2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben de artık gerçekten sinirden çıldırıyorum face'de üye oldugum sayfalar mesela Kemalizm sayfası haklenmiş ve başbakanımız Apo resmi konulmuş,bayrak resimleri konulmuş hemen şikayet edip,sildim cadde boyunca herkes türk bayrakları astı,ama daha ne yapabiliriz ki?

yelizciğim hayırlsı olsun ablanın bebişi
sağlıcakla kucağınıza alın

amin canm isteyen herkesn başına ınsallh

ayyy ablanlada aynı anda zor olur bee anneciğin napsın hangi tarafa :))))

bn niyetim yok tatlım yaa zamanı vr dha annem yazık birde ablamn ikinci cocugu 3 yasnda ve cok hareketlı ona bakıyor arada düşünemiom aynı anda dogum yaptımızı bizim oldumz yerde durulmaz artk

günaydın kızlar
yelizim yeğenin hayırlı olsun sağlıkla gelsinnn

teşkr ederm canm isteyen herkese hayrlısyla ınsallh

bir avuç hainleri hlaa gebertemedk yllırdır neyı beklıyoruz dha ATAMIN şehitlermzn kemikleri sızlıyıor

ayyy kızlar benimde acayip uykum geliyor sürekli uyuyorum yawww neden anlamıyorum ramazan çok çarptı bu sene

canım ramazan değil bebek çarpmış olmasın. nurgül şaka maka bütün belirtiler bebek belirtileri. benim yaşadığım şeyler hep. hakkında hayırlısı ama bence dikkatli olmalısın

hayırlı olsun yeliz rabbim analı babalı büyütsün. bence sende eşini artık üzme.

bir avuç hainleri hlaa gebertemedk yllırdır neyı beklıyoruz dha ATAMIN şehitlermzn kemikleri sızlıyıor

güzellikle çözmeyi bekledik ama olmuyor işte
insanlarla konuşulur anlaşılır
onlara hayvan desen hayvanlara hakaret oluyor
bunların yaratık olduklarını artık herkes bilio o yüzden bombalamaya başladılar
ama böyle de çözülmeyecek bu sefer
şehire inip sivillere saldıracaklar,

bi iş arkadaşım var kız gazetecilik yapmış 3 yıl, bir süre de eğitim gönüllüsü olmuş ve hakkariye gitmiş
diyo ki; eda oradaki insanlar türk askerlerinin oradaki evleri yakacağını köyleri yağmalayacağını
kadınlara kötülük yapıp kocalarını öldüreceklerine inandırılmışlar o yüzden polise ve askere düşman gözü ile bakıyorlar
ve Atatürk'ü Osmanlıyı kötülüyorlar dayanamadım fazla kalmadan Istanbul'a döndüm dedi

nasıl bir beyin yıkama ise yaptıkları kardeş kardeşe düşman olmuş
Habluki Atam bize medeniyeti öğretmiş, kardeşliği, layıklığı, hoşgörüyü aşıladı ama bazıları maalesef verileni alamamış

kazasız belasız güle güle kullanın aylincim

bak bizde aldık ama arabanın elimize geçmesi için sizi bekliyormusuz demekki

1 saat sonra eşim teslim alıcak benimde

sağol canım inşallah sizde kazasız belasız kullanırsınız
benimde eşim bugün halledicek üzerine alma işlemini falan burdan galeriden bizimki o yüzden hemen alıcaz yani

kızlar sahi bizde bugün arabamızı alıyoruz sonunda
megan alıyoruz 99 model pek yeni bişey değil ama idare eder şimdilik

hayırlı olsun Aylincim, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
o zaman bayramda bol bol gezersiniz Aylin.... Istanbul'a gelecek olursanız beklerim canım

Geçen sene bir ortamda Atatürkle ilgili bir şey paylaştım beni çok etkilemişti biz küçükken Ugur Dündar Arena programını yapardı ve Atatürkün mezarına inmişti hiç unutmam ben de izlemek istiyorum demiştim ama bana izletmediler geç oldu sen yat dediler hiç uyumadım çok da agladım Atatürkün mezarını görmek istiyorum diye ne zaman Anıtkabire gitsem acaba nerdedir diye merak ederim okudugum bir yazı beni çok etkiledi biliyorsunuz Atatürke mumyalama işlemi yapılıyor Etnografya müzesinden Anıtkabire geldigi zaman o dönemin başbakanı Adnan Menderes'de dahil olmak üzere herkes ordaymış ve Atamızın 2 günlük sakalı bile duruyormuş ben okuyunca çok etkilenmiştim bunu da bir ortamda paylaştım bana denilen ifade keşke osmanlı devleti hep kalsaydı oldu ....benim babam kardesim sünnet olunca kardesimi sünnet kıyafetleriyle Anıtkabire götürdü çok güzeldi komutanlar bir yazı vermişti 'Ata'nın çocukları'olun 'yazıyordu kaldı ki çogu ülke hala Atatürkün beynine sahip olmaya çalışıyor biz neden Atamıza sahip çıkamayız ben bunu anlamadım

hayırlı olsun Aylincim, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
o zaman bayramda bol bol gezersiniz Aylin.... Istanbul'a gelecek olursanız beklerim canım

Aylincim hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız mutlu günlerde kullanın inşallah.

sağolun kızlar
teşekkür ederim
evet edacım bayramda gezicez inşallah ama istanbul a gelmeyi düşünmedik hiç bu bayram
bidahaki yaza doğru falan ancak gelebiliriz sanırım
çünkü bundan sonra eşimin işleri çok yoğunlaşıcak
sizin bebişleri görmeye geliriz biz artık
ama gelebilirsek bigün mutlaka görüşmek isterim bende

geçen akşam eşime seninde hamile olduğunu söylüyorum
siz bütün gün konuşuyonuz galiba diyo
evet dedim bende biz herşeyimiz anlatıyıoruz birbirimize
siz diyo bizi de çekiştiriyosunuzdur allah bilir
herhalde yani dedim
bende gireyim de bakalım ne diyomuşsun benim hakkımda diyo
rumuzun ne diyorum bileyim delifişek diyo delü
öyle birini görürseniz bilin ki benim kociş

yelizciğim ablanın bebişi aylinciğim sizinde arabanız hayırlı olsun canım benimmm
rabbim kazadan beladan korusun inş. kuzum
yelizciğim bebeğinizde sağlıkla gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…