• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zeynep ben yapay çiçek sevmiyorum canımm o yüzden yorum yapmadım ....

Gamze evini çok begendim iyi günlerde otur...

Esraa bak ne güzel yeni eve gelin gidecesin....

mrb kıslar napıyonuz bakalım

betüşşş mobilyalarına baktım inanmıcaksın ama dün bir mazaya girmiştim ve yemek odan
yatak odann onları çok begenmiştimm bugünde sende gördümö çok sevindim yani markası neydi ya
dün adını unuttum hatta nette aradım bile bulamadım birde sehpa takımı çok begenmiştim güle güle kullan canım

betüşşş mobilyalarına baktım inanmıcaksın ama dün bir mazaya girmiştim ve yemek odan
yatak odann onları çok begenmiştimm bugünde sende gördümö çok sevindim yani markası neydi ya
dün adını unuttum hatta nette aradım bile bulamadım birde sehpa takımı çok begenmiştim güle güle kullan canım
çok emin değilim ama evgördü sanırım elçincim nasılsın bakalım uzadı mı saçlaın ben geçen hafta gene kestirdim çok uzamıştı

çok emin değilim ama evgördü sanırım elçincim nasılsın bakalım uzadı mı saçlaın ben geçen hafta gene kestirdim çok uzamıştı

iyim buketim ya ne olsun gece aklıma sen geldin dedim bu kızın sözüüde yaklaştı naptın aldınmı kıyafet filan hazıelrıklar ne durumda saçlarım uzadı ya sorma kestirsemmi kestirmesemmi die kararsız kaldım napacam bilmiyorum

çk sağol elçincm gerçekten beğenmene çk sewndm bnde yatak odamı uzun zamandr gözüme kestrmştm nasip oldu bz evgörde beğendk cnm ama imalat yernden aldk aynılarını

Zeynep ben yapay çiçek sevmiyorum canımm o yüzden yorum yapmadım ....

Gamze evini çok begendim iyi günlerde otur...

Esraa bak ne güzel yeni eve gelin gidecesin....

Zeynep'cim çiçeğin çok şeker.
Nurgül'dü sanırım isim, evini çok beğendim huzurla oturun inşaAllah...

sağoln kızlarr :16:
meltem nikahta canlı kullanıcaktım bende ama sonra hatıra kalsın istedim.
elçinimm bebem nasılsınn

iyim esracım walla giriyorum ama yazmak nasip olmadı hiç ya temizlik filan misafirim gelmişti edirneden onla meşguldüm siz neler yaptınız bakalım

Bizde napalım çeyiz muhabbeti devam ediyor, benim çeyizler mayıs sonunda gidecekya şimdiden ütülere başladık sıkışmamak için, insan kendi çeyizlerini ütülerken heyecan ve duygu yoğunluğu yaşıyor, onu farkettim...

sağoln kızlarr :16:
meltem nikahta canlı kullanıcaktım bende ama sonra hatıra kalsın istedim.
elçinimm bebem nasılsınn
iyim canım sen nasılsın çiçeginide gördüm tatlım pembe çiçek çok hoşş
Bizde napalım çeyiz muhabbeti devam ediyor, benim çeyizler mayıs sonunda gidecekya şimdiden ütülere başladık sıkışmamak için, insan kendi çeyizlerini ütülerken heyecan ve duygu yoğunluğu yaşıyor, onu farkettim...

aynen canım yaa çok farklı duygular walla onlar benim arkadaşım izmirden ist. gelin geliyor harta sonu onun eşyaları gelecek bende yardıma gidecem

selam kızlar
nasılsınız
son 11 günüm kaldı :52:
izne çıkana kadar işlerimi toparlamam lazım
gerçi çok bi iznim yok ama gene de eksik bırakmıyım işleri
yanınıza çok fazla gelemeyebilirim bu yüzden

elçinim iyyim bende. çok teşk.ederimm

kızlarr annem dio salonda yatmasın arka odaya kanepe gbi bişiy alın.
sizcede öylemi yapim. yaın kanepede bakıcam yoksa.

Son düzenleme:
Back
X