2011 gelin adayları buyrun sohbete

Edoşşş sen Tv üniteni nerden almışdın birde masanı tabi çok şıklar.

Denizz senin tv üniteninde varsa fotusunu tekrar ekliyebilir misin onun modelide çok şıkdı.

Ayşe ablamın yatak odası ilham kaynağım oldu artık korkum yok sığar.

Şimdi banyuma göre kirli sepetim,klozet örtüsü takımım,aynanın önü için sabunluk takımım,kapının arkasına anahtarlık kutum,fotograflar için çerçeve aklımda bir tasarım var onu yağacağım inşallah,birde ayakkabılık küçük dolap şeklinde istiyorum yanınada askı olabilir.Yada bütün fortmanto mu alsam kızlar karar veremedim.Çiçeklerim için saksılar yeni diktireceğim,çöp kovası gibi gibi ayrıntılı şeyler kaldı.Atladığım bir şey var mı acaba?

yardım eder tabi nilay

senin nişanlından ana kuzusu büyümüş biri değil anladığım kadarıyla annesi yanınf,da yokken her işini halledebiliyor
böle olunca daha yardımcı oluolar her işden az da olsa anlıolar
benim nişanlımda öle aileside istanbulda ama o okurken ayrı evde kalıodu istanbulda herilini kendi yapıodu
temizlik fln süper yapar yemek hazırlar
bazen baba gelio ben yapım yemek dio girio mutfağa yapıo

nilay sizin evdemi yapıyor bunları süpürge felan

Bu anlattığımı kendi evlerinde yaptı kuzucum.
Annesiyle birlikde çıkmıştık dışarı.Ama bizim evdede aynı şekilde.
Birlikde koltukların arkasını çekmişdik oda eve süpürge açmışdı.
Bulaşıkları durulamış benimle bizm evin salon halısını kaldırmışdı.
Bir şeyleri yapmakdan çekinmiyor.Buda benim hoşuma gidiyor.
Çünkü benim erkek kardeşimde babamda tam tersi.

tatlılarım çok teşekkür ederim diploma için dileklerinize
Allah herkese muradını versin ben çok yoruldum bu yüksek lisans için. darısı tüm dileyenlerin başına.
1 aylık bile evliyken tez yapıyoduk karı koca.

zeynebim hiç ara vermeden diğer kutunun pembelerinden başla canım.
ek korunma içinde bence 1-2 hafta daha ek korunun canım.

aslı bende bakıyorum sana yoksun oyunda. ben çok fena sardım. sabahları ilk iş başına oturuyorum tatildeyim diye.
bugüne bi ütüm kaldı kızlar
bide kaşlarımı aldırmaya çıkacağım, bide kıyafet bakacağım biraz. bayram sonu tenha olur şimdi. bayram öncesi gittiğimde hem kalabalıktı hem oruç bulamamıştım bişi.

zuzum dün yoktum vedalaşamadım seninle. tüm dualarım seninle yolun açık olsun. yuvanı huzurla kur inşallah.
hayırlı bir evlilik olsun. gönlüne göre geçsin düğünlerin kınan inşallah.

gözdecim çok tatlı biriymişsin yanaklarını sıkasım geldi canım benim.

buketim bence hap için geç kalmışsın canım. ilk zamanlar ek korunman lazım.

zeynepcim sabah duaların çok güzeldi amin canım benim.
evde ekmek yok kızlar gidip ekmek alayım. son hafta içi kahvaltım için. bida kimbilir ne zaman iznim olacak

Evet tek başına yaşamasının etkisi büyük.
Ütüsünü bile kendi yapıyor.Ama bak bu durumun dezavantajıda yok değil bazı konularda bilmiş olabiliyor.
Çünkü benden güzel yemek hazırlıyor

hani sizn evde mi yapıyor diye merak ettim
benim annem kesinlkile müsade etmez hatta iş varsa bıraktırırdı bana kahve getir eşim için o zamanalr yemek hazırla hep önüne birşeyler koydurup dururdu ben temilik yaparken rahat giyiorum pişaja gibi eşofman hemen çıkart derdi nişanlın geliyor :) önemserdi annemde bir değişikmiş

ama eşim sağolsun herşeyde yardım eder süpürge açar siler düzeni çok sever dağııklıktan nefret ediyor

edacım sana bi sürü şey daha gönderdim cityville de .
ben senin profiline gidip ordan gönderiyorum canım sende öyle yapıyosun dimi?

benim de yarın kına gecem var kızlar,bugun brz aglamaklıyım sanki gozlerim doluyor habire
esracım bende şimdi sana soracaktım sen mervenin düğündaşı değilmisin çalışıyomusun bugün diye.
Allah yolunu açık etsin esracım hiç üzülme için rahat olsun herşey çok güzel olur Allahın izniyle.

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız

nurgülüm günaydın canım benim
hayırlı cumalar olsun sana da
ben iyyiyim sen nasılsın

denizim ses ver naber
ne yemek var akşama kızlar
bana dün ablam dolma biber doldurmuş ondan verdi onu pişiririm bide yoğurtlu hamur çorbası yaparım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…