- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.661
ayşe arabamı aldınız kaçırdım ben sanırım
hayırlısı olsun canım
ayşe hoşgeldin canım
nasılsınnnn adaşım gelmiyorsun pek.
yürür canm niye yürümesi ki bizler nasıl giiyor çocuk olana kadar çalışacağız şimdi eşim ev alallım diyor borca girip kira öder gibi öderiz iki kişi çalışıyoruz diye planlar yapmış yatırım için
hayat öyle garipki hiç yapmayacağın şeyleri yapabiliyorsun programlı olmak lazım ben kadar kimse yorulacağını sanmıyorum düşün 6,30 kalkıyorum kahvaltı ortalık topla üst ayarlıyorum eşime saç baş derken 7,30 çıkıyoruz evden metroya otobüsle metro bin aktarma yap in tekrar metro bin iş yerine yürü 10dk çıkarkende öyle bir hevesle gidiyorum evime çünkü o eşyalar o herşey emeğimden geçti gönül rızasıyla alındı beğenmediğmi halıalrı bile seviyorum siz güzelmişşiniz meğer diye :) sevdiğin insanla evlndin mi huzur oldumu inan o büün gün yorgunluğun bir kalemde gidiyor aslında tabiki yoruluyorsunda ne için diyorum biziim için hep hayalini kurduğum şeyleri şimdi yapmak inanılmz güzel birşey yaşamadan buna karar veremezsin kuzum
ayşe rahat gittin mi o gün şeker
su faturası daha evde oturmadan 18 tl geldidün akşam yaptım o kırmızı biberli salatadan tatlım.
ne bilim seviyrz ikimizde kızartmayı
bu akşam kabak yemeği yapcam
ee daha öncede bezelye ile taze fasulye yapmıştım
sebze yemeğide yapıyrm yaw
birde yeni evli hatunar elektrik su d.gaz faturanız ne kadar gelio ya da geldi
ayşe hoşgeldin canım
nasılsınnnn adaşım gelmiyorsun pek.
yürür canm niye yürümesi ki bizler nasıl giiyor çocuk olana kadar çalışacağız şimdi eşim ev alallım diyor borca girip kira öder gibi öderiz iki kişi çalışıyoruz diye planlar yapmış yatırım için
hayat öyle garipki hiç yapmayacağın şeyleri yapabiliyorsun programlı olmak lazım ben kadar kimse yorulacağını sanmıyorum düşün 6,30 kalkıyorum kahvaltı ortalık topla üst ayarlıyorum eşime saç baş derken 7,30 çıkıyoruz evden metroya otobüsle metro bin aktarma yap in tekrar metro bin iş yerine yürü 10dk çıkarkende öyle bir hevesle gidiyorum evime çünkü o eşyalar o herşey emeğimden geçti gönül rızasıyla alındı beğenmediğmi halıalrı bile seviyorum siz güzelmişşiniz meğer diye :) sevdiğin insanla evlndin mi huzur oldumu inan o büün gün yorgunluğun bir kalemde gidiyor aslında tabiki yoruluyorsunda ne için diyorum biziim için hep hayalini kurduğum şeyleri şimdi yapmak inanılmz güzel birşey yaşamadan buna karar veremezsin kuzum
giitim canım rahat tam 4 e 5 kala oradaydım bi tanem sen nasılsın, neler yaptın............KIZLAR BU ARADA DENİZ 10 NUMARA MİSAFİR AĞIRLIYO BEN ÇOK MEMNUN KALDIM......ARKADAŞIM EVİNDE ÇOK ZEVKLİ DÖŞENMİŞ MAŞALLAHH
süper anlatmışsın canım. Siz niye ev alıyorsunuz ki kendi eviniz değilmiydi?
su faturası daha evde oturmadan 18 tl geldi
sifonumuz su akıttığı için
elektrik henüz gelmedi
doğalgazı da kışa kullanmaya başlıycaz
siteye yakıt 100 tl ödedik şimdiye kadar kışa kadar ödemicez
kızlar yaa
benim koca isyanlarda günlerdir hiçbi faaliyet yok bizde
biliyosunuz banyomuz iki gündür tamirde kullanamıyoruz
ondan önce de hep bişeyler oldu bi türlü bişeyler olamadı
banyomuz şuan son işlemlerini görüyo ama bu akşamda kullanabilirmiyiz bilmiyorum
kayınvalidemler evde yok bu akşam
bursaya görümcemin mezuniyet törenine gittiler
bende kocişe diyorum bu akşam annenlere gideriz banyomuzu kullanamazsak
hem atraksiyon olur değişiklik olur
ay aylin öldüm ya kız kudurdunuz mu :)
su koy ocağa wc yapın ne var eskiden banyomu varmış,
Deniz ev mi alıyosun canım hayırlı olsn nereden düşünüyosunuz
valla görüklede bir tane denk gelmiş ama şuan çok erken ayşecim ilerleyen zamanlarda sanırım olacak
ay aylin öldüm ya kız kudurdunuz mu :)
su koy ocağa wc yapın ne var eskiden banyomu varmış,
acısada öldürmüyorun yerine hangi şarkı aldı canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?