• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

Kız Eda kendine dediğin lafa bak, ben özlem konusunda yiyeceğim kesin, zatenm hazırlıklı benimki, bebiş şart :1:

aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursanız mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

bak yaramaz adaşıma, neden mutsuz olasın canım benim
nikah'da keramet vardır seninki de uyumlu bir aile babası olucak bak görüceksin
sen onu yoğuracaksın

bizim hakkımızda söylediklerin doğru, anca 3 -5 dakika direniyor sonra yine benim dediğim oluyor cünkü genelde ben haklıyım :1:

esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma :60::60:

kız edaa. Allah korusun inşallah sizinkide çok güzel çok mutlu huzurlu bi evlilik olur.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. belki değişebilir huyum suyum koşullara durumlara göre :52: :44: :41:
İnşallah iyi yönde değişir diye dua edim bari bacım :1:

deli kız allah korusun ya tövbe de

Back
X