2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok haklısın yaşadıklarını anlıyabiliyorum,bendede kaynana sorunu var :44:baştan tanışma faslında bişey yoktu gayet normal davrandı, sonradan istemem diye tutturmuş görümcem söyledi üzülme sakın biz seni seviyoruz annem istemesede diye,sonra oğlunu vazgeçirmeye uğraştı yok annelik hakkım yok büyüttüm ben seni gitti ta nerelerden kızlar buldu,ama benden vazgeçmediğini savaştığını görüncede çareyi beni arayıp sert kırıcı konuşmakta buldu içime oturdu o gün söyledikleri telefon elimde sadece dinledim cevap veremedim söyledi söyledi yüzüme kapadı,sinir krizi geçirdim teyzem geldi hemen hemşiredir hemen iğneler serumlar 2 gün kendime gelemedim,bu yaşadıklarım sevgilim askerdeyken oldu ve yanımda yoktu izin alıp geldi hemen asla annemi görmek zorunda değilsin bu kadarını yapıcağını beklemiyodum dedi,dedim asla bir araya gelmem annenle artık en doğal hakkındır dedi,sandıki istemeye gidilicek bana muhtaçlar ama benim ailem istemeye gelmesin sakın dediler biz seni biliyoruz kızımızı mutlu ediyosun bu yeter dediler aramızda yüzük taktık sayesinde nişanımda olmadı ama mutluyuz geçen gün ablasıyla konuşuyolarmış gün aldık eşyaları aldık falan diye annesi duymuş bana niye söylenmiyo kendi başına yapıyosun,hem gelip el öpmesi lazım demiş,benimkinden cevap o niye gelip elini öpücekki sen neler yaptın bide hala saygımı bekliyosun kusura bakma senin için gelin defteri kapandı nikahada sakın gelme istenmiyorsun demiş,ben yüzünü bile görmek istemiyorum bütün heveslerimi kursağımda bıraktı

yaa bende bunu anlamıyorum
ne demek izin verme yaa
iki insan birbiriyle mutlu olacağına inanmış daha ne yani
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
bizde kayınvalidelerimizi sevmek zorunda değiliz onlarda bizi aynen
ama birbirimize saygı duymamız şart
onlar bizim sevdiğimiz insanları dünyaya getirmiş bizim sebebimiz bu
bizde oğullarını seviyoruz her koşulda mutlu etmeye çalışıyoruz onlarında sebebi bu saygı duymak için

herkescikler evlenmiş, bi ben kalmışım galiba eskilerden bekar
hoşgeldin tekrar
sende ne var ne yok özlemcim
ne durumdasın
ben hatırlıyorum senin problemleri
düzeldimi sorunlar
düğün ne zaman

Geldim ve hemen size bir soru sormak istiyorum çok kararsızım çünkü...
Hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim eşimin ailesi ile ben görüşmüyorum.. yani babası düğün tarihimizi beğenmediği için eşimede banada tavır almıştı ve düğün için parmağını bile oynatmadı herşeyi kendimiz yaptık.düğün öncesi birsürü şey olmuştu ve konuşmuyorduk düğüne gelmiycem falan demişti ama geldi tabiki ama düğünde herkesin içinde elimi ittirip öptürmeden sadece oğlunu öpüp gitmişti...
neyse dün akşam haftasonu yeğenini görmek için memlekete gitmek istediğini söyledi.. tabi babasıda orada altlıüstlü oturuyorlar abisiyle...
bende iyi gidelim ama ben babanın evine gitmem abinlerde beklerim seni babanıda görmek istersen dedim.. eşimde istiyorsan gelmiyebilirsin dedi... Eşimi yanlız bırakmak istemiyorum ama babası patavatsız biri kalkıp bişi derse diyede çekiniyorum eşimde farkında bu durumun o yüzden böyle söylüyor. gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum kızlar ?:97:

AA Özlem gizli borcu duyulan gelincik miydi o zaman gelinliği mahvolan gelicik kimdi

onu hatırlamıyorum bukett

emine keisnlikle git. bak biz zeynebede git dedik iyi kide gitti. sen yokken daha farklı olabilir. eşini yalnız bırakma. ne olacaksa sen yanındeyken olsun

en son zeynebe git dedik kız kafasına albüm yedi o yüzden ben karışmıyorum canım sen düşün taşın kararını ver en doğru kararı vereceksin

maşallah ailene çok fedakar davranmışlar. hiç bir iale kabul etmez bunu bu devirde.

emine keisnlikle git. bak biz zeynebede git dedik iyi kide gitti. sen yokken daha farklı olabilir. eşini yalnız bırakma. ne olacaksa sen yanındeyken olsun
Bende öyle düşünüyorum aslında ama işte sonrada huzurumuz kaçar diye korkuyorum...
Ama eşimde yalnız gitmek istemez daha bu kadar yeni evliyken diye düşünüyorum...

canım inan herşeyden önemlisi sevdiğimiz insan
nasıl el üstünde tutuo kıymetimi bilio
bırak Allah aşkına çok dert ettimde ne oldu düzelcek sandım bişiyin düzeldiği yok
uğraşamam artık kimseler için
zafer benimdir amacına ulaşamadı uğraştı uğraştı başaramadı
başarısızlığının hıncı var içinde.
benimde çok şeyim kursağımda kaldı
geçen gün eşimle dışarı çıktık
gelin alması yapmışlar davullu zurnalı
çok hayal etmiştim evimden öle çıkmak
almadılar ağladım o an ben yaşayamadım die. sonra baktım bana sarılıo
eee dedim ne ağlıom kocam yanımda daha ne istiom..

aylininm biraz bizim durumumuzla bir değildi annemin istememe sebebi.
farklıydı yani
ama yinede kabullendi. hiç el gibi davranmadı
kızım dedi hep.
sırf abim mutlu olsun die.
birde kınamı komşumuz yaktı bizim.
anneme demiş benim oğlum onay vermediğim bi evlilik yaptı.
3 çocuklu kadınla evlendi
istedim gelinim kınasını yakayım kısmet olmadı
zeynep in kınasını kendi gelinim kınasını yakarmış gbi yakıp öyle hissettim demiş kadın çok ağlamış
ama demiş kaynanası bulmuş bunuo.
tertemiz aklı başında çalışkan güzel kız aldı
hala mutlu olamıo diomuş

en son zeynebe git dedik kız kafasına albüm yedi o yüzden ben karışmıyorum canım sen düşün taşın kararını ver en doğru kararı vereceksin

Ayy buket o kadar zor bişeyki böyle durumlar.. bi taraftan eşim üzülürse diyosun bi taraftan onların eline koz vermiyim gidiyim diyosun karmaşık :)
Ama gidicem sanırım :)

canım mutlaka git
yalnız bırakma eşini
doldurmaya çalışırlar sana karşı
haa elbette eşin dolmaz ama kulağına gelirse tatsızlık olur.
ben iyiki gittim
ne yaşadıysak birlikte yaşadık
bana yaptıkları tavrı gördü
ne kadar canın istemesede git.

Inşallah çok çok mutlu oluruz da bütün bu sıkıntılar gider ya insanlar çok fena cani ya innanın benim bu tarz bir durumla karşılaşada ayakta durabileceğimi sanmıyorum zeynep sen sabrına bayılıyorum gerçekten boşver mutlu ol çatlasın patlasın be boşver

yerim seni buket ya güldürdün benii. iyi oldu ama o olmadan gitseydi kocasını dolduracaklardı şok oldular zeynebi görünce yaptıkları plan başlarına döndüü

maşallah ailene çok fedakar davranmışlar. hiç bir iale kabul etmez bunu bu devirde.

Dimi ailem çok iyi niyetlidir annem babam saolsunlar ailesi gelmiyosa bunları yaptılarsa olmaz demediler,annem ben damadımı çok seviyorum dedi,karşı taraf sakın istemeye gelmesin biz kendi aramızda yaparız dediler,annesi saolsun hiçbir kötülüğümü görmeden demediğini bırakmamış bana,üstüne görümcem beni savunmuş biz tanıyoruz falan diye kendi kızını evden kovdu iki gün bende kaldı annem kendi kızı gibi ağırladı benim annem senin annenle asla anlaşamazdı zaten senin annen bir melek iyiki tanışmadılar dedi hep,sağlık olsun biz herşeyimizi kendimiz aldık yaptık nişanlımda annem olsaydı bütün aldıklarımızada karışırdı böyle olması daha iyi diyor hep,çocuğumuz olsa bile göstermem evime asla giremez benim için bitti kendi kendini bitirdi

Senin yaşadıklarında çok zor şeyler zeynepçim...
Benim kayınvalidem yok rahmetli ama kayınpederim 10 tanesine bedel
ve aşağılamak gibi olmasın ama cahil köylü gibi konuşan biri
ağzından çıkanın farkında değil çoğu zaman
öncedende böyleydi ama ben eşim üzülmesin diye hep görmezden geliyordum
düğün arifesinde koptu tabi ipler onun çenesi ve tavırları yüzünden.
asla yüzüne bakmıycağım bi insan bu saatten sonra ama dediğin gibi eşimi yalnız bırakmıycamda hiçbir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…