- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #69.061
betüşüm çok güzeller maşallah
esoşcum ben bile sizin yerinize heyecanlanıyorum burada.
çk sağol ayşecm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betüşüm çok güzeller maşallah
esoşcum ben bile sizin yerinize heyecanlanıyorum burada.
Kızlar bendee evimin salonundan ve yatak odasından oluşan bir albüm yaptımmm....
Kızlar bendee evimin salonundan ve yatak odasından oluşan bir albüm yaptımmm....
çok emin değilim ama evgördü sanırım elçincim nasılsın bakalım uzadı mı saçlaın ben geçen hafta gene kestirdim çok uzamıştımrb kıslar napıyonuz bakalım
betüşşş mobilyalarına baktım inanmıcaksın ama dün bir mazaya girmiştim ve yemek odan
yatak odann onları çok begenmiştimm bugünde sende gördümö çok sevindim yani markası neydi ya
dün adını unuttum hatta nette aradım bile bulamadım birde sehpa takımı çok begenmiştim güle güle kullan canım
çok emin değilim ama evgördü sanırım elçincim nasılsın bakalım uzadı mı saçlaın ben geçen hafta gene kestirdim çok uzamıştı
mrb kıslar napıyonuz bakalım
betüşşş mobilyalarına baktım inanmıcaksın ama dün bir mazaya girmiştim ve yemek odan
yatak odann onları çok begenmiştimm bugünde sende gördümö çok sevindim yani markası neydi ya
dün adını unuttum hatta nette aradım bile bulamadım birde sehpa takımı çok begenmiştim güle güle kullan canım
çk sağol elçincm gerçekten beğenmene çk sewndm bnde yatak odamı uzun zamandr gözüme kestrmştm nasip oldu bz evgörde beğendk cnm ama imalat yernden aldk aynılarını
Elçin sen nerelerdesin bacım yaa, merak ettik...
Zeynep ben yapay çiçek sevmiyorum canımm o yüzden yorum yapmadım ....
Gamze evini çok begendim iyi günlerde otur...
Esraa bak ne güzel yeni eve gelin gidecesin....
Zeynep'cim çiçeğin çok şeker.
Nurgül'dü sanırım isim, evini çok beğendim huzurla oturun inşaAllah...
iyim esracım walla giriyorum ama yazmak nasip olmadı hiç ya temizlik filan misafirim gelmişti edirneden onla meşguldüm siz neler yaptınız bakalım
iyim canım sen nasılsın çiçeginide gördüm tatlım pembe çiçek çok hoşşsağoln kızlarr
meltem nikahta canlı kullanıcaktım bende ama sonra hatıra kalsın istedim.
elçinimm bebem nasılsınn
Bizde napalım çeyiz muhabbeti devam ediyor, benim çeyizler mayıs sonunda gidecekya şimdiden ütülere başladık sıkışmamak için, insan kendi çeyizlerini ütülerken heyecan ve duygu yoğunluğu yaşıyor, onu farkettim...
canım baktım evine çok güzell
allah güle güle oturmayı nasip etsin
tam bitmiş halinide bekliyrz.
ben seni ilk defa gördümm.
çok yakışmışsınız maşallahhh![]()
ALLAH TAMANINA ERDİRSİN..Herseyin çok güzel olmuşş..HUzur mutlulukla kullanın inşallah![]()