- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.521
kızlar dün hava çok sıcaktı pazarda dolaşamdm bıle konsantre yapacaktm kışlık gecen hafta aldıgım 2.500 aldm dut fıyatını 10 tl ye cıkarmslar ınanamadm eh tbı almadım birde dün sonunda net aldım artk aksamlarıda yazacagm size hava sıcaktı gece uyuyamadık dogru duzgun hıc esmedı maf olduk sizler naptınız
buket ütü masan çok güzelllllmiş ya
günlük yemek takımında çok şık valla hiç günlük gibi durmuyo
hepsı bırbırınden güsel buket ancak kahve yanna su verecegn bardak büyük mini su bardakları oluo ondan al
dün o kadar konuştıuk yani,, onun üzerine konsatre yapmadın mı yaniiii
günaydın kızlar kucakla zuzum boşver kirlenmek güzeldirNerdesin bugün bakalım? Bende dün gelinlik için ölçü vermeye gittim 30 temmuzda ilk provam var bu arada çeiz paylaşımıma devam edeyim
günlük yemek takımım
Eki Görüntüle 228104
günlük çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 228105
kahve yanına su bardağım
Eki Görüntüle 228107
ütü masam
Eki Görüntüle 228106
günaydın kızlar, hafta sonuna cok az kaldııııı
adaşım söyle bakalım neler yaptın dün akşam?
buketçim şimdi oldu bak:))herşeyin cok gusel cnm bnm
zuzu seninde çeyizlern cok güsel hepside birbirinden güsel iyi günlerde kullann evıne ılk once seker koymayı unutmayın agız tadıyla hayat gecrmek ıcın untmayn
adaşım dün yemekleri yaptım benim fırından kaynaklı sanırım haşlanmıs olmalarına rağmen 50 dkda falan pişti..
ama başarıyla sonuclandı..
sofram çok güzeldi salata karpuz..kayınpeder vardı çekemedimkiyemegi çekicektim onuda unuttum..aceleden panikten hep bunlar..
dün eşmde diyo çok paniksin oramı buramı vuruyom dolaplara..karpuzu yıkayım dedim lavaboda suyla doluydu..sen elimden kay şapp üstüm sırılsıklam..bi iyi geldiki sıcakta
ya bu arada kızlar çok moralim bozuk..mantar olmusum
kızlar dün aldığım haşemayı eşim çok beğendiinşallah bir dahaki hafta sonu kayınvalidem yazlığa gidiyor bizde eşimle hafta sonu yanların agideceğiz. ohh sanırım sonunda denize girebileceğimmm
ellerine sağlık adaşım ve kocaman geçmiş olsun.ezcane yakınsa hemen ilaç al canım
ohhh kübra valla serin serin ne kadar güsel olur. Inşallah bir aksilik çıkmadan gidebilirsiniz canım
kızlar dün aldığım haşemayı eşim çok beğendiinşallah bir dahaki hafta sonu kayınvalidem yazlığa gidiyor bizde eşimle hafta sonu yanların agideceğiz. ohh sanırım sonunda denize girebileceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?