- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.041
aaaa bn soyadımı düzenledm ama odamı yasak ayy bıdaha olmazzzz
hayır canım edit butonu zaten bunun için var yalnış bişeyler var ise düzenlemek için
nicki hatırlamıyorum şimdi geri sayfalarda kaldı
çünkü bn soyadımı düzelttm sadece daha dikkat edecegz bundan sonra snada tşkkr ederz iyiki bizden siz sorumlusunz:))))
kızlar bn cıkıorum eşim cıldırmak üzre optum pazartesi grsz mucks
yok anacım yok net tek çizgi çıktı
Ayy çok tedirgin olmuştum ama bu mide bulantısı ve iştahsızlık deli edecek beni yaa(
Dün akşam eşime sarıldım birden midem kalktı adamda koktuğunu falan düşünecek, her geldiğinde duş alıyor garibim.
iyi akşamlar canım
bende zaman zaman yanlış yazdığım şeyleri siliyorum yada bazen iki kere çıkıyor onları siliyorum
facede herkesin dügün albümüne baktım tek tek nasııı güzel olmuşlar bizim gelinlerimiz :)Esraaaaa testi yaptınmı?
buketcim.aksam ezani saatine bak
yaklasik fikir verir
selam kizlar herkese
yarin kocisle sapancaya gidicez
edacim biide rastlasirmisiz
dun annemlere tek basima arabayla gittim geldim kizlar
esracim Allah hayirli zamanda versin bebisi
herkese iyi haftasonlari
yarin calisanlara kolay gelsin
buket benim esyalarim siemens ben memnunum
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi eylül ayınada evleniyorum :87: düğün tarihim 22 EYLÜL
düğünle ilgili araştırmalar yaparken kuzenimin çok takıldığı bu siteyede bakyım dedim ve hemen daldım:97:
benim düğün hazırlıklarınında bir çoğu bitti evim tutuldu ama ev sahibinin çıkmasını bekliyorum mobilyalarım alındı perde ve halıdan ses yok :96: mutfak eşyalarımın bir kısmı alındı halen alınıyo eksik hiç bitmiyo ne çok şey gerekliymiş bu arada neler çıkıyo neler yaaa
ama en önemli konu gelinliğim yokkkkkkkkkdavetiye dersen bi haberim kına kıyafetim yok bindallım yok kına tepsisi yok yokta yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?