2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar dün hava çok sıcaktı pazarda dolaşamdm bıle konsantre yapacaktm kışlık gecen hafta aldıgım 2.500 aldm dut fıyatını 10 tl ye cıkarmslar ınanamadm eh tbı almadım birde dün sonunda net aldım artk aksamlarıda yazacagm size hava sıcaktı gece uyuyamadık dogru duzgun hıc esmedı maf olduk sizler naptınız

dün o kadar konuştıuk yani,, onun üzerine konsatre yapmadın mı yaniiii

buket ütü masan çok güzelllllmiş ya

günlük yemek takımında çok şık valla hiç günlük gibi durmuyo

sağol canım daha iyileri senin olsun albümümde diğer çeyizlerim de var istersen fikir olsun diye bakabilirsin

hepsı bırbırınden güsel buket ancak kahve yanna su verecegn bardak büyük mini su bardakları oluo ondan al

büyük değil tatlım likör bardağı aslında fotoda dibine girip çektim ya öyle çıkmış

Son düzenleme:
dün o kadar konuştıuk yani,, onun üzerine konsatre yapmadın mı yaniiii

kız 10 tl nasl verm gecen hafta 2.50 aldm oha dedm noluo teyzeye kalsın elinde patlar dedim:)))arkd.bahçesi vrdut toplamaaya gidecegz oraya :)o deil dün heveslendm mantı yapacaktm eşim yaptırmadı sıcakta yenmez dıe yaptım yemekler hep kalıo yapmıcam bı dha sıcakta hıc yenmıo

bukooooo kucakladımmm bebişimmmm:))
şafakkkk 50 kuzumm bugünn az kaldı yaa nevşehirdeyimmm :))
daha ben gelinliğe bakmadım ne hızlısın bu ay bitmeden onuda haleltmem lazım
aldıklarında çok güzel bebişim harika hepsi bardaklarına dondurmada konurr öyle bişi arıyordum bende:)) güle güle kullan hepsini seninde pek bişiyin kalmadı daha benim ütü masası eksik offf

buket benim senin çeyizinden öğrenecek çok şeyim var,,,

annenin yaptığı tepsilere bayıldım harikalar valla insan kullanmaya kıyamaz,,,

bide kalpli yumurta şekillendiriciyi ilk defa görüyorum ayy çok hoş

bide ütün çok güzel çok kullanışlı görünüyo ve çok pahalıya benziyooo ,,,,

hepsini allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah,,,,,

günaydın kızlar, hafta sonuna cok az kaldııııı

adaşım söyle bakalım neler yaptın dün akşam?

adaşım dün yemekleri yaptım benim fırından kaynaklı sanırım haşlanmıs olmalarına rağmen 50 dkda falan pişti..
ama başarıyla sonuclandı..
sofram çok güzeldi salata karpuz..kayınpeder vardı çekemedimki yemegi çekicektim onuda unuttum..aceleden panikten hep bunlar..
dün eşmde diyo çok paniksin oramı buramı vuruyom dolaplara..karpuzu yıkayım dedim lavaboda suyla doluydu..sen elimden kay şapp üstüm sırılsıklam..bi iyi geldiki sıcakta
ya bu arada kızlar çok moralim bozuk..mantar olmusum

buketçim şimdi oldu bak:))herşeyin cok gusel cnm bnm

zuzu seninde çeyizlern cok güsel hepside birbirinden güsel iyi günlerde kullann evıne ılk once seker koymayı unutmayın agız tadıyla hayat gecrmek ıcın untmayn

sağol bebişimm bi hızla eklemiştim onları albümee:)) şimdi yığıldı kaldı hangi birini koyayım:)şekeri ne zaman koyayım canımhiç duymamıştım :))

kızlar dün aldığım haşemayı eşim çok beğendi inşallah bir dahaki hafta sonu kayınvalidem yazlığa gidiyor bizde eşimle hafta sonu yanların agideceğiz. ohh sanırım sonunda denize girebileceğimmm

ellerine sağlık adaşım ve kocaman geçmiş olsun.ezcane yakınsa hemen ilaç al canım

ohhh kübra valla serin serin ne kadar güsel olur. Inşallah bir aksilik çıkmadan gidebilirsiniz canım

günaydın kızlar
edacım hemen eczaneye git canesten diye bi krem var ondan al
ilerlemeden sür
ilerleyince pek işe yaramıyo
doktor vermişti bana ondan
ama eczacıya da bi sor istersen gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…