2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşlem bu kadarmı Buket'cim, başka bişey yaptınmı?
Bende öyle yapayım, dolaba atmak zararlı diyorlar...

kızarttım biberleri canım sıcak suyla çalkaladığım kavanoza koydum kaynattığım kapak ile kapattım sonra üstünü geçecek kadar kaynamış suya ters çevirip daldırdım 30 dakika kaynattım sonra bir gazatenin üstüne ters çevirdim 1 gün öyle beklettim sonra kaldırdım canım mis gibi oluyor öyle birde fasülyeli domatesli konserve yaptım onuda kaynattım

aaa ne değişikmiş
yeşil biberleri kızartıp yaptın dime
kırmızılarımı yoksa.
aklımda bulunsun

günaydın kızlarr.
herkese güzel bir gün diliyrm
stressiz sıkıntısız.
rahat bir gün geçirelim

Günaydın hatunlar ben geldimmmm

Nasıl yorgunum anlatamam.Muhasebe uzmanı olmuş bulunmaktayım.
Bütün işler bende.Eski işlerin çoğunu devrettim.Ama daha üzerimde ki yükü devam ediyor yorgunum

Nikah işlemlerine başlıcaz bizde kızlar şimdi neler geekiyor onu araştırıyorum.
Nikahımız ekim başı ortası yada sonunda olacak hayırlısıyla inşallah.

Bütün işler bende.Eski işlerin çoğunu devrettim.Ama daha üzerimde ki yükü devam ediyor yorgunum

hayırlı olsun nilaycım
bi süre böle devam edersin diğerleri eski illerin sorumluluğunu tamammen alana kadar sonra rahatlarsınn

günaydın kızlar bendende
eşimi işe bırakıp geldim bugün arabayla maslaka gidicem diplomamı almaya. heyecanlıyım biraz. gidebilirim kazasız belasız inşallah duanızı eksik etmeyin.
nilayım hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim.

Günaydın çıtırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

65 vann

günaydın kızlarrrr
bende türkiye turuna başlamışım fasrkında değilim 65 günüm var nişanlım söledi sabah

neresiydi 65:90:

günaydın kızlarr.
herkese güzel bir gün diliyrm
stressiz sıkıntısız.
rahat bir gün geçirelim

günayddınlar herkeseee

Ayşecim kazasız belasız gidersin inşallah.

Oy oy kıyamam.Allahım kazasız belasız mutlulukla diplomanı almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun nilaycım
bi süre böle devam edersin diğerleri eski illerin sorumluluğunu tamammen alana kadar sonra rahatlarsınn

İnşallah canım.Düğün arifesinde zor oluyor valla.Uyumak dinlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…