- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.741
=))) kızlar bizim tarihlerde kesin değil. olası tarihlerimiz 3 aşağı 5 yukarı olucak tarihler =)
İçimizde 1 kişinin kesin tarihi belli yeri falan tutuldu. Diğerlerinin olucağı aylar belli sayılır günlerimizde olası günler =))
tahmini olucak tarihleriniz varsa eklim sizide yerimseniben
=))) kızlar bizim tarihlerde kesin değil. olası tarihlerimiz 3 aşağı 5 yukarı olucak tarihler =)
İçimizde 1 kişinin kesin tarihi belli yeri falan tutuldu. Diğerlerinin olucağı aylar belli sayılır günlerimizde olası günler =))
tahmini olucak tarihleriniz varsa eklim sizide yerimseniben
Bir konu açayım :))
Şimdi bir arkadaşım face'de bizim şarkımızı paylaşmış, uzun zamandır dinlememiştim.
Sizlerin varmı böyle şarkısı?
Sevgülüm üzerinde şarkımızın yazılı olduğu bir bardak yaptırmıştı.
bende bu yaz 2011 gelin aday adayı oldum:) kısmet olursa 2011 eylülde olacak daha 1 sene var yani..
ben daha evlenme teklifi almadım. tarih konuşuldu ama özel olmasını istiyormuş teklifin bekliyorum bu yüzden bende. siz aldınız mı nasıl evet dediniz?
kızlar günlük y.takımı için karacanın bu takımı nasıl 24 parça
slm kızlar iyi ramazanlar
benim erkek arkadaşım aynı zamanda dalış hocalığı yapıyor. birgün sözlü sayılırız biz dedi. bende ben bir söz vermedim bir teklif almadım deyince. bunun için seni dalışa götürmeliyim dedi. boşuna mı ümitleniyorum acaba. yarın telefonda sormasın
Kızlaar erkeklere yönelik beklentilerinizi yüksek tutmayın.
Çünkü bir çoğu beklemediğin anda sürpriz yapar, ya da hiç yapmaz o nedenle beklenti içine girip üzülmektense, hiç girmemek daha iyi kanımca.
Tecrübeyle sabittir.
Nişanlıma çiçek almasını ima etsem, almaz, ama him ummadığım anlarda aldığını gördüm.
bence evlenmeliyiz hemde bu sene :)
bende çıkıcam işten bim'e uğrıyım
sonra bişeyler alayım
tavuk göğsü yapayım akşama
seneye istiyoruz nişanla düğünü,olmazsada 2012 'ye kalcaz,tarih takıntım var benim,ayın 25'i olsun istiyoruz,25 aralıkta cıkmaya basladık ondan 25 tarihini istiyoruz kısmet
25 aralık 2005 'de skypede tanıstık,1 sene öyle konustuk,hep karşıma çıktı peşimden geldi,1 sene sonra çıkmaya başladık,nerden nereye :asigim:
25 aralık 2006 'de çıkmaya başladık
25 nisan 2009'de kendi aramızda sözlendik
inş. gerisi tez zamanda gelir :Saruboceq:
Valla 11-11-11 düşünüyoruz ama henüz düşüncede kesinleşmedi henüz.Kışa doğru belli olur diye düşünmekteyim. Nişanlılığımızın tadını çıkaralım da .okunu çıkarmayalım inşallah:)eyvahedigeldismile
Aslında biz böyle şeylere pek önem vermeyiz, ama sözlendiğimiz zaman face'de ikimizde dinledik aynı şarkıyı ve o dönemlerde hep aşka inanmadığımı söylerdim nişanlıma.
Dinlediğimizde bizi anlattığını farkettik ve bi baktım "Aşık olmak kısmetmiş yar sana" yazılı bir bardak yaptırmış bana, çok mutlu olmuştum.
O günden beri bu şarkıyı dinleyince onu ne kadar sevdiğimi ve ne heyecanlar yaşadığımızı düşünüyorum.
Bazen nişanlıma kızıyorum ama güzel günler ve yaptıkları jestleri düşününce bu da geçer ya hu diyorum :))
slm kızlarr,
bugün hiç giremedim
gelinlikçiye gittim bugünn
off çok değişik bir duygu.
ama o kadar kafam karıştıki keşke gitmeyip diğer beğendiğimi alsaydım
şimdi o mu bu mu kafam karıştı.
yrn annemi götürcem kısmetse diğer beğendiğim gelinlikçiye o da bi bakıp fikir versin bana.
modelde yok elimde ekliyebileceğim
geçmişi hiç okuyamadım kızlar bi ara okucam
papatycağım o saat çok güzel bu senede moda.
nişanlımda ona benzer bişiy almıştı bana.
öptüm kızlar sonra görüşürzz
duqii naber canım
geçmiş okuyosun sende benim gibi herhalde.
ufff ne kadar uzun yazmışım tam 1 sayfa.
kızlar netleşmedi daha kasım olayı. bakalım. annem dün rüyasında beni siyah bi başörtüsüyle görmüş netten baktım ani evlilik demekmiş.
bakalım ne olacak. bu haftasonu bizimkilere söyleyeceğim herhalde.
dua edin.hihoyyyt
bi tek ben varım en iyisi uyumak.
Günaydın kızlar, 2. günaydında benden gelsin.
Duygu'cum ne ameliyatı canım, çook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Ah sonbaharmı bizde görebilcezmi acaba o günleri, ara ara gelinliklere bakıyorum, ben çok kararsızım nasıl bulucam bilmem.
Nişanlım gelince gelinlikçileri gezdireyim ona :))
O günleri düşündükçe hem heyecan hem stres sarıyor, uzaktan nasıl olacak, o orada koşturacak ben burada, Rabbim hayırlısını versin...
günaydın kızlar bikac gündür giremedim işlerim yogundu
neler oldu bakıyım ben yokken gecmişi okumaya üsendim gözüm agrıyor zaten:s
duygucum gecmiş olsun hayırdır ne amilyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?