2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay dur bende yazacağım...

11.03.2010 İlk Baş başa görüşme
12.03.2010 Birlikteliğimizin ilk günü dün gibi aklımda.
31.03.2010 Evlenme Teklifi
12.12.2010 Söz Tarihimiz.
19.03.2011 Nişanımız
12.11.2011 Düğünümüz kısmetse.

Buket bunu çok beğendi.....

aslı nörüyon :)))
eda neydiyon :))
buket huhu
züleyha napdirıyon

türkçe katiliyimmmmmmmmmmm hahahahaha

günaydın fıstıklarım..
iyiyim çay içiyorum karşımda bi misafir var ekmeğimi çıkarıp yiyemedim yahu
aylinim çokk geçmiş olsun üzülme tatlım..üşütmüş olabilir..ALlah verir şifasını inşallah..
kızlar eşim çok gururludur biliyosunuz..
akşam saat 10,30 gibi mutfakta ugraşırken elimi tuttu yeter geldiğinden beri ugrasıyosun dedi..
gittik salona sarıldı özür mü bekliyosun özür diliyorum dedi..
ben bişi demedim konusmak istedi şuan sırası değil dedim..
barıştık ama affedemiyorum..soğukda duruyorum yakında..

ben dün ne yaptım
yolumun üstünde çamaşır türü şeyler satan mağaza var gittim mor bir gecelik aldım
ev gecelik kaynıyor ama vazgeçemiyorum başladı yine takıntılarım

Edoşumm hoş geldin...

Enişdemizi anlattığın kadarıyla tanıyorum gerçekden çok gururlu.
Her zaman söylüyorum senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı diye.
Neden kırıldın bilmiyorum ama bence o içinde soğuk kısmı söküp atmalı yakın durmalısın.
Eşin bir adım attıysa sen iki adım atmalısın.Ben şunu öğrendim eğer vazgeçemiyorsam soğuk kısmı içimden söküp atıyorum ki yaralamasın bizi.

Son düzenleme:
kübra güzel haberler sevindim ihmale gelmiyor hamilrken insan bir hassas oluyor sanki

valla yarım oldum sanki. heryerim dökülüyor sabah işe zor geldim. ama hamdolsun daha beter olanlarda var. yeterki bebeğim iyi olsun

canım tsh guatr hormonu demek. hamilelikte tetiklemiş olabiliyor önceden olan bişeyde ortaya çımış olabiliyor. yüksek çıkınca riksli bebek için. devlete gidiyorum çünkü zor bulunan bir bölüm özellerde sigortalı bile olsam muayene ücreti 122 tl ve tahliller 180 tl ben hepsini bedavaya yaptırdım. bundan sonra hep o dr a gideceğim kontrol altında tutacak.

:):)

Gerçekden türkçe katliyamı olmuş denizim..

Kübroşum içinin rahat etmesine çok sevindim.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

aminnn canım çok teşekkür ederim.

Canım hatasını anlamış bu iyi bişi. Hatta özür dilemiş. Aferin diyom edoş öğreniyolar işte :))
Tatlım sende çok uzatma bacım ya bence daha fazla soğukluk girmesin araya.
Evliliğin başında nasıl giderse öle devam eder. Önemli olan aynı şeylerin tekrarlanmaması.

ben dün ne yaptım
yolumun üstünde çamaşır türü şeyler satan mağaza var gittim mor bir gecelik aldım
ev gecelik kaynıyor ama vazgeçemiyorum başladı yine takıntılarım

uuuuuu. Bende dün bişi yaptım ama yeni almadım :))
Gelinlik içine giydiğimi giydim nostalji yaptım

eda sendede grur var sende neticesinde insansın kırılıyorsun oh iyi anlasın özür dilesin kız ben olsam ayaklarıma kadar indirirdim aaaaa aklı esince tırlatıyorlar en iyisi hem yakın olmak hem uzak olmak onu daha çok yakınlaştırı sana gibi düşün güzel bir bakış at içten romantik sonra yakınlaşmasına izin verme ah erkeklerrrrrr

şu aralar genelde erkenden uykum geldiği için sinir oluyordur diye tahmin ediyorum eşimin :))
ama birşey diyemiyor çünkü oda yapıyor aynısını ben anlıorum hareketlerinden mimiklerinden çok uyuyorsun kilo yapıyor felan laf sokuyor arada :))

en güzelini yapıyorsun kübra bende doğum evindeki bir bayanı çok övüyorlardı ona gştmeyi düşünüyorum ilerde özeller para için sömürüyor ne zaman gitsem hep pişman oldum

Ben hiç gecelik giymedim kızlar giyebileceğimide sanmıyorum.
Rahat eşortman üzerine bol tshırt tamamdır.

hıhı giydirir sana spor dersine gider gibi çok bekelrsin hayalini ile kurmaaa

bende aldımda aldım hala alıyorum gözüme güzel gelenleri bende evlenmeden öyle backalrımdan yukarı çıkmayacak uzun giyerdim çama şimdi öyle bir şey olmuyor :)

Denizden inciler

Ay giyerim ben hiç gecelik almadım zaten kendime.
Nişan bohçası dışında yoktur.Annem şort askılı takımlar almış onlarda bana kısa geliyor.
Üşütür hasta olurum valla.Dün sitresden kolum bacağım uyuşuyor sanki kalbime sancı giriyor dedim.
Hemen doktore gidiyorsun yarın dedi.Yüzü bembeyaz oldu.Kaybetmekden çok korkuyor.
Babasını düşünüyor gözlerinden anladım.Sarıldım kocaman kokusunu çektim içime oy oy.
Dün hafta ortası buluşma günümüzdü sokağın başında karşıladım o kadar özlemişim ki.

kızlar çok yoğunum yazamıyrm ancak arada girip okuyrm
aylin nice 4 aylara cnm eşin çok güzel süpriz yapmış

ayşe benim şu açık pembe haplardan son 1 tane kaldı bu akşam içicem yarın diğer kutunun cumasından başlıcam değilmi cnm.

en güzelini yapıyorsun kübra bende doğum evindeki bir bayanı çok övüyorlardı ona gştmeyi düşünüyorum ilerde özeller para için sömürüyor ne zaman gitsem hep pişman oldum

canım devlet hastaneleri artıkeskisi gibi değil. herkes çok memnun. bizim bölümün yanında diyetisyen bile vardı. kadınlar bedavaya diyetisyen bulmuşlar bırakırlar mı. özel boy kilo yağ ölçümü yapan makineleri var hastanelerin. vücut analizi yapıyor falan. ona göre veriyor programını. dr öyle bir ilgilendiki benimle ben şimdi eskisi gibi sanıp kısa kısa anlatıyorum derdimi. bana dedi önce sakin ol sohbet ediyoruz farzet bana anlat dedi bütün bu hamilellik süreci guatrını farketmemi falan. ben söyleidm o kaydetti bilgisayara. bundan sonra devamlı göreceğiz diyor.

bence hiç düşünme nilayy
akışına bırak herşeyi

çok şey bilirsen çok düşünür çok korkarsın

ayrıntılara girmeye çalışma oluruna bırakk

kuzum her gece erkenden gelmesin uykun..eşimin daha dikkatli yaklaşacagını umuyorum bundan sonra..
yoksa gerçekten iyi şeyler düşünemem artık..
Allahım evleerimizi ayırmasın huzurdan...Amin..
Denizden inciler

denizi ve seni ısırıcam zaten yakındır

bence hiç düşünme nilayy
akışına bırak herşeyi

çok şey bilirsen çok düşünür çok korkarsın

ayrıntılara girmeye çalışma oluruna bırakk

Şimdide bir şey bilmediğim için korkuyorum

Bu korkunun beni ele geçirmesine izin vermiyorum asla.
O kısmı atlattım şükür.Sevdiceğimi çok çok seviyorum canımdan can o benim ve ben yanında çok huzurluyum.
Ve inanıyorum ki beni asla incitmez gereken özeni gösterir.Bunu şu anki davranışlarından da hissediyorum.
Mutsuz etmekden korkuyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…