileri depolayabilme ve özelliklerinin bozulması, unutkanlık olarak tanımlanıyor. Hafıza gücünü artırmak için, vitamin almak, dengeli beslenmek, temiz havada egzersiz yapmanın yanı sıra bitkilerin şifalarından da yararlanmak mümkün.

BİBERİYE ZİHİN AÇIYOR

* Kırmızı biber: İçerdiği bolca C vitamini sayesinde, uyarıcı etki göstermektedir. Özellikle acı olanı tercih edilmelidir. Dimağı kuvvetlendirici olmasının yanı sıra, soğuk algılındığında meydana gelen ağrıların giderilmesi için de iyi bir kaynaktır.

* Ceviz: Her gün bol miktarda ceviz yenilmesi, hafızayı canlı tutmaktadır. Görüntü olarak da beyni andıran bir özellik taşıması, dikkat çekicidir. Konsantrasyon güçlüğü için etkilidir.

* Üzüm: Özellikle kurutulmuş üzüm dimağı kuvvetlendirir. Sınav dönemlerinde öğrenciler için bulunmaz bir besin kaynağıdır. Unutkanlık için her gün yenilmelidir.

* Soğan: Sarımsak gibi, kan dolaşımını sağlayıcı ve kanı temizleyici etkiye sahiptir. Damarda tıkanıklık yapan maddelerin fonksiyonlarına engel olur. Beyinsel faaliyetleri artırır. Zihin yorgunluğuna iyi gelen soğan, adeta C vitamini deposu. Mikroplara karşı vücut direncini güçlendirirken, damar sertliği, grip, astım ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücudu koruyor. Böbreklerde taş ve kumların düşürülmesinde de önemli rol oynuyor.

* Buğday: Buğday unu; konsantrasyon bozuklukları ve ilgisizlik gibi durumlarda, dikkat eksikliğinde öğrencilerin yardımcısı olarak düşünülebilir. İçerdiği E vitamini sayesinde de hücrelerin yenilenmesinde rol oynar ve birçok minarelleri de içermektedir (B1, Ca, Mg, F, K, Fe, Zn, fosfatlar, vb.).

* Biberiye: Dolaşım sistemini düzenleyici ve zihin açıcı etkisi bulunuyor.

* Karanfil: Çay gibi demlenip tatlandırılarak içildiğinde hafızayı kuvvetlendiriyor, zihni açıcı ve unutkanlığı geçirici etli gösteriyor. Bu çay, kalp çarpıntısına iyi geliyor. Ayrıca, dişleri kuvvetlendirici etkisi de var.

* Ahududu: Bahçelerde yetiştirilebilen bir bitkidir. İnsana zindelik verir. İyi bir zihinsel yorgunluğu giderici özelliğe sahiptir.

* Kereviz: Unutkanlığı ve sinir yorgunluğunu giderir, idrar sökücü özelliği var. B vitamini, demir ve kireç içeren kereviz, böbrek taş ve kumlarının düşürülmesine yardım eder, kan ve süt yapar, karaciğeri temizler. Şeker, yüksek tansiyon ve romatizma da da faydalıdır

iyi ki istememşsn buket dr. lar çk çbk antidepresan yazıolar bn üniversiteye hazrlanırken srekli bi baş ağrım vardı onn için gttim tomografi filan çekti bişey çıkmayınca hemen antidepresan yazdı oonların yan etkileri çk fazla herşeye kullanlması iyi değil

birşey bulamayınca hemen psikolojik diyorlar çarpıntım için de gitmiştim kalp doktoruna oda bir sürü birşeyler yaptırdı birşey çıkmadı oda psikolojik deyip antideprasn vermişti onuda kullanmadım bu doktorlar beni tımarhaneye kapatacaklar yakında iyiyim diyorum kimse inanmıyor:)

birşey bulamayınca hemen psikolojik diyorlar çarpıntım için de gitmiştim kalp doktoruna oda bir sürü birşeyler yaptırdı birşey çıkmadı oda psikolojik deyip antideprasn vermişti onuda kullanmadım bu doktorlar beni tımarhaneye kapatacaklar yakında iyiyim diyorum kimse inanmıyor:)

çk haklısın buket ne olduğunu bulamayınca drek antidepresan iyi yapmşsn istememekle

cnm düşünmen güzel belki ama insanları fazlasıyla etkileyebilirsin
ve sonradan düğüne odaklanmaları güçleşebilir
babanı hatırlatıcak ama çokta duygusal olmayan bir slayt hazırla bence
içinde sizinde olduğnuz benimde kayınpederim yok ama düğünümde bu kadar duygusallığa girilsin istemem açıkcası.
başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun babacığının

hangi hastaneye gittin canım doruk da güzel

kafamda o kadar çok şey var ki eda artık bişey taşıyamıyorum az kaldı korkuyorum hayallerimin dışında kalmaktan umduğum gibi olmamasından evimi düşünüyorum 22 mayıstan sonraki günleri düşünüyorum tabi herşey dört dörtlük değil olmasını beklemiyorum da biraz gerilim olunca ister istemez günüme ruhuma yansıyor canım şimdi biraz daha iyiym

canım bunları inan biz yasamıyoruz sadece..tüm evlenenler yaşıyomuşş..ben sizin aranızda kendimi tek mutsuz görür ,yorumlarınıza yorum yapmaz,hepinizi mutlu,istekli görürdüm..ama kimse farklı değilmiş aslında bunu gördüm.sizinle tanısana kadar çeyiz yapma derdim yoktu..aman derdim daha çok var..hepimiz bu devrelerden geçiyoruz..ben nişanlımın ailesini ilgilenmiyolar diye çok takardım..sanırdım dünyada bir tek benim sanardım..öyle olmadıgını gördüm ya aylinin dediği gibi hadi siz karsı taraftan ben öz babamdan göremiyorum..oturunda şükredin demedi boşuna...benimde babam bana kurus yardım etmedi sözümde nişanımda ve çeyizimdede..sözde inanın dolma içi yapıcaz baba pirinç alıcam dedimde kaldırıp 2-3 lira vermedi param yok diye..o zamn çalışmıyordum..tuttugum nişan salonunu bile takılanlara ödedmki takılmasa ne olacaktı düşün yani..üstine fazla fazla bile arttı..Çok şükür rabbim yardım ediyo dedik..Kızlar ne olursa olsun buketcim sende dahilsin canım..ben nasıl düşünüyorum biliyomusunuz..belki size saçma gelir ama ben psilkolojik sorunlar yasadıgım zaman Allah benden dua istiyor diye düşünüyor yine Rabbime sıgınıyorum..evden çıkarken sağ ayağınızla çıkın besmele çekin..ayetel kürsi okuyun..ve çok şükredin..Bi bakınıyosunuz ki hersey tıkır tıkır işliyo..Rabbim bizimle olsun..Yardımcımız olsun..Amin..

içinde sizinde olduğnuz benimde kayınpederim yok ama düğünümde bu kadar duygusallığa girilsin istemem açıkcası.

canım zor durum allah sabır versin.
şöyle bir kurdum hemen
mesela güzel bir el yazısı ile yazılmış şiir gölge resim senin ve göz kısmı fon babanın
sesinlede olabilir okurken babanı yanında hissettiğni anlatan hoş birşey olsun bence insanlar üzülmekten çok grur duysun hem sen en güzel gününü böyle yapark dahada güzelleştirebilirsin

teşekkür ederim kızlar aminn. bende çok duygusallığa girilsin istemiyorum zaten ben salona gelmeden gösterilsin istiyorum bende mahvolurum çünkü...sıla zamanında o şarkıyı düşündüm herkes insanlar oraya üzülmeye gelmiyorlar falan dedi.şiir yazarsam daha das kötü olurlar sanırım karar vermedim henüz :(

canım sen bilirsin ama baya etkilemiş olursun bence.
benimde kayınbabam yok. öle bişi yaparsak düğün boyunca herkes etkisinden çıkamaz ağlar heralde...

canım zor durum allah sabır versin.
şöyle bir kurdum hemen
mesela güzel bir el yazısı ile yazılmış şiir gölge resim senin ve göz kısmı fon babanın
sesinlede olabilir okurken babanı yanında hissettiğni anlatan hoş birşey olsun bence insanlar üzülmekten çok grur duysun hem sen en güzel gününü böyle yapark dahada güzelleştirebilirsin

bence cok duygusal olur, öyle bişey
sonra eğlenmek de gelmez insanın icinden
benim de kayınbabam yok, nişanlıma dedim düğüne gitmeden önce babanın mezarına gidelim yok ben sonradan eğlenemem eğlenirken babamı unutmuş gibi hissederim belki böylesi kendini kandırmak ama benim icin yeterince zor dedi
ben hiç tanımadım kayınbabamı ama onu seviyorum nedense, herkesin anlattıklarından resimlerinden
bizde slayt'a babasının resmini de kullanacağız ama öyle acıklı olmasını istemiyoruz
sonra toparlanması güç olur

Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa ALLAH a dönüp benim çok büyük bi derdim var deme; derdine dönüp \"benim çok büyük bir ALLAHım var de...

Back
X