- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.221
Ben unutuyorum bazen özlem sen nişanlı değilmiydin
kızlar günaydınn, görüşmeyeli nasılsınız, geri döndüm uzun bir aradan sonra :)
edam hayırlısı olsun canımcımm..
sevindim sizin adınıza.
kızlar yok ya ben dengesiz deilim küs barış yapamam ben barışsam aynı şeyi tekrar yaşarım
yok daha görüşmem sildim onları
çocuğm olsun onuda göremicekler bunuda beyinciğine yazsın kaynanam.
pişman olduğunu bende düşünmüyrm
oğlu tavrını koyunca kaybetme korkusu yaşadı
kızlar benim annemde gelinini zorla istemeyerek aldı.
ama oğlunun hatrına birkere bişiy demedi
o zaman 14 yaşındaydım
annemin bir arkadaşı izin verme evlenmesinler dedi
annemin o günkü lafını hiç unutmuyorum
karşı çıkarsam oğlumu kaybederim..
edam hayırlısı olsun canımcımm..
sevindim sizin adınıza.
kızlar yok ya ben dengesiz deilim küs barış yapamam ben barışsam aynı şeyi tekrar yaşarım
yok daha görüşmem sildim onları
çocuğm olsun onuda göremicekler bunuda beyinciğine yazsın kaynanam.
pişman olduğunu bende düşünmüyrm
oğlu tavrını koyunca kaybetme korkusu yaşadı
kızlar benim annemde gelinini zorla istemeyerek aldı.
ama oğlunun hatrına birkere bişiy demedi
o zaman 14 yaşındaydım
annemin bir arkadaşı izin verme evlenmesinler dedi
annemin o günkü lafını hiç unutmuyorum
karşı çıkarsam oğlumu kaybederim..
hoşgeldin tekrarherkescikler evlenmiş, bi ben kalmışım galiba eskilerden bekar
özlem hoşgeldin. sneiçok merak ettim o borç olaylarından sonra gelmeyince kötü bişeyler oldu sandık. inşallah iyisindir
dolapta gofletim var gel paylaşalım diyeceğim ama senin hayallerin büyük
AA Özlem gizli borcu duyulan gelincik miydi o zaman gelinliği mahvolan gelicik kimdi
Geldim ve hemen size bir soru sormak istiyorum çok kararsızım çünkü...
Hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim eşimin ailesi ile ben görüşmüyorum.. yani babası düğün tarihimizi beğenmediği için eşimede banada tavır almıştı ve düğün için parmağını bile oynatmadı herşeyi kendimiz yaptık.düğün öncesi birsürü şey olmuştu ve konuşmuyorduk düğüne gelmiycem falan demişti ama geldi tabiki ama düğünde herkesin içinde elimi ittirip öptürmeden sadece oğlunu öpüp gitmişti...
neyse dün akşam haftasonu yeğenini görmek için memlekete gitmek istediğini söyledi.. tabi babasıda orada altlıüstlü oturuyorlar abisiyle...
bende iyi gidelim ama ben babanın evine gitmem abinlerde beklerim seni babanıda görmek istersen dedim.. eşimde istiyorsan gelmiyebilirsin dedi... Eşimi yanlız bırakmak istemiyorum ama babası patavatsız biri kalkıp bişi derse diyede çekiniyorum eşimde farkında bu durumun o yüzden böyle söylüyor. gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum kızlar ?:97:
Geldim ve hemen size bir soru sormak istiyorum çok kararsızım çünkü...
Hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim eşimin ailesi ile ben görüşmüyorum.. yani babası düğün tarihimizi beğenmediği için eşimede banada tavır almıştı ve düğün için parmağını bile oynatmadı herşeyi kendimiz yaptık.düğün öncesi birsürü şey olmuştu ve konuşmuyorduk düğüne gelmiycem falan demişti ama geldi tabiki ama düğünde herkesin içinde elimi ittirip öptürmeden sadece oğlunu öpüp gitmişti...
neyse dün akşam haftasonu yeğenini görmek için memlekete gitmek istediğini söyledi.. tabi babasıda orada altlıüstlü oturuyorlar abisiyle...
bende iyi gidelim ama ben babanın evine gitmem abinlerde beklerim seni babanıda görmek istersen dedim.. eşimde istiyorsan gelmiyebilirsin dedi... Eşimi yanlız bırakmak istemiyorum ama babası patavatsız biri kalkıp bişi derse diyede çekiniyorum eşimde farkında bu durumun o yüzden böyle söylüyor. gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum kızlar ?:97:
Çok haklısın yaşadıklarını anlıyabiliyorum,bendede kaynana sorunu var :44:baştan tanışma faslında bişey yoktu gayet normal davrandı, sonradan istemem diye tutturmuş görümcem söyledi üzülme sakın biz seni seviyoruz annem istemesede diye,sonra oğlunu vazgeçirmeye uğraştı yok annelik hakkım yok büyüttüm ben seni gitti ta nerelerden kızlar buldu,ama benden vazgeçmediğini savaştığını görüncede çareyi beni arayıp sert kırıcı konuşmakta buldu içime oturdu o gün söyledikleri telefon elimde sadece dinledim cevap veremedim söyledi söyledi yüzüme kapadı,sinir krizi geçirdim teyzem geldi hemen hemşiredir hemen iğneler serumlar 2 gün kendime gelemedim,bu yaşadıklarım sevgilim askerdeyken oldu ve yanımda yoktu izin alıp geldi hemen asla annemi görmek zorunda değilsin bu kadarını yapıcağını beklemiyodum dedi,dedim asla bir araya gelmem annenle artık en doğal hakkındır dedi,sandıki istemeye gidilicek bana muhtaçlar ama benim ailem istemeye gelmesin sakın dediler biz seni biliyoruz kızımızı mutlu ediyosun bu yeter dediler aramızda yüzük taktık sayesinde nişanımda olmadı ama mutluyuzgeçen gün ablasıyla konuşuyolarmış gün aldık eşyaları aldık falan diye annesi duymuş bana niye söylenmiyo kendi başına yapıyosun,hem gelip el öpmesi lazım demiş,benimkinden cevap o niye gelip elini öpücekki sen neler yaptın bide hala saygımı bekliyosun kusura bakma senin için gelin defteri kapandı nikahada sakın gelme istenmiyorsun demiş,ben yüzünü bile görmek istemiyorum bütün heveslerimi kursağımda bıraktı
Ayşe yukarıdaki bildirimine baksana bir
Bende öyle düşünüyorum aslında ama işte sonrada huzurumuz kaçar diye korkuyorum...emine keisnlikle git. bak biz zeynebede git dedik iyi kide gitti. sen yokken daha farklı olabilir. eşini yalnız bırakma. ne olacaksa sen yanındeyken olsun
canım inan herşeyden önemlisi sevdiğimiz insanÇok haklısın yaşadıklarını anlıyabiliyorum,bendede kaynana sorunu var :44:baştan tanışma faslında bişey yoktu gayet normal davrandı, sonradan istemem diye tutturmuş görümcem söyledi üzülme sakın biz seni seviyoruz annem istemesede diye,sonra oğlunu vazgeçirmeye uğraştı yok annelik hakkım yok büyüttüm ben seni gitti ta nerelerden kızlar buldu,ama benden vazgeçmediğini savaştığını görüncede çareyi beni arayıp sert kırıcı konuşmakta buldu içime oturdu o gün söyledikleri telefon elimde sadece dinledim cevap veremedim söyledi söyledi yüzüme kapadı,sinir krizi geçirdim teyzem geldi hemen hemşiredir hemen iğneler serumlar 2 gün kendime gelemedim,bu yaşadıklarım sevgilim askerdeyken oldu ve yanımda yoktu izin alıp geldi hemen asla annemi görmek zorunda değilsin bu kadarını yapıcağını beklemiyodum dedi,dedim asla bir araya gelmem annenle artık en doğal hakkındır dedi,sandıki istemeye gidilicek bana muhtaçlar ama benim ailem istemeye gelmesin sakın dediler biz seni biliyoruz kızımızı mutlu ediyosun bu yeter dediler aramızda yüzük taktık sayesinde nişanımda olmadı ama mutluyuzgeçen gün ablasıyla konuşuyolarmış gün aldık eşyaları aldık falan diye annesi duymuş bana niye söylenmiyo kendi başına yapıyosun,hem gelip el öpmesi lazım demiş,benimkinden cevap o niye gelip elini öpücekki sen neler yaptın bide hala saygımı bekliyosun kusura bakma senin için gelin defteri kapandı nikahada sakın gelme istenmiyorsun demiş,ben yüzünü bile görmek istemiyorum bütün heveslerimi kursağımda bıraktı
yaa bende bunu anlamıyorum
ne demek izin verme yaa
iki insan birbiriyle mutlu olacağına inanmış daha ne yani
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
bizde kayınvalidelerimizi sevmek zorunda değiliz onlarda bizi aynen
ama birbirimize saygı duymamız şart
onlar bizim sevdiğimiz insanları dünyaya getirmiş bizim sebebimiz bu
bizde oğullarını seviyoruz her koşulda mutlu etmeye çalışıyoruz onlarında sebebi bu saygı duymak için
hoşgeldin tekrar
sende ne var ne yok özlemcim
ne durumdasın
ben hatırlıyorum senin problemleri
düzeldimi sorunlar
düğün ne zaman
en son zeynebe git dedik kız kafasına albüm yedi o yüzden ben karışmıyorum canım sen düşün taşın kararını ver en doğru kararı vereceksin
en son zeynebe git dedik kız kafasına albüm yedi o yüzden ben karışmıyorum canım sen düşün taşın kararını ver en doğru kararı vereceksin
maşallah ailene çok fedakar davranmışlar. hiç bir iale kabul etmez bunu bu devirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?