2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımmm hoşgeldin nasılsın alıştın mı ığdır'a?

Hoşbuldum canımcım Iğdır nöbetini senden devraldım :))
Alıştım sayılır zaten pek dışaıya çıkmak istemiyorum genelde evde vakit geçiriyorum, dün bir iş teklifi gelmiş onu değerlendirmeyi düşünüyorum, ama tam ramazanda başlayacak olması pek hoşuma gitmedi.
Bazen ailem, yiğenim aklıma geliyor içim acıyor resmen ama hayırlısı buymuş diyorum. Orada olsaydım belki can sıkıcı şeylerle kaşılaşacaktım.

evet canım denk gelemedim soramamdım sana acı var mı acı diye ama sen söylemişsin zaten ben cevabımı aldım Kısmetse 1 ekimde bende evleniyorum

Buket sen olmayınca ben sormuştum canım sen artık zuhale sorarsın sonra sana mesaj atıyorum buket acı var mııııııııııııııııııııı kızlar haber bekliyor diyorum

ehehe tabii 14 ay boyunca ben ığdırda ığdır diyodum şimdi sen:)kader:90:
ama olsun mutluluk sağlık huzur olsunda insan her yere alışıyor zamanla
aileni özlemen normal biz bile yakındayken özlüoruz bazen,inşallah senin için herşey güzel olucak canım

ben hiç birinizi bulamadım faceten

esracım seni anlıyorum.bende işten ayrıldım 3 gündür evdeyim..insan rahata alışıyor ha şimdi yaparım ha birazdan yaparım diye diye zaman geçiriyor.bugün temizliğe kalktım bir saatte bitecek işi hala bitiremedim rahattan :)

İnşaAllah canım, bakıyorumda bazen uzaklık daha iyi oluyor.
Kayınvalideme yakında oturablirdim sonuçta demekki hayırlısı buymuş...

Canım birini buldunmu diğerleri gelecektir sırayla bi kaç kişiyle arkadaşım ben, bu arada eşim facedeki soy ismini değiştir diyip duruyor :)) 2.yi ekleyecekmişim, eklemicem işte
Valla iş konusuna gelince hiiç yapmak istemiyorum, dün akşam eşim gelmişti yeni yemek yapmaya başlamıştım baya geciktirdim zavallı herüfüm çay içmeden uyuyakaldı...

benimmm canımmm :)nişanlımı kıskandırmak için koydum :)duvagını gelinligini çok begendimm

sağol canım teşekkür ederim

özel mesaj atsana adını soyadını ekleyeyim seni de

ben gördüklerimi tanıdıklarımı ekledim canımmm arkadaslarım hep böyle mutlu olun ben de dügün resimlerimi koymak istiyorum edacımm eşinle nişanlım adaş :)

ben gördüklerimi tanıdıklarımı ekledim canımmm arkadaslarım hep böyle mutlu olun ben de dügün resimlerimi koymak istiyorum edacımm eşinle nişanlım adaş :)

canım Inşallah seninde gelinlike mutlu huzurlu resimlerini görmek nasip olur Meltemcim,
hem meslektaş hem de adaş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…