2011 gelin adayları buyrun sohbete

ozmn kım yok ıse o kaçmıştır

ne edıynız nan uzun zaman var dıe kımse yazmıyo umudunuzu yıtrmış gıbısınız

umut bitmez o ne demek öyle klava::asigim::asigim: zaman akıp geçer,aşktan,sevgiden ,sevgiliden geçilmez...:kedi:

zaman çabuk geçiyor dönüp bakınca yıllar su gibi hiç yaşanmamış gibi,hep şuanın farkında oluyor insan şimdi diyoruz ki offf çok var 2 yıl var diyoruz ama son döenmleri hazırlık vs ile geçecek zaten eee bu yılda bitmek üzere... bir bakmışız burda 3 gün kaldı 3 ay kaldı diye konuşuyoruz... Sevgi emek ve sabır işidir... Seviyor ve seviliyorsak yıllarla ölçülemeyecek kdr değerlidir,ömre bedeldir...

günaydın kızlar.
bende 2011 e çok var diyordum ama düğün zmnı yapılacak hazırlıklara bakılınca ancak bişeyleri tamamlarım diye düşündüm.
ve çeyiz işine hız verdim.kaydirigubbakcemile3
nişanlım gelene kadar halledeym, bi büyük eşyalar kalsın.
akşam annemle konuşuyoruzda, kız çeyizi bitmez bitcek diye umutlanma diyo.:bbo:
gözle görünür çok fazla eksiğim yok gibi ama bakalım gün geçtikçe ne eksikler çıkacak karşıma mirmirmirmir

aynen benim annemde öyle diyo canım... kaydirigubbakcemile3
gerçektende öyle... az çok bir şeyleri alıp kenara koymak lazım..çeyiz mağazalarına gidip taksitlere yazılmak lazım.anca biter walla..1 sene 8 ay var bizimde...o zamanı düşündükçe gözümde büyüyooo ama hazırlıkları düşündükçe anca yetişicek herhalde hihoyyyt

aaa ceyis bakanım gelmiş kaydirigubbakcemile3 naber kısssss kaydirigubbakcemile3

bunlar tatlı telaşlar cnm..istedkten snra yetişr elbette.. yerimseniben

hala bakanım nan bende bı ılerleme yoh
ne zmn başbakan olcam:sinifsinif:
yetısır bacım
annemler gelıy onlarda yardım etcekler bıttı sayılır benımkı ama ben doymazsam 40 yılda bıtmezkı:tomato:

hala bakanım nan bende bı ılerleme yoh
ne zmn başbakan olcam:sinifsinif:
yetısır bacım
annemler gelıy onlarda yardım etcekler bıttı sayılır benımkı ama ben doymazsam 40 yılda bıtmezkı:tomato:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yavrum bakan olamayanlarda var niye öyle diyon
hadi gözünaydın fıstık..kavuşuyosun sonunda he :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…