2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayhhh kızlar dün bebek sevmeye gittik, 8 aylık falan ve öyle tatlı ki.
babası hangi şarkıyı söylese oynuyor el çırpıyo baba baba baba auoooo ooouuuu diyerek emekliyo evin içinde eşimle mest olduk eve gidene kadar onu konuştuk, şimdi de eşim bana mail atmış dün kızın resmini çekmişti; - hatun biz de yapalım bundan bitane:) - diye yazıp göndermiş

kıyamammmm..eşlerimiz çocuk istiyo kızlar farkındamısınız
en az 4,-5 ay hamile kalmıyoruz

ayh ne güzel yaa. eda yap kız bitane

Günaydın fıstıklarr....

Edoşum ellerine sağlık süper olduğundan şüphem yok... :)
Buketim çeyizlerine bayıldım yemek takımı çok kibar,zevkli kızsın :)
Denizim Doğum günün kutlu olsunnnn bebişimmmm nice mutlu yaşların olsun tüm sevdiklerinle... Nasıl oldun bu arada ?
Kübracım inşallah haftasonu deniz süper olur.. biz geçen hafta gittik dalgalıydıdaa :)
Aylin bende erdeğe tatile gitmek istiyorum oranın koyları çok güzel...

erdeğin turan diye bi köyü var bilmiyorum biliyomusun
ama denizi süper
doğası da harika
bi tarafın yemyeşil bi tarafın masmavi
eğer arabayı pazar alabilirsek
bidahaki pazar oraya gitmek istiyorum bakalım
inşallah olur

yok orayı bilmiyorum ama
inşallah ramazandan sonra gidicez oraya götürürüm mutlakaa

canımcım tşk ederim dileklerin için tatlış
kafamda zonk sesleri var muhtemelen vantilatör çarpıyor ama yapacak birşey yok aferim aldım belki biraz iyi gelir halsizlkile birlikte içten bir ateşlenme var ama yinede şükür bugün iyi hissetmeliyim gerçi sabah duygusala bağladığım için eşimede laf soktum saçma sapan şey biraz dağınık yatıyorumda uyuyamamış rahat senmisin diyen o zaman dedim ayrı yatcen rahatsızsan eğer toparlamaya çalışıyor şimidi neden duygusallaştım bilmiyorum ama birde dedim hastayım görüyorsun bir kere demiyorsun doktora gidelim mi felan ne alakaysa ilgimi bekledim ne oldu anlamadım gülüyor zaten doktora gidwlim desem iğne yapar lar deyip gelemzsin demem laf sokarsın neyaapyım bir acayip oldum sabah hastaneye gidcek bişeyim yok oysa pöff depresif mi oluyorum acaba

arada oluyoı denizcim böyle şeyler
bende yapıyorum böyle saçmalıklar
sanırım bazen biraz daha ilgi bekliyoruz o yüzden oluyo

Denizim tekrar geçmiş olsun... Bende vantilatörden çok etkileniyorum ama onsuzda uyuyamıyorum çok çok sıcak,vantilatöre rağmen ensem sırılsıklam kalkıyroum.duygusallığına gelince,bunu 3 sebebi olabilir sadece...
1-regl dönemine yakınsın
2-doğum günün olduğu için farkında olmadan şımarıklık yapmak istedin eşine
3-hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…