2011 gelin adayları buyrun sohbete

tabiki haber veririm canımm ben de filtre kahveyi çok severim hangi marka ve ne kadara aldın?yer konusunda annem den alıştım artık biz balkon mutfagını cam balkon yaptırdık masayı oraya çıkardık masanın üzerindeki duvara raf yaptırabilirsin bardaklarını koyabilirsin ya da koridora mutlaka dolap yaptır oraya da koyabilirsin ben annemden tecrübeliyim ya o kadar fazla eşya var ki bizde mersinden sehpa alıp ankya getirdik ama hakkını yiyemem bana çok güzel günlük yatak örtüsü almış resmini paylaşırım sizinle çekiyim

sende almaya niyetlendiysen iyi birşeydir hakkında ne biliyorsun canım değer mi?

anneler birtaneler benimde çeyizimin yarısından fazlasını annem aldı Daha almadım canım da phillipsin kahve çekirdeği öğüterek kahve demleyen bir kahve makinesi var ondan alacağım alırsam.

yeni evlenicek olan hatuşlara yardımcı olabilir belki, evdeki eşyalarımla ilgili bilgi vereyim dedim
şimdiiii
beyaz eşylarım (buzdolabı, bulaşık mak. kurutma mak. ve çamaşır mak.)
Bosch'dan
Allah nazardan korusun hepsinden memunum. ama özellikle de bulaşık mak. ve kurutma mak. cok iyi.
Ocaklı fırınım Siemens ondan da memunum ve tavsiye ederim

elektrikli süpürgem arnica bora da güsel ama suyunu dökerken bazen söyleniyorum
kahve mak. tost mak. cattle, ekmek kızartma mak. onların hepsi Siemens
düğün hediyesi olarak ofisden 2 arkadaşım arçeliğin -telve - türk kahvesi makinesini almışlar onu da severek kullanıyorum.

bende beyaz eşyalarımın hepsini siemens istiyorum nişanlım bosch diyordu ama kayınpederim gelinim ne isterse ben onu alırım demiş sağolsun cumartesi bakacağız alacak hepsini

ben de arnica bora almayı düşünüyorum çok olumlu şeyler okudum aman edacımm viledayla evi siliyoruz onun suyunu da dökmüyormuyuz ne fark eder ki :)bi de mesela ev parfümü al ya da kullanmadıgın parfümü elektrikli süpürgede su yerine damlatınca ev çok güzel kokuyor ben de küçük ev aleti olarak tefal kettle bir de tefalin standlı mixerini aldım onu da çok arastırdım mecimek köftesini bile yogurabiliyormussun ama henüz kullanmadım bu ay da tefalin elektrikli cezvesini alıcaktım ama filtre kahve daha çok ilgimi çekti bukettt fiyatıı ne kadarmış bi de ben çaycı almayacagım robotta almayacagım

bende beyaz eşyalarımın hepsini siemens istiyorum nişanlım bosch diyordu ama kayınpederim gelinim ne isterse ben onu alırım demiş sağolsun cumartesi bakacağız alacak hepsini

ayyy ne heyecanlı, bayiiye gidince bütün dolapların kapaklarını açıp kapatmıştım
Siemens de iyi canım, zaten bosch'la aynı yerde üretiliyorlar.
Allah gönlüne versin buketim

meltemcim, kocamın parfümünü sıkıyorum suyuna evin ici buram buram kocam kokuyor
eşim süpürürken de glade oda parfümünden damlatıyor o da güzel kokutuyor ama parfümün kokusu biraz daha uzun kalıyor.

aynen bende arnica bora almayı düşünuyorum ben zaten dükkanda günde 2 kere vileda kovası boşaltıyorum alışkınım

kızlar sonunda evimi temizliyorum,o yüzden fazla gelemedim bugün..bi dünyada ütüm vardı dün gece bitirdim hepsini :)
sınavdan da geçerli not almışım...darısı iyi bir işe inş. :)

Ne demek istedin anlayamadım?Aynen buket ben de yerleri silmeyi çok seviyorum ya kızlar laminatları elinizlemi siliyorsunuz ben viledayla denedim iz bırakıyor o yüzden elimle iyice sıkıp siliyorum yaaa Edaaa sen ne güzel dondurma yiyebiliyosun benim alerjim var yedigim zaman kaşnıyorum
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bizim evde normal parke var vileda ile bir sorun yaşamıyorum laminant hiç silmedim ama kendi evimde laminant var iz mi bırakıyormuş

Slm kızlaarbiri ana şu uyku için bişey desin yaa çok fazla uyuyorum malesef
Sinir oluyorum kendime akşamdan erken kalkıcam diyorum ama uyudukça uyuyorum (
İşlerimide erteliyorum o yüzden evi toz götürüyor bende tık yok.
Buket'im seninle görüşemedik canımcım evleniyon demek kız :))

canımm bende arnica ora kullanıyorum aynen dediğin gibi parfüm sıkıyorum oda spreyi sıkıyorum ev çok hoş kkokuyo hatta bazen yumuşatıcı koyduum bile oluyor))
ben viledayı sevmiyorum sanki temiz omuyormuş gibi geliyor bana elimle siliyorum bu arada benimde lamnant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…