• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm cumartesi pazarları dinleniyordum önceden onlarda kalktı sabah çıkıyrm akşamın 10 larına kadar dışarıdayım. haftasonu arkadaşımın nişanı vardı onada koşturdum biraz.
nikahamı hazırlanıyım kayınvaldem gelcek evimi toplıyayım bilemiorum
nişanlımda sağolsun erkek işte eve gittim havlu bi tarafta bulaşıklar yığılı
artık dedim gelmicem haftasonuna kadar idare et
kayınvaldemde gelirse görsün öle uğraşamıcam.
çeyizler bitti yerleşti derken nişanlım getirdi kaç koli :(
olduğu gibi attım arka odaya. o arada ütüsü çıkıo fln
eve yetişicem die koştur koştur.
hiçbişiy yetişmio sanki.

Allah sabır versin zeynep
az kaldı canım
ben son zamanlarda hafta sonu gelsin istemiyorum sürekli bişey cıkıyor
şöyle saat 08 e kadar bile uyuyamıyorum
:27:

kızlar şimdi bir iki hafta içinde nişan alışverişine çıkacağız öyle çok ıvır zıvır aldırmak istemiyorum alyans elbisemi ayakkabımı çantamı tarak ayna takımı bir kaç gecelik parfüm birde o ponponlu terliklerden aldırayım diyorum yeter mi

cnm cumartesi pazarları dinleniyordum önceden onlarda kalktı sabah çıkıyrm akşamın 10 larına kadar dışarıdayım. Haftasonu arkadaşımın nişanı vardı onada koşturdum biraz.
Nikahamı hazırlanıyım kayınvaldem gelcek evimi toplıyayım bilemiorum
nişanlımda sağolsun erkek işte eve gittim havlu bi tarafta bulaşıklar yığılı
artık dedim gelmicem haftasonuna kadar idare et
kayınvaldemde gelirse görsün öle uğraşamıcam.
çeyizler bitti yerleşti derken nişanlım getirdi kaç koli :(
olduğu gibi attım arka odaya. O arada ütüsü çıkıo fln
eve yetişicem die koştur koştur.
Hiçbişiy yetişmio sanki.

nasıl yoğun anlatmışın kıyamaaammmm :70::70:

Sanırım verdiğim en doğru karar düğünden önce işe ara vermek oldu... yoksa bende hiç bi işe yetişemezdim... Allah kolaylık versin kızlar.. neyseki az kaldı. sonra bol bol dinleniriz inşallah :)

Allah sabır versin zeynep
az kaldı canım
ben son zamanlarda hafta sonu gelsin istemiyorum sürekli bişey cıkıyor
şöyle saat 08 e kadar bile uyuyamıyorum
:27:

sinir sistemim bozuldu eda uykmda bile ağlıyrm
bacaklarım ağrıo ilaç sürp geliyrm
pazar nikahım var ama ne kuaföre randevu aldım nede fotocuya
cuma iş çıkışı halledicem
bu iş çıkışı perdeciye gidicektim stor yaptırcaktık arka odaya
gitmicem kalsın öle gören öle görsün umrum bile değil artık.
hep bi iş çıkıo net bağlatalım dedik pazar onla uğraştık anneme elbise papuç bilmem ne.ordan çıktık manav market kasap derken eve gttik eksikleri yapalım aboww bi baktım saat olmuş 9
eve gitmem 10 u buldu
c.tesi gecesi ark. nişanına gittim saat 9dan sonra
inş. cnm şu nikah bari bitse

Bence yeter Buketçim, benimde çok fazla bişey yoktu..Onların yanında pek rahat alışveriş edilmiyo,sonra kendin zamanla zaten alıyosun düğüne kadar... hoş ben şimdi keşke herşeyi aldırsaymışım diyorum ama benimkinin ailesi farklı o yüzden :)

kızlar şimdi bir iki hafta içinde nişan alışverişine çıkacağız öyle çok ıvır zıvır aldırmak istemiyorum alyans elbisemi ayakkabımı çantamı tarak ayna takımı bir kaç gecelik parfüm birde o ponponlu terliklerden aldırayım diyorum yeter mi

canım makyaj malzemelerini ayakkabı çanta kıyafet kalıyor....

+ makyaj seti+seccade tkm havlusu fln+(tarak ayna tkmını ben aldırmadım) geceliğin de tkm olsun sabahlıgı falan içinde olan..günlük elbisede alınıyo ama sen bilirsin buketcim

Uyumak uyumak uyumak kesinlikle doğru kelime bu :9:
Allahım yardımcın olsun zeynepcim

nasıl yoğun anlatmışın kıyamaaammmm :70::70:

Sanırım verdiğim en doğru karar düğünden önce işe ara vermek oldu... yoksa bende hiç bi işe yetişemezdim... Allah kolaylık versin kızlar.. neyseki az kaldı. sonra bol bol dinleniriz inşallah :)

amin kızlar.
izin bile alamıorum ztn bu ay çok almış olucam.
budan yarım gün gittim muameleler için karışmış herşey
burayıda bırakamıorum şimdi
kaldım böle arada. Allah yardım etsin inş.

şekerim otel 4 yıldızlı
4 gece 5 gün 390 tl herşey dahil
ama bi tatil sitesi aracılığıyla rezervasyon yaptırdığımız için bu şekilde fiyat
kampanya gibi bişey yani
arabamız yok şekerim ama orda bigünümüzü araba kiralayıp gezmeye ayırıcaz
oraya kadar gitmişken
otelde kös kös kal geri dön olmaz yani dimi
gezilcek görülcek yerleri de bu şekilde gezmeyi planlıyoruz

bende alanya incekum mevkiye gidiyorum
23 mayıs giriş 27 mayıs çıkış
ve bir hafta keyiffff

amin kızlar.
izin bile alamıorum ztn bu ay çok almış olucam.
budan yarım gün gittim muameleler için karışmış herşey
burayıda bırakamıorum şimdi
kaldım böle arada. Allah yardım etsin inş.

kuzum benim allah yardımcın olsun bizim iş yernde bi arkadaş hazirnada evleniyor 3 ylık izne çıkıyor ücretsiz tabi...

keşke sende öle bişiler yapabilseydin :26:

canım makyaj malzemelerini ayakkabı çanta kıyafet kalıyor....

+ makyaj seti+seccade tkm havlusu fln+(tarak ayna tkmını ben aldırmadım) geceliğin de tkm olsun sabahlıgı falan içinde olan..günlük elbisede alınıyo ama sen bilirsin buketcim

a evet makyaj seti onu unutmuşum ben onuda ekleyeyim listeye:1: havlu seccade felan ben aldırmam da annesi isterse koyar bohçaya onları diye düşündüm ben birde bohça yerine 2 tane bavul alalım bavula konsun iki tarafınkide diye düşündüm sonra tatillerde de kullanmış oluruz iyi olur:1:

ay burda düğün telaşelerini yorgunluk ve stresini okuynca iyce korkuyorum çünkü benm nişan hazırlığında bile pilim bitti nerdeyse yaa:26:

şehirler arası olunca çok zor oluyor tabi...

ama değiyor diyorsun ....

alnımızın akıyla atlattık gecen hafta ağırladık bohcalarım geldi :64:

çok ama çok güzeldii:nazar:

bu hafta biz gidiyoruz inşallahhh:31:

sonra 2 hafta kalıyor nişanımıza:69:

ve ben heycandan ve stresten uyuyamıyorum çok yorgunum....

a evet makyaj seti onu unutmuşum ben onuda ekleyeyim listeye:1: havlu seccade felan ben aldırmam da annesi isterse koyar bohçaya onları diye düşündüm ben birde bohça yerine 2 tane bavul alalım bavula konsun iki tarafınkide diye düşündüm sonra tatillerde de kullanmış oluruz iyi olur:1:

kuzum bende sandık aldırmadım bavul aldırdım pembe benetton:69:

çok güzelllll:69:

bi ara resimlerimi eklycem:49:

Back
X