• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:1: O zaman bişey kalmıyo merak etme, kaynaşınca zamanın nasıl akıp gittiği anlaşılmıyor...
Bu arada bol bol resim çeksinler, profilden arkadan önden, bizde görelim tebi:))

dayısının çocukları var tembihledim onlarda gelsin ver ikisinin elinede foto makinesi çeksinler dedim:1:

Bu arada yüzüğünü aldınızmı, ne giyeceğine karar verdinmi, ay benmi kaçırdım yoksa!

Beyaz altın tektaş aldık canım atasaydan onu takacaklar elbisede en kararsız kaldığım konu siyah dar biraz abiye bir elbise aldım aslında çok yakıştı ama isteme için abartılı dedi annem hala kararsızım son dakika siyah pantolongömlek giyebilirim:1:

dayısının çocukları var tembihledim onlarda gelsin ver ikisinin elinede foto makinesi çeksinler dedim:1:

Biz makineyi yiğenime verdik güya güzel çekiyor diye, biz ne zaman başka yere baktıysak patlatmaış flaşları Allah'tan 1-2 tane bakarken yakalamış, sanki söz bizim değil gibi, sözden sonra elimden zor aldılar, katliam çıkıyordu, zaten herkes ağladı onada ayrı üzülmüştüm, nişanlımda kızdı ne ağlıyosunuz diye ayy...

buketcim
canım hiç korkma bizim evdeki halılar lüx shaggy halı sürekli ayakkabılarımın takılacağını
düşünmüştüm ama bişey olmadı
sadece yüzük takılırken ve takıldıktan sonra
cok garip oluyor
babam istemeye geldikleri gün onlar gittikten sonra rakı içip ağlamıştı
sözde annem babam, kuzenlerim arkadaşlarım herkes duygulanıp ağlamıştı
cok güzel günler bunlar hatta en güzel günler diyebilirim:31:

benimkilerde duygulanır ama çaktırmaz:)

Son düzenleme:
buketcim
canım hiç korkma bizim evdeki halılar lüx shaggy halı sürekli ayakkabılarımın takılacağını
düşünmüştüm ama bişey olmadı
sadece yüzük takılırken ve takıldıktan sonra
cok garip oluyor
babam istemeye geldikleri gün onlar gittikten sonra rakı içip ağlamıştı
sözde annem babam, kuzenlerim arkadaşlarım herkes duygulanıp ağlamıştı
cok güzel günler bunlar hatta en güzel günler diyebilirim:31:

tadını çıkarayım o zaman inşallah su gibi ve güzel geçer sağolun kızlar:69: Annemde 3000 e aldığı salon halısını serecekmiş ben onun üstüne kahve dökersem annem beni evlatlıktan reddeder üzerine bastırmıyor kadın kenarından dolaşıyoruz:9:

Biz makineyi yiğenime verdik güya güzel çekiyor diye, biz ne zaman başka yere baktıysak patlatmaış flaşları Allah'tan 1-2 tane bakarken yakalamış, sanki söz bizim değil gibi, sözden sonra elimden zor aldılar, katliam çıkıyordu, zaten herkes ağladı onada ayrı üzülmüştüm, nişanlımda kızdı ne ağlıyosunuz diye ayy...

işte ben garanti olsun diye ikisininde eline makine ver dedim:1:

Back
X