2011 gelin adayları buyrun sohbete

sıhhatler olsun canm bnm:)))afyonu bılıorum bır kac kerede geldm ama orda kaplıca tatılı yapmak fırsat olmadı artk buralarda idare ederiz bize:)))bnde yazın hiç makyaj yapmıom sıcakta canm hiç istemio zaten normaldede hafif yaparm ihtiyaç duymadm bnde biz sadede güseliz hayatm

gunaydin kizlar
guzel gecsin haftaniz
buketcim aldiklariniz hayirli olsun cok begendim
meltem napti acaba
biz haftasonu sapancadaydik kocisle cok iyi geldi
dinlendikk
cok ihtiyacimiz varmis

gunaydin kizlar
guzel gecsin haftaniz
buketcim aldiklariniz hayirli olsun cok begendim
meltem napti acaba
biz haftasonu sapancadaydik kocisle cok iyi geldi
dinlendikk
cok ihtiyacimiz varmis

ohh ne güzel ayşecim. benimde ihtiyacım var öyle başbaşa kalmaya eşimle :))
bizde haftaya eşimin dayısının yanına gidicez esenköye.

Herkeslere günaydın
ya kızlar gelemedim nerdeys 10 gün oldu
acayip yoğundum
evdede net olmayınca hiç giremedim
neler yaptınız

meltem naptı aklımdaydı hep
ya esra geldimi konuştnuzmu

buketcim rabbim iyiu günlerini geçirmeyi nasip etsin
çok güzeller

meltem naptı acaba bnde cok meraktaym beklemkteyz buketcm mobılyalarn hoş güle güle kullan sağlıklı huzurlu mutlu günlerde inşallh sapanca tatiliniz güsel geçmiş ne güsel iki günlük tatil nasl iyi geliyor insana bizde ablamlara gittk sohbet muhabbet deniz güneş kum herşey güseldi ancak bn çok feci yandm ateş cıkıo her yanmdam:))))

denizciğim nasılsın tatlım.

tşk tatlım iyim yorgunluk var biraz benim hafta sonları çok yoğun geçiyor yani sanki hafta içi gibi koşturmaca

düğünler vardı pazar sabah 8 den 3 kadar dışardaydık gel yemek felan aslıcım berbat bişey gitmediğimiz düğün kalmadı şu bursada:)

sen nasılsın nasıl gidiyor alıştın mı

benimde acayip kocişle dinlenmek için bir yerler e gitmem lazım

canım ben afyonluyum,,, gel sen ben seni misafir ederim burda,,,,

tahmin ettim canım da inegöle gidiceğiz dedin ya o yüzden gümüş gerçekten güzel iyi bir tercihti ben bir mobilya için 4 kez gittim adam nuh dedi peygamber demedi inat en son sattık demişti

buket gerçekten çok zevklisin,,, çok hoş beğenmişin güle güle iyi günlerde kullan canım,,,

sağol canım teşekkür ederim sadece koltuklarımı pek beğenerek almadım onlsr son anda bunlarda burdan olsun dolşamayalım şeklide alındı ama inşallah evimizde sevmeyi düşünüyorum kendilerini

tahmin ettim canım da inegöle gidiceğiz dedin ya o yüzden gümüş gerçekten güzel iyi bir tercihti ben bir mobilya için 4 kez gittim adam nuh dedi peygamber demedi inat en son sattık demişti

gidecektik canım ama geçen hafta erdeğe gittik kaldı e bu hafta gitsek yatak odasını zaten gümüşten alacaktık onun için haftaya tekrar oraya gitmek gerekecekti termin içinde 1 ay süre istediler ama ben riski sevmem yetişmemezlik olsun istemedim gümüşe gittik aldık geldik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…