2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bugün -öyle bir geçer zamanki - başlıyor
eşim de tutturdu o diziyi izletmem sana cocuğun psikolojisi bozulacak diye
öyle şey mi olur o sadece bi dizi diyorum
bana diyo ki; sen gece uyurken neler sayıkladığını bilsen
oraya gitme, orası karanlık dikkat et düşersin
falan diyomuşum

Eda'cım cidden hamilelikte bile etkileniyor bebekler...
Bizde bebek istemeye başladık ama eşim diyorki bi kaç ay bekleyelim, bebek yaza doğru doğarsa sıcaklarda isilik olurmuş :))

Eda'cım cidden hamilelikte bile etkileniyor bebekler...
Bizde bebek istemeye başladık ama eşim diyorki bi kaç ay bekleyelim, bebek yaza doğru doğarsa sıcaklarda isilik olurmuş :))

eşini çok düşünceli gördüm esra
Allah hayırlısını versin tatlım benim

bayram tatilin güzel geçti mi?

Uykum geliyor yine benim
ben yarın sağlık ocağına kan vereyim acaba kansızlık mı var bende

KUZENİN EŞİ ÇOK UYUYODU GÜNDÜZ 2 GÜN ÖNCE KAN TAHLİLİ YAPTIRDI 5 HAFTALIK HAMİLEYMİŞ

evleniyorumm vallaa kuzummm halaa şoklardayımmm:))

ZUZU İNANAMIYORUM YAVVVVV
9 AY VARDI GÜN KESİNLEŞTİĞİNDE PÜFFFFFFFFFF DİYODUN ŞİMDİ SON 4 GÜN

OY OY OYYYYYYYY
ANNEMİZE BAK PEŞİNDE BEBEĞİNİN

ay adaş güldürdün beni

Bu arada ineklerle cidden aynı olduğumua inandım, regl zamanımı ve yumurtlama zamanımı tutturuyor, regl günümü benden iyi biliyor, yarın olacaksın dedi hep ve 3ünde de tuttu :))

Esra yahu yüzünü gören yani toipkte gören cennetlik evlendin uçtun gittin görmüyorum artık seni

ne yapıyorsun kız bebiş mi istiyorsunuz hayırlısı ile inşallah

Esra yahu yüzünü gören yani toipkte gören cennetlik evlendin uçtun gittin görmüyorum artık seni

ne yapıyorsun kız bebiş mi istiyorsunuz hayırlısı ile inşallah

Canım evi bi görsen, çok karışık valizler bile hala yerde toparlayamadım, dün akşama kadar yattım başım çok ağırdı zaten hep ağladım, ayrılık çok zor geldi...
Bebek istiyorum ama eşim bi kaç ay bekleyelim diyor, dün akşam suratım asıktı bebekten dolayı olduğunu düşünmüş, tamam hadi bebek yapalım diyor, deli yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…