2011 gelin adayları buyrun sohbete

5 tane mi kaydirigubbakcemile3 nerdeyse her gelene bir çaydanlık düşer speddy:)) 2 takım olsa yeter bana biri mini biri büyükyerimseniben[
/B]

5 tane mi kaydirigubbakcemile3 nerdeyse her gelene bir çaydanlık düşer speddy:)) 2 takım olsa yeter bana biri mini biri büyükyerimseniben[
/B]

1 tane kahvaltı takımımda var
1 tane minik ikimize özel aldım.
2 tane evde vardı 1 tane de hediye geldi.
hepsini almam sanırım yada alırım sonra hediye götürürüm. falan filan..
bizim aile hem çok kalabalık hemde çayı pek sever ancak 5 demlik yeter sanırım. delikafadulden

canım elektronik ürün almadım ama hediye tarzı eşyalar aldım hepsiburada.com dan orda fiyatlar biraz yüksek sanki.garantileri iseonaylanmış garanti belgesi gönderirler onunla servisinde geçerliliği olur.bende mutfak eşyalarına bakıyorum çaydanlık alacam korkmazın 80 tl den aşağı yok kafamçokkarıştı uyugun bir site bulsak çeşidi çok olan:) pratikev diyede bir site var orası nasılki acaba güvenirliği baya çeşit var ordaCADIARZU

kızlar bende artık çeyiz teleaşına düştüm bunlar ilk aldıklarım fikirlerinizi almak istedim
yalnız tencere çaydanlık kulplarının hepsi gri renk

pratikev güzel site canım ama elektronik ürünleri bence int alma hemen kullanmıycaksın çünkü.
ileride sorun olursa mesele kapısına gidebileceğin bi yer olsun benim küüçükev aletlerim arçelik çokta memnumum evdede kullanıyrz.

tşk ederim canım
kısmetse bende 2011 gelini olucam sanırım çeyiz için geç kaldım ama elimden geldiğince almaya çalışıcam artık

nişanlımın aileside çay hastası delikafadulden bol bol demlerim artık bende en büyüğünden alacamdelikafadulden

netten hiçbişe almadım daha..elektroniğe güvenip albilrmyimki?niye o kadar fark oluyor nette? çaydanlık zaten heryerde 80/90 canım öyleyse netten almanın pek mantıgı kalmıyor sanki

tşk ederim canım
kısmetse bende 2011 gelini olucam sanırım çeyiz için geç kaldım ama elimden geldiğince almaya çalışıcam artık

celnur benimde fazla birşeyim yok seneye düğün hızlı olman lazım birikmiş param olsa basıp alcam bir çırpıda hepsini anca taksitle küçükleri peşin öyle idare ediyorumkafamçokkarıştı 6 yıldır çalışırım güzel şeyler almak istiyorum onca yılın emeğine

tşk ederim canım

yok be canım daha önümüzde zaman var merak etme yerimsenibenyerimseniben

nişanlımın aileside çay hastası delikafadulden bol bol demlerim artık bende en büyüğünden alacamdelikafadulden

eeee ozaman sende bol bol çay al :lepi:

inş canım alınır ya başta telaş ettim ama daha önceden burası sayesinde fikirlerim olmuştu neyi nerden alacağımı neyin kaliteli olduğunu burası sayesinde az çok öğrendim gibi
kızlar bişiy sorucam bornoz takımı istiyorum taç yada jua marka bu ikisi hakkında bilgisi olan varmı?

taç bilindik ama jua markasını duymadım hiç.

ykmde gördm jua yı bende türkiyede üretiliyormuş yumuşak bişiye benziyordu ama kararsız kaldım almadım
bide bambu mu iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…