- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.261
hani sizn evde mi yapıyor diye merak ettim
benim annem kesinlkile müsade etmez hatta iş varsa bıraktırırdı bana kahve getir eşim için o zamanalr yemek hazırla hep önüne birşeyler koydurup dururdu ben temilik yaparken rahat giyiorum pişaja gibi eşofman hemen çıkart derdi nişanlın geliyor :) önemserdi annemde bir değişikmiş
ama eşim sağolsun herşeyde yardım eder süpürge açar siler düzeni çok sever dağııklıktan nefret ediyor
tatlılarım çok teşekkür ederim diploma için dileklerinize
Allah herkese muradını versin ben çok yoruldum bu yüksek lisans için. darısı tüm dileyenlerin başına.
gözdecim çok tatlı biriymişsin yanaklarını sıkasım geldi canım benim.
çok teşekkür ederim ayşecimm saol
sıkabilirsin yanaklarımı
nurgülümmm sağol canım benim
bende şimdi sana yazdım naber diye.
esracım bende şimdi sana soracaktım sen mervenin düğündaşı değilmisin çalışıyomusun bugün diye.
Allah yolunu açık etsin esracım hiç üzülme için rahat olsun herşey çok güzel olur Allahın izniyle.
nurgülüm günaydın canım benim
hayırlı cumalar olsun sana da
ben iyyiyim sen nasılsın
denizim ses ver naber
ne yemek var akşama kızlar
bana dün ablam dolma biber doldurmuş ondan verdi onu pişiririm bide yoğurtlu hamur çorbası yaparım yeter.
amin amim canım sagol,bir yandan da kayınvalidem brz canımı sıkmaya basladi ama nysss insallah kazasız belasız atlatırız su durumu...
teşekkürler canım. resimler çok hoş yedi göllere benzettim. bu arada buketn dediği gibi çok küçük gösteriyorsun yaş kaç
züleyha canım bakıyorumda unutmamışın
Evet tek başına yaşamasının etkisi büyük.
Ütüsünü bile kendi yapıyor.Ama bak bu durumun dezavantajıda yok değil bazı konularda bilmiş olabiliyor.
Çünkü benden güzel yemek hazırlıyor
edacım sana bi sürü şey daha gönderdim cityville de .
ben senin profiline gidip ordan gönderiyorum canım sende öyle yapıyosun dimi?
hayırlı cumalar kızlar
umarım hepimizi cok güzel bir hafta sonu bekliyordur
benim hamilelik bi garip oldu sürekli midem bulanıyor bi de burnuma garip kokular geliyor
servisten kendimi atasım var
dün bitane kadından rica ettim bu parfümü sıkmayın lütfen yada benim yakınımda oturmayın
ben dayanamıyorum diye
kaç gündür kozyatağında servisten inip eşime kendimi aldırıyorum ordan eve gidiyoruz
dayanamıyorum kokulara
dün anneme gittik annem bol vitaminli yemekler yapmış baharatını az koymuş sağolsun gece biraz daha rahat uyudum
Nilay Nuga pastanesinde mi oturdunuz? E5 in orda
ayşecan ne olsun evlenceklere fikir veriyoruz :))))) hahahaha
eşim geç gelcek yineyemek yapsan kalıyor taze fasulye yapayım diyorum süpürge yaparım birde cumartesi arkadaşım gelebilir hazır yufkadan birşeyler yaparım hem zaman geçmiş olur evde tek olunca pek bişr sıkılıyorum ayşe hani eşim olunca sanki daha rahatlıyotum sıkılmıyorum kayınvalidemlere de indiğimdede uzanıyorlar hep akşamalrı raahtsız etmek isteimoyrum alışmasınlar hem :) sonra bir gün görmeyince yüzünü gören cennetlik diyorlar
iyiyim bende canım benim ne olsun her zamanki olduğu gibi çok yoğunum gene özlüyorum sizleri yawww sabahtan yazıp çıkıyorum
evet ben zuzuyla aynıyım bu hafta benım sehrımde haftaya da nisanlımın sehrınde dugun var...
evet bugun hala calısıyorum,mudurum istersen oglenden snr git dedi ama gidesim yok evde daha cok duygusallasabılırım:) burda oyalanıyorum...
pazartesi de ben burda olcam kızlar 2.dugune kadar calıscam hem de 2.dugune kadar annemin evindeyim:),2.dugunden snr balayı iznine cıkıyorum:) ondan snr da artık yeni evimizeee geciyoruzzz...
pazartesi grsrz ,yani ilk dugun ayagının nasıl gectigini anlatırım...
hayırlı cumalar kızlar
umarım hepimizi cok güzel bir hafta sonu bekliyordur
benim hamilelik bi garip oldu sürekli midem bulanıyor bi de burnuma garip kokular geliyor
servisten kendimi atasım var
dün bitane kadından rica ettim bu parfümü sıkmayın lütfen yada benim yakınımda oturmayın
ben dayanamıyorum diye
kaç gündür kozyatağında servisten inip eşime kendimi aldırıyorum ordan eve gidiyoruz
dayanamıyorum kokulara
dün anneme gittik annem bol vitaminli yemekler yapmış baharatını az koymuş sağolsun gece biraz daha rahat uyudum
Nilay Nuga pastanesinde mi oturdunuz? E5 in orda
Günaydın kızlar nasılsınız?Emine hoşgeldinn kuzumm Aysecim diploman hayırlı olsun saçımın rengini bal rengi yapıyım mı kızlar?Dügün var elbisemin üzerine en güzel dün fön oluyor o yüzden de rengim biraz havalı olsun istiyorum ya ben kilo veriyorum kızlar yaa zaten zayıfım ne yapcam bilmiorum
tşk. kübracım inan bir mutfak dolabı görevini yapıyor :) alt kısımları
nurgül bırak işi gücü sanki biz boş oturuyoruz az takıl bieşy olamz sohpet edemiyoruz iki kelime
esracım ah ah anlarım seni bencede işte dur en iyisi zaten insan sıkıyor kenidni birden patlama noktası yaşama
herşeye rağmen güzel duygular engel olma yaşa bir daha aynıları yaşanmayacak tatlım
evet ayşem bende öyle yapıyorum..göndermesende arada bakıoyurm ayşe bişi istiyomu bakim diyorum
tşk. kübracım inan bir mutfak dolabı görevini yapıyor :) alt kısımları
nurgül bırak işi gücü sanki biz boş oturuyoruz az takıl bieşy olamz sohpet edemiyoruz iki kelime
esracım ah ah anlarım seni bencede işte dur en iyisi zaten insan sıkıyor kenidni birden patlama noktası yaşama
herşeye rağmen güzel duygular engel olma yaşa bir daha aynıları yaşanmayacak tatlım
saol canım
çınarcığın dağlarında bir yer canı orası
85 liyim ben yaşım 26
hep küçük gösteriosun derler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?