- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.021
bizde 4. senemizdeyiz eylül 1 di tanıştığımız başladığımız gün bende günleri şaşırdım 31 yazdım güzel bir mesaj sonra eşimde diyor ki bugün 31 aşkım :)))))))))
2008 eylül 1
2009
2010 15 nisan söz
2010 17 temmuz nişan
2011 21 mayıs muradıma erdim :))
bizde 4. senemizdeyiz eylül 1 di tanıştığımız başladığımız gün bende günleri şaşırdım 31 yazdım güzel bir mesaj sonra eşimde diyor ki bugün 31 aşkım :)))))))))
2008 eylül 1
2009
2010 15 nisan söz
2010 17 temmuz nişan
2011 21 mayıs muradıma erdim :))
aslı nörüyon :)))
eda neydiyon :))
buket huhu
züleyha napdirıyon
türkçe katiliyimmmmmmmmmmm hahahahaha
günaydın fıstıklarım..
iyiyim çay içiyorum karşımda bi misafir var ekmeğimi çıkarıp yiyemedim yahu
aylinim çokk geçmiş olsun üzülme tatlım..üşütmüş olabilir..ALlah verir şifasını inşallah..
kızlar eşim çok gururludur biliyosunuz..
akşam saat 10,30 gibi mutfakta ugraşırken elimi tuttu yeter geldiğinden beri ugrasıyosun dedi..
gittik salona sarıldı özür mü bekliyosun özür diliyorum dedi..
ben bişi demedim konusmak istedi şuan sırası değil dedim..
barıştık ama affedemiyorum..soğukda duruyorum yakında..
ben dün ne yaptım
yolumun üstünde çamaşır türü şeyler satan mağaza var gittim mor bir gecelik aldım
ev gecelik kaynıyor ama vazgeçemiyorum başladı yine takıntılarım
kübra güzel haberler sevindim ihmale gelmiyor hamilrken insan bir hassas oluyor sanki
tsh değeri nekine küboş.
iyi ya ilacın bebişe zararı yokmuş. :) Devlet hastanesine gidiyosun dimi. hep aynı doktoramı gidiyosun kontrollerde filan.
Nice nice 4 ay 4 yıllara aylin.
annede geçmiş olsun. inşallah önemli bişeyi yoktur. rabbim şifasını versin.
Sizinde nice yıllara buko.
:):)
Gerçekden türkçe katliyamı olmuş denizim..
Kübroşum içinin rahat etmesine çok sevindim.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydın fıstıklarım..
iyiyim çay içiyorum karşımda bi misafir var ekmeğimi çıkarıp yiyemedim yahu
aylinim çokk geçmiş olsun üzülme tatlım..üşütmüş olabilir..ALlah verir şifasını inşallah..
kızlar eşim çok gururludur biliyosunuz..
akşam saat 10,30 gibi mutfakta ugraşırken elimi tuttu yeter geldiğinden beri ugrasıyosun dedi..
gittik salona sarıldı özür mü bekliyosun özür diliyorum dedi..
ben bişi demedim konusmak istedi şuan sırası değil dedim..
barıştık ama affedemiyorum..soğukda duruyorum yakında..
ben dün ne yaptım
yolumun üstünde çamaşır türü şeyler satan mağaza var gittim mor bir gecelik aldım
ev gecelik kaynıyor ama vazgeçemiyorum başladı yine takıntılarım
Ben hiç gecelik giymedim kızlar giyebileceğimide sanmıyorum.
Rahat eşortman üzerine bol tshırt tamamdır.
eda sendede grur var sende neticesinde insansın kırılıyorsun oh iyi anlasın özür dilesin kız ben olsam ayaklarıma kadar indirirdim aaaaa aklı esince tırlatıyorlar en iyisi hem yakın olmak hem uzak olmak onu daha çok yakınlaştırı sana gibi düşün güzel bir bakış at içten romantik sonra yakınlaşmasına izin verme ah erkeklerrrrrr
şu aralar genelde erkenden uykum geldiği için sinir oluyordur diye tahmin ediyorum eşimin :))
ama birşey diyemiyor çünkü oda yapıyor aynısını ben anlıorum hareketlerinden mimiklerinden çok uyuyorsun kilo yapıyor felan laf sokuyor arada :))
hıhı giydirir sana spor dersine gider gibi çok bekelrsin hayalini ile kurmaaa
bende aldımda aldım hala alıyorum gözüme güzel gelenleri bende evlenmeden öyle backalrımdan yukarı çıkmayacak uzun giyerdim çama şimdi öyle bir şey olmuyor :)
Denizden inciler
en güzelini yapıyorsun kübra bende doğum evindeki bir bayanı çok övüyorlardı ona gştmeyi düşünüyorum ilerde özeller para için sömürüyor ne zaman gitsem hep pişman oldum
kuzum her gece erkenden gelmesin uykun..eşimin daha dikkatli yaklaşacagını umuyorum bundan sonra..eda sendede grur var sende neticesinde insansın kırılıyorsun oh iyi anlasın özür dilesin kız ben olsam ayaklarıma kadar indirirdim aaaaa aklı esince tırlatıyorlar en iyisi hem yakın olmak hem uzak olmak onu daha çok yakınlaştırı sana gibi düşün güzel bir bakış at içten romantik sonra yakınlaşmasına izin verme ah erkeklerrrrrr
şu aralar genelde erkenden uykum geldiği için sinir oluyordur diye tahmin ediyorum eşimin :))
ama birşey diyemiyor çünkü oda yapıyor aynısını ben anlıorum hareketlerinden mimiklerinden çok uyuyorsun kilo yapıyor felan laf sokuyor arada :))
Denizden inciler
bence hiç düşünme nilayy
akışına bırak herşeyi
çok şey bilirsen çok düşünür çok korkarsın
ayrıntılara girmeye çalışma oluruna bırakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?