2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlaropuyorumnanaktan
geçmişi okumaya çalışmaktan ancak gelebildim
herkes iyidir inş
bende yarın tam 13 aylık nişanlı olacağım
dün kardşmle gidip bayramlıklarımı aldım(etek ve gömlek). k.validemide aradım aldım bıraktım die
o gidip alacak
2 çift ayakkabı aldım,1 çanta aldım
bide 40 tl uygun geldi fiyatı elbise aldım :))
bayramlık derdindende kurtulmuş oldum, rahatım artık

ohh ohh maşallah düzmüşsün kendini
güle güle kullan canım
ben ne alıcam hiç bilmiyorum yaaa bilmiyorumkismile

elcin cnm hayırlısı olsun cnm bugün son gününmüş iş yerinde
benimde 3 ay 4 günüm kaldı düşününce heycanlanıyorum fkt zaman hiç geçmicek gibi geliyor.
nisan ne güzel almışsın bayramlıklarını ben daha alamadım eltimin nikahına diktircem pantolon birde gömlek istiyrm ayakkabı çanta da bakıcaz artık.
bayramda da bunları giycem zaten gitmicem ist.a evdeyim yani
uzun zamandır üzerime hiçbişiy almıyrm

ben çalıştığım için her ay 1-2 bişi almak zorunda kalıyorum
özellikle yazın
bayramlığımıda saolsun k.validem alıyor yine

Güzel gelinler selam herkese
Kızlar İşler çok. Gelemiyorum.
Ececim,herşey yoluna girer inşallah canım. Hiçüzülme. Gönlünü ferah tut
Elçincim çok kolay gelsin telaşların, bizde bi o duruma gelseydik. Ev yerleşcek duruma. Daha çook iş var.
Bende nişanlımdan ayrı olcam bayramda sonrasındaki ptsi Salı geliyor. Kavuşucaz inşallah.
Kızlar beyaz eşya kararımı verdim. Buzdolabını arçelik seçtik, diğerleri siemens. Bu akşam alıcam gidip. Bugün kampanyanın son günü zaten.
Şimdi sırada gelinlik var. Bide mobilya bakıncam bi yandan. Bide damat bohçası, bide ev aramak lazım. 
Evdekiler üzülüyor. Birşeyde yapamıyorlar. Annem rahatsız. Ablamın bebeği var falan. Tek başına koşturuyorum diye. Nişanlım herşey sana kaldı diyor. İnsan tek yapıyo diye üzülmüyo da onla olması zevkli olurdu herhalde.
Öyle durumlar benden.
Herkese selamlar, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…