2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayır canım edit butonu zaten bunun için var yalnış bişeyler var ise düzenlemek için
nicki hatırlamıyorum şimdi geri sayfalarda kaldı

çünkü bn soyadımı düzelttm sadece daha dikkat edecegz bundan sonra snada tşkkr ederz iyiki bizden siz sorumlusunz:))))

kızlar bn cıkıorum eşim cıldırmak üzre optum pazartesi grsz mucks

yok anacım yok net tek çizgi çıktı
Ayy çok tedirgin olmuştum ama bu mide bulantısı ve iştahsızlık deli edecek beni yaa (
Dün akşam eşime sarıldım birden midem kalktı adamda koktuğunu falan düşünecek, her geldiğinde duş alıyor garibim.

((( hakkında hayırlısı canım ama sen yinede dikkat et ama kesin sonuç regl zamanı belli olur

Kızlar çıkıyorum kuaföre gidicem çıkışta
akşam düğün var
hiçte canım istemiyo ama halimde yok
hala başağrım geçmedi
ama mecburiyetten gidicez işte

buketcim.aksam ezani saatine bak
yaklasik fikir verir
selam kizlar herkese
yarin kocisle sapancaya gidicez
edacim biide rastlasirmisiz

dun annemlere tek basima arabayla gittim geldim kizlar
esracim Allah hayirli zamanda versin bebisi
herkese iyi haftasonlari
yarin calisanlara kolay gelsin

buket benim esyalarim siemens ben memnunum

facede herkesin dügün albümüne baktım tek tek nasııı güzel olmuşlar bizim gelinlerimiz :)Esraaaaa testi yaptınmı?

Yaptım canımcım tabiki negatif :))

Ayşe'cim karşılaşamıyoruz seninle.
Benim çamaşır mak. bosch diğerleri siemens sorun yok çok şükür.
Küçük ev aletlerimde hangi markadan istersen var

evlenenler evlenecek arkadaşlar nasıl korunuyorsunuz ya da korunacaksınız benimde düğünüme 1.5 ay var ama hiç doktora falan gitmedim geç mi kaldım acaba

merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi eylül ayınada evleniyorum :87: düğün tarihim 22 EYLÜL
düğünle ilgili araştırmalar yaparken kuzenimin çok takıldığı bu siteyede bakyım dedim ve hemen daldım:97:
benim düğün hazırlıklarınında bir çoğu bitti evim tutuldu ama ev sahibinin çıkmasını bekliyorum mobilyalarım alındı perde ve halıdan ses yok :96: mutfak eşyalarımın bir kısmı alındı halen alınıyo eksik hiç bitmiyo ne çok şey gerekliymiş bu arada neler çıkıyo neler yaaa
ama en önemli konu gelinliğim yokkkkkkkkk davetiye dersen bi haberim kına kıyafetim yok bindallım yok kına tepsisi yok yokta yokkkk

Günaydınn günaydınn günaydın... :)))
Ay misafirlerim gelicek diye 2 gündür çok yoğunum birde regliyim ağrı sancıda tuz biber:97:
hiç ilgilenemedim sizlerle kızlar...
İyisinizdir inşallah...
Cumartesi çalışanlarına ve cmtsi kocişi çalışanlara kolay gelsin :)

sanki biraz fazla stres yapmışşın gibi ben herşeyi aldım eksik yok normalde ama her çarşıya çıkınca yine alıyoum yine alıyorum ekdik hiç bitmez bu yüzden aciliyetlere önem vermelisin
mobilyaların fotograflarını çekip perdelerini ayarlayabilirsin halı tarzını seçebilirsin
gelinlikte hazır kendini bir gün verip gezersen gelinlikte hazır olur kına tepsisi herşey ben kına bindallı o su busu bir günde çıkıp almıştım yani önünde yaklaşık bir buçuk ayı geçik süre var ve planlı gittiğin sürece fazlasıyla zamanın lkalacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…