2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım banyom tamirde ya
holün yolluğunu kaldırmıştım kirlenmesin diye
kenara koydum ayağım ona takıldı
küçük parmağım baya hasar gördü
şişti tıranğım morardı sanırım atıcak
o yüzden

bana da verirmisin canım şu haşhaşlı kek tarifini
belki yaparım bende

oooooooooooo adaşım sen baya hızlısın..Allah nazarlardan korusun..ben bir saatte ancak banyo temizlerim..
maşallah diyim..nazar ettirme kendini azıcık pisim de yahu.
Ayşem arabamı aldınız canım..
ALlah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bitanem..hayırlı ugurlu olsun..

Ilk misafirimiz yakın arkadaşlarımızdı
ikincileri de yine samimi olduğum yakın arkadaşımlardı
3. Misafirim henüz belli değil pazar günü kahvaltıya çağıracağım kayınvalidemleri annemleri :)

omlet
patates kıxartma milföy açma yaaparım
başka kahvaltıya ne gider acaba

deniz dün akşam annem ve ablamları aldım çaya baya yoruldum o yüzden bu akşam ilk defa kayınvalidemi arayıp akşam sana yemeğe geliyoruz diyeceğim. ne zamandır diyor du. yorulunca beni arayın bana gelin diye. bende çok alışmayalım diye gitmiyordum. ee artık gitsem bi kereden bişey olmaz.

ooohhh başka ne olsun deniz ya. kahvaltılıklarınıda hazırlarsın güzelce süsledinmi masan tamamdır.

Otelde görmüştüm beyaz peynirleri çörek otu serpişlerdi
zeytinleri kırmızı biber ile yağla karıştırmışlardı
bende öyle yapayım domatesleri değişik keseyim .))))

haha annem diyecek bizim kız bir haller olmuş

yoruluyor insan be canım mutfaktan çıkamdığın gibi çamaşır as yıka pöff

git tabi ne var oda annen neticesinde sık sık gitmezsin gerçi oradada yorulacaksın çayıdır toplamasıdır

krep yada pancake e yapabilirsin tatlım salatalık domates söğüşte hazırlasan tamamdır

Kayınvalidecim melemen var dedi yok dedim dolma pişirdim
oda gelincemi yaptın dedi bende evet dedim pişirmek anlamında muhtemelen o çıkıp bakmıştır buzdolabına çamaşırları toplarken yağmur yağmış dün bizim mahalleye ben buradan hiç hissetmedim allahtan yatağımı felan toplayıp çıkyıorum :)

yoruluyor insan be canım mutfaktan çıkamdığın gibi çamaşır as yıka pöff

git tabi ne var oda annen neticesinde sık sık gitmezsin gerçi oradada yorulacaksın çayıdır toplamasıdır

görümcemde var orda canım beraber hallediyoruz gittiğimde üzerime kalmıyor pek işler. valla ben annemden ayırt etmiyorum eşim demeden ben diyroum anneni çağıralım gidelim diye. inşallah oda beni üzmez. bazen korkuyorum kayınvalide sorunu yaşamaktan

ayh deniz bende çok korkuyorum kötü görmesini evimi . çünkü anahtarımız bizimde var kayınvalidemde arada gider bakarım evinize dmeişti. her sabah aklıma geliyor ortalıkta bırakmışmıyım diye bişey bakınıp öyle çıkıyorum

Kızlarr yardım edin
akşam ne yapim yemek gelmio aklıma

KIZ ZEYNEP SENİN GİBİ MARİFETLİ BİRİ YEMEK DÜŞÜNÜRMÜ HİÇ AMA HEMEN BAKIYORUM ARŞİVİME NASIL BİR ŞEY YAPMAK İSTERDİN

ŞARK KÖFTESİ

-2 su bardağı ince bulgur
-1 avuç kuru nane yaprağı
-6 adet soğan
-2- 3 kaşık un
-1 yumurta akı
-3 kaşık margarin
-2 çay kaşığı kırmızı biber
-750 gr. yoğurt
-3 diş sarımsak
-Tuz
YAPILIŞI
1- Bulgur ayıklanıp üzerine 2 bardak kaynar su serpilip, kapak kapatılır ve kabarması beklenir.
2- İçine nane ufalanır, 1 soğan rendelenir. Tuz, un ve 1 yumurta akı konarak iyice yoğrulur. (Arasıra su serpilir.)
3- Avuç içinde sıkarak küçük köfteler yapılır.
4- Tuzlu kaynar suda dağıtmadan haşlanır. (Suyu fazla kaynatmamalıdır.)
5- Soğan yarım halka şeklinde doğranıp yağda gevrek olarak kızartılır, kırmızı biber konur.
6- Köfteler suyundan alınıp üzerine sarımsaklı yoğurt sonra da soğan kavurması dökülür

Yada cilli yemeği birde yanına cacık
SULU KÖFTE
MALZEMELER:
- 400 gr. kıyma,
- 1 çay bardağı pirinç,
- 1 tutam maydanoz,
- 2 orta boy patates,
- 1 çorba kaşığı domates salçası,
- 1 orta boy soğan,
- tuz, karabiber,
- sıvı yağ,
- 1 tane limon.

HAZIRLANIŞI:
Kıymayı, yıkanmış pirinçi, ince kıyılmış maydanozu , tuzu ve kararbiberi yoğurup top top köfteler yapın. Diğer taraftan çok ince kıyılmış soğanı sıvı yağda kavurun. Kavrulan soğana domates salçası katıp kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Köfteleri ve köftelerin boyutunda küp küp doğranmış patatesleri salçalı sosun üzerine dökün. Bir miktar tuz ve kararbiber ekdikten sonra üzerini geçecek kadar sıcak su katıp orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynayan yemeği en kısık ateşe alıp pişmeye bırakın. Pişen sulu koftenin üzerine yarım limon suyu ilave edip servis edebilirsiniz....

Son düzenleme:
Kız buket onları hiç yapmadım şimdi güzel olmaz felan rise girmeyeyim
ekmek kızartırım yada ne bileyim yaparım birşeyler

sen bilirsin canım bende hiç açma yapmadım ama krep ve pancake i çok yaptım ya o yüzden bana onlar daha kolay geliyor dediğin gibi el alışkanlığı meselesi aslında

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm

Nasılsınız ne var ne yok dün işe başladım tekrar ama buralar acayip karışmış geçmişi okuyamadım henüz hepinizi çok özledim kına nkah balayı herşey çok güzeldi darısı başınızaa artıkk

esracım hoşgeldin canım..mutluluklar diliyoruz sana...patlat bi resim..
bu arada düzeldimi senin android

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…