- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.981
Herkes burada sizi görmek çok güzel
canımmm hoşgeldin nasılsın alıştın mı ığdır'a?
Slm kızlaarbiri ana şu uyku için bişey desin yaa çok fazla uyuyorum malesef
Sinir oluyorum kendime akşamdan erken kalkıcam diyorum ama uyudukça uyuyorum(
İşlerimide erteliyorum o yüzden evi toz götürüyor bende tık yok.
Buket'im seninle görüşemedik canımcım evleniyon demek kız :))
aynen benimde beko bende çok memnunum
ekledim canım
bende arayınca bu resimdeki olduğunu tahmin etmiştim ama
emin olamadım o yüzden göndermedim istek
evet canım denk gelemedim soramamdım sana acı var mı acı diyeama sen söylemişsin zaten ben cevabımı aldım Kısmetse 1 ekimde bende evleniyorum
Hoşbuldum canımcım Iğdır nöbetini senden devraldım :))
Alıştım sayılır zaten pek dışaıya çıkmak istemiyorum genelde evde vakit geçiriyorum, dün bir iş teklifi gelmiş onu değerlendirmeyi düşünüyorum, ama tam ramazanda başlayacak olması pek hoşuma gitmedi.
Bazen ailem, yiğenim aklıma geliyor içim acıyor resmen ama hayırlısı buymuş diyorum. Orada olsaydım belki can sıkıcı şeylerle kaşılaşacaktım.
ehehe tabii 14 ay boyunca ben ığdırda ığdır diyodum şimdi sen:)kader:90:
ama olsun mutluluk sağlık huzur olsunda insan her yere alışıyor zamanla
aileni özlemen normal biz bile yakındayken özlüoruz bazen,inşallah senin için herşey güzel olucak canım
ben hiç birinizi bulamadım faceten
esracım seni anlıyorum.bende işten ayrıldım 3 gündür evdeyim..insan rahata alışıyor ha şimdi yaparım ha birazdan yaparım diye diye zaman geçiriyor.bugün temizliğe kalktım bir saatte bitecek işi hala bitiremedim rahattan :)
benimmm canımmm :)nişanlımı kıskandırmak için koydum :)duvagını gelinligini çok begendimm
ben hiç birinizi bulamadım faceten
esracım seni anlıyorum.bende işten ayrıldım 3 gündür evdeyim..insan rahata alışıyor ha şimdi yaparım ha birazdan yaparım diye diye zaman geçiriyor.bugün temizliğe kalktım bir saatte bitecek işi hala bitiremedim rahattan :)
benimmm canımmm :)nişanlımı kıskandırmak için koydum :)duvagını gelinligini çok begendimm
nilgün inaşllah doğru kişiye istek göndermişimdir
nikah masasında fotonuz var dimi
evet canım doğru kabul ettim...
benim arkadaşlarımdan burdan bikaç kişiyi bulabilirsin
ben gördüklerimi tanıdıklarımı ekledim canımmm arkadaslarım hep böyle mutlu olun ben de dügün resimlerimi koymak istiyorumedacımm eşinle nişanlım adaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?