• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nerdesin kuzum ya toprak aaaa arada bir kaçamak yap nişanlanmadan önce daha ço geliyorsdun şimdi nişanlısın 2011 gelin adayı daha çok gelmen lazım

kuzum yaaa sormaa valla dün sondu kdv muhtasar kurumlar sigortalar hepsi aynı gün
gelemedimmm
inş... artık burdayımmm

ayyyyyy züloşş bebişimm nerelerdesin sen yüzüğü taktın bizleri unuttunn :63:
yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unutmam ben seniiiiiiiiiiii gel baakayım şöyyyleee bi öpeyimmmm :54::54::54::54::54:

amanda amanda yeni gelinimiz gelmiş
anlat bakalım kübracım
kınayı anlat düğünü anlat balayını anlat
resim ekle
ayy çok merak ediyorum yaa

aylin çk beğendm güle güle giy bnde kına için bu kıyafetn çk az değişiğinin pudra pembesini denemştm çk beğendm ama inşallah zayıflarım die almadk ama hala aklmda bı kyafet sen kaça aldın

aylin çk beğendm güle güle giy bnde kına için bu kıyafetn çk az değişiğinin pudra pembesini denemştm çk beğendm ama inşallah zayıflarım die almadk ama hala aklmda bı kyafet sen kaça aldın

sağol canım
190 tl
çok uygun geldi fiyatı
burda başka biyerde 240 tl idi
biz cumartesi günü diğer ilçeye bandırmaya gittik
ordan aldım ben

betülcüm daha başlamadım ama bu haftaki planlarım arasında netleştireceğim kesilebiliyor da ben beceremiyorum bu konudan anlayan biri denk gelse yaptıcam şarkı kestirmece .))))

sessizlik ve okadının sesini hayal ediyorum

amanda amanda yeni gelinimiz gelmiş
anlat bakalım kübracım
kınayı anlat düğünü anlat balayını anlat
resim ekle
ayy çok merak ediyorum yaa

aylin (bu arada ismini doğru hatırlıyorumdur umarım ) kına elbisene bayıldım.

kına ve düğün nasıl geçti anlaamadım. ama ikisindede çok eğlendim. hele düğünde hiç oturmadım diyebilirim. ki düğünden önce pazarlık yapıyordum herkesle beni oynamaya kaldırmayın diye :17:
nikah kıyıldı sonra ilk dansımızı yaptık pastamızı kestik ve eğlence başladı. bir girdiğimi bir çıktığımı hatırlıyorum. hamdolsun su gibi akıp gitti düğün.darısı başınıza

sağol canım
190 tl
çok uygun geldi fiyatı
burda başka biyerde 240 tl idi
biz cumartesi günü diğer ilçeye bandırmaya gittik
ordan aldım ben
bnde 275e sordm bzm burda çk uyguna almşsn aylin kıyafet rahattı bnce oynayablrsn :)
balık elbise :) renk çok güzel aylin
kalçası ve göbeği olmaynalara hoş duruyor bu tarz model elbiseler

bn tamda bu yzden o anda alamadm deniz ama ynede çk kilolu durmamştm bnm göbek yk ama basen var keşke kınama kadar gtse şöle 3-5-8 cm :1:

kübra dans şarkın neydi atmosfer nasıl oluyor titreme elan varmıydı benim gibi panik bir insanı o dakika düşünemiyorum evet derken ağladın mı

betülcüm daha başlamadım ama bu haftaki planlarım arasında netleştireceğim kesilebiliyor da ben beceremiyorum bu konudan anlayan biri denk gelse yaptıcam şarkı kestirmece .))))

sessizlik ve okadının sesini hayal ediyorum

bnde öyle istyrm deniz yaa sen müziği ayarlayablcek brini bulursn bna da atarmsn son halini

bnde 275e sordm bzm burda çk uyguna almşsn aylin kıyafet rahattı bnce oynayablrsn :)

bn tamda bu yzden o anda alamadm deniz ama ynede çk kilolu durmamştm bnm göbek yk ama basen var keşke kınama kadar gtse şöle 3-5-8 cm :1:

bende de basen var, her akşam biberiye yağı sürüp hareket ediyorum canım biraz faydasını gördüm pantolonlar bollaştı gibi

nişanlımın dedesini bir kaç kez aradım nasılsın diye :) kayınvalidemde düğün için samsuna gitmişti orda demiş dedesi çok güzel konuşuyor çok beğendim felan zaten sever öyle şeyler duymayı aradı beni hemen işte çok met etti dede seni çok sevmiş diye :60::60: birde düğüne çiçek göndermiştim hoşalrına gtmiş ben ve ailem bursa yazdırmıştım çiçeğe büyükçe bişey hemen nişanlıma sölemişler dniz göndermiş burda herkes bakıyor herhalde beni vurdum duymaz biri felan mı sandılar daha yeni tanıyorlar :74::74::74: oraya bile yetiştim yaşasın türk kadını zekası :62::62:

süpersin tatlım benim hiç aklıma gelemzdi ama iyi yapmışsın bu arada gerçekten harika bir ses tonun ve diksiyonun var ben anneme bile söyledim:1:

Back
X