2011 gelin adayları buyrun sohbete

O kısımlar annemde de var kuzucum.Sevdiceğim bana yardım ederken annem ev de olmuyor.
Kardeşim ben sevdiceğim oluyoruz.Yada yiyenim oluyor.Ama annem olsada fark etmez yine yapar eminim.
Annemin içinin öyle rahat ettiğini biliyor.Annem beni biraz beceriksiz görüyordu

ayşecan ne olsun evlenceklere fikir veriyoruz :))))) hahahaha

eşim geç gelcek yine yemek yapsan kalıyor taze fasulye yapayım diyorum süpürge yaparım birde cumartesi arkadaşım gelebilir hazır yufkadan birşeyler yaparım hem zaman geçmiş olur evde tek olunca pek bişr sıkılıyorum ayşe hani eşim olunca sanki daha rahatlıyotum sıkılmıyorum kayınvalidemlere de indiğimdede uzanıyorlar hep akşamalrı raahtsız etmek isteimoyrum alışmasınlar hem :) sonra bir gün görmeyince yüzünü gören cennetlik diyorlar

evet ben zuzuyla aynıyım bu hafta benım sehrımde haftaya da nisanlımın sehrınde dugun var...

evet bugun hala calısıyorum,mudurum istersen oglenden snr git dedi ama gidesim yok evde daha cok duygusallasabılırım:) burda oyalanıyorum...

pazartesi de ben burda olcam kızlar 2.dugune kadar calıscam hem de 2.dugune kadar annemin evindeyim:),2.dugunden snr balayı iznine cıkıyorum:) ondan snr da artık yeni evimizeee geciyoruzzz...

pazartesi grsrz ,yani ilk dugun ayagının nasıl gectigini anlatırım...

hayırlı cumalar kızlar
umarım hepimizi cok güzel bir hafta sonu bekliyordur
benim hamilelik bi garip oldu sürekli midem bulanıyor bi de burnuma garip kokular geliyor
servisten kendimi atasım var
dün bitane kadından rica ettim bu parfümü sıkmayın lütfen yada benim yakınımda oturmayın
ben dayanamıyorum diye
kaç gündür kozyatağında servisten inip eşime kendimi aldırıyorum ordan eve gidiyoruz
dayanamıyorum kokulara

dün anneme gittik annem bol vitaminli yemekler yapmış baharatını az koymuş sağolsun gece biraz daha rahat uyudum

Nilay Nuga pastanesinde mi oturdunuz? E5 in orda

Günaydın kızlar nasılsınız?Emine hoşgeldinn kuzumm Aysecim diploman hayırlı olsun saçımın rengini bal rengi yapıyım mı kızlar?Dügün var elbisemin üzerine en güzel dün fön oluyor o yüzden de rengim biraz havalı olsun istiyorum ya ben kilo veriyorum kızlar yaa zaten zayıfım ne yapcam bilmiorum

tşk. kübracım inan bir mutfak dolabı görevini yapıyor :) alt kısımları

nurgül bırak işi gücü sanki biz boş oturuyoruz az takıl bieşy olamz sohpet edemiyoruz iki kelime

esracım ah ah anlarım seni bencede işte dur en iyisi zaten insan sıkıyor kenidni birden patlama noktası yaşama

herşeye rağmen güzel duygular engel olma yaşa bir daha aynıları yaşanmayacak tatlım

züleyha canım bakıyorumda unutmamışın

kullanana kadar unutmaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm unutmam :)))))))

Evet tek başına yaşamasının etkisi büyük.
Ütüsünü bile kendi yapıyor.Ama bak bu durumun dezavantajıda yok değil bazı konularda bilmiş olabiliyor.
Çünkü benden güzel yemek hazırlıyor

sağolsun canım bitanem kıymetlim aşkım hayatım
suyunu bile almaz

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

hoşgeldin eda. ben bu ara çok iyiyim sanırım düzelecek gibi şu mide bulantıları eskisi gibi keskin değil. ama hala tiksindiğim şeyler var. sucuk sosis falan görmeye bile dayanamıyorum. parfüm ve ağır kokular benide zorluyor. ve sebze yemeği keisnlikle en büyük rahatlık. belkide uzun süredir sebze yediğim içim midem rahatladı eda

denizim yeni evlenecekler şanslılar fikir alabiliyolar bizlerden. ben bi elçinden dinliyodumm.
tv üniten çok hoşmuş canım aksesuarlarında çok güzel
evde uzun zaman yalnız kalırsan sıkıcı olabilir canım. ben az kalabiliyorum ya bana güzel geliyor şimdilik.

iyiyim bende canım benim ne olsun her zamanki olduğu gibi çok yoğunum gene özlüyorum sizleri yawww sabahtan yazıp çıkıyorum

çok sağol nurgülüm yoğunda olsan hiç ihmal etmiyorsun bizleri.
bende ptsi başlıcam heralde ilk zamanlar pek gelemem kızlar.

esracım herşey güzel geçer inş. iyi haberlerini bekliyoruz ptsi

edoşum Allah kolaylık versin hassaslaşmışsın iyice canım.

meltemim sağol canım
canım senin nişan elbiseli resmindeki saç rengin güzel canım. o balmıydı? ondan yaptır.

öyle kuzum valla haklısın ama inan gece eşime bile anlatıyormuşum bu iş şu iş diye rüyamda sayıklıyorum yawww

evet ben suan sıkıyorum kendimi bakalım yarın aksam kına gecesinde nolcak:) annemi falan aglarken gorursem bittim, dagılırım heralde...

bide aglayınca hemen gozlerim sisiyor,kurbaga gelin olurum valla:)

dogru soyluyorsun oyle valla bir daha geri gelmicek bu anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…