- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.741
Olabilir züleyha midemde bulanıyor benim
evlendikten sonra bizde size böyle deriz kuzumm
5. hamile diyelimmi Denizim...
pisikolojik belirtiler sanırım esracım
kısmet ama şuan adetim yani ihtimal yok gibi
ay esra ne güldüm gidip yapıverseydiniz hazır ikna olmuş ken :)))
ben çok rahatım zaten bayramdan önce 3 gün tek başıma dönüşü hasta oldum oh 8 gün dinlendiriyorum vücüdumu
yaşasın kötülük
kızlar sizde hala acı sızı varmı kaldımı
Anladım canımcım, benimde bugün bitti, ama ve nedense bebek çok istiyorum bu ay, belkide ailemden uzak olmanın verdiği duygusallıktan kaynaklanıyordur...
Bende İstanbuldayken regl oldum, çok iyi oldu, İzmir'de de saolsun kayınvalidem gelinlere inmedi insan biraz anlayışlı olur yaa. Eltim ve kaynım ilk gün zar zor indirdi aşağıya. Eşim sürekli soruyor sen hala iyleşmedinmi
bizim evimiz yakın anneme yürüme 10 dk felan
ama bu bayram farklı bir memlekette olmanın ve aileminde memlekette olması acayip koydu bana bayram sabahı en az 2 saat ağladım hem kıyafetletimizi ütülüyorum hem ağlıyorum açtım bayram kutlamak için güzelce onlarada ağladım onları da ağlattım pöffff değişkiti benim için ilk kez böyle bir patlama yaşadım hani birikmiş mi özlem mi anlamadım değişik bir duyguya bağlanmıştım
yap kız evde arkadaşlık eder sana
özlemiş karcığıını adam ne yapsın
bizide eşim bayramın 1günü gelmişti samsuna daha önce kızlarla aynı odada yattım sonra rahat edelim diye halası götürdü bizi kızlarda küçük ağlamaya başladırlar biz deniz ablayı istiyoruz onunla yatıcaz diye ay ne komik iyikide yani gitmişiz yoksa utanırdım ben
sonunda perdeci teşrif etmiş perdelerim takılmış kızlar akşama iş çıkışı gidip bakayım çok merak ettim nasıl olmuşlar
eşimde öyle bir izlenim görmedim bebek konusunda bazen evde deniyorum nasıl bir baba olur diye bana çok düşkün eminim iyi bir baba ama biraz kuralcı ve kıskanç bir baba olur
kısmet şimdilik düşünmüyorum ama allah bilir isteyenlere versin
aaaaa olablirdi aslında aramıza almak :)) hiç aklıma gelmedi bende dedim sende gel ama annesi göndermedi :))
eda sen hamilesin diye izletmiyor benim kocamda izlwtmiyor ya dizilerimi takip ediyrum diyor uykum geldi 10 da ama tam o saatte başlıyor ama bensiz yatsa sanki onu yiyecekler
Ayy bayram günü bende ağladım, çok sevdiğim bir eniştem vardır onunlada konuşurken ağlaştık telefonda.
Kuzenim eniştemin arkamdn çok ağladığını söylüyor(
Bende istiyorum ama hamilelik farklı psikoloji çok duygusal olurum diye çekiniyorum, gerçi yalnızda değilim yarın karşı komşum geliyor, öğlen çayında sendeyim dedi :))
Benim eşimde bebek olmadan her yeri gezelim derdinde, ona kalsa Ankaraya benide götürecek ama sıkılırım ben.
Haftaya Van'a gidicez, kışada Sarıkamış'a kayağa hazırlanıyor. Seneye nasipse Rize tarafını geze geze gidelim diyor. Tayin gelene kadar doğu bölgelerini gezelim diyor...
deniz biz tam evlendik diziler bitti yani ya 2 ya da 3 bölüm dizi olmuştur en fazla biz evlendiğimizden beri
zaten ben ezel ve öyle bir geçer zamanki dışında dizi izlemiyorum
o yüzden fazla yorum yapmıyordu sadece dalga geçiyordu
yanımda oturup o da b.sayarda oyun oynuyor veya iş yapıyordu ama filmlerden etkilendiğimi anladığından beri
acayip hassas davranıyor hamile kalmadan önce de öyleydi
bugüne kadar sadece iki kere ayrı zamanlarda yattık o da ramazanda eşim yiyip yatmak istemişti benim de uykum gelmişti
yoksa hep birbirimizi bekleriz beraber yatarız
nasıl başlarsa öyle gider kızlar
bugün türkiye - avusturya maçı varmış
pazarlık yapıyor benimle hangisini izlicez diye
ilk bayram bnm içinde değişikti
eşimi namaza yolladım bende hazırlanmaya başladım
her bayram sabahı kardşmi heyecanla uyandırır,hadi kalk bayram bugün derdim
baktım ağlamaklı oldum,kndme geleyim dedim.bu bayram napsam diye düşündüm
tlf ettim.allahtan o açtı tlfnu. kıs sen daha yatıyonmu bak ben kalktım yine senden önce dedim
ama ablaya ordadamı buldun beni filan dedi bi gülüştük
sora eşim geldi.giyinip kvaliye kahvaltıya gittik
1saat durduk annemlere geçtik,ordada öle 1 saat durduk
ayrı olmak biraz zordu ama eşimle birlikte gezmekte çok güseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?