- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.921
Günaydın Şekerlerimmm
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allahın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allahın selamı ve Cumanız mübarek olsun
Günaydınlaaarrr..
YA kızlar hepiniz yeni ewlisin size bişey sorucam. ben 5te işten çıkıyorum 5 dk da ewimdeyim. akşam çok zamanım varyani bana kalan. yemeğimi filan yapıyorum bulaşıklarımı yıkıyorum. Biraz ortalığı toplayayım azcık temizlik yapayım diyorum ama kocam beraber oturalım birlikte vakit geçirelim diyo illaki. Yaptırmıyo bana. Şuan ewim hep tozlu h.sonu yaparsın diyo. Akşam beşiktaşın maçı vardı gidicem diyodu bikaç gün önceden beri bende gitsede işime baksam diyodum kendi kendime. Dün dedi gidiomusun maça. HAyır ben seninle vakit geçirmek istiyorum gitmiycem dedi. Kıyamam bütün gün özlüyodur akşam benimle olmak istiyo. Bende öyle tabi ama ewimin işleri de kalıyo.Bu ne zamana kadar dewam ediyo böyle ?
buketcim baksana senin daha kafana takcak bi çookkk şeyin var
saçların, dış çekim.......................... :))))
gunaydinnn kizlar
bursa yolundayiz
gunaydin meltemimmm
yok canim kus olurmuyuz hic
gormemisimdir balim
kirilma oldu mu
günaydın kızlar
ve koskoca 4 ayı devirdik
ayşe bursayamı geliyorsunuz nereye ne için yakınmısın acaba şuan
kızlar alakasız olcak belki ama kimler sigara kullanıyor ya da kullanmıyor ??
meltem kırılmadın dimi
nice 4 aylara canlar.
denizim gittiğimiz firma çalıdaymış.
uzak mı?
bende sigara alkol kullanmıyorum zeynebim.
nurgülüm günaydın canımmm hoşgeldin.
Günaydın Şekerlerimmm
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun
kızlarrr ev kirası hariç toplam gideriniz aylık ortalama ne kadar oluyordur tahminen ayda kenara ne kadar para atabiliriz onu hesaplamaya çalışıyorum da
kübracım son iş gününmüş hayırlı olsun canımmmm dinlen bi güzel evinde bizi sakın ihmal etme.
bebişine iyi bak.
Allaha emanetsiniz.
kübra kız bi foto eklede göbişini görelimmm yawww esroşumu gördüm canım benimmm çok yakışmış kuzuma yaww yeni foto varsa eklermisin kuzum
doğru söylüyorsun canım ben heralde balayı günü şezlongta uzanırken rahat olacağım
kübra kız bi foto eklede göbişini görelimmm yawww esroşumu gördüm canım benimmm çok yakışmış kuzuma yaww yeni foto varsa eklermisin kuzum
ayşemmmm nasılsın canım benim görüşemiyoruz hiç
Doğru söylüyorsun canım ben heralde balayı günü şezlongta uzanırken rahat olacağım
kızlarrr ev kirası hariç toplam gideriniz aylık ortalama ne kadar oluyordur tahminen ayda kenara ne kadar para atabiliriz onu hesaplamaya çalışıyorum da
ay sıkılıyorsunuz tahmin ediyorum da bu gün kaınvalidemlere gelen misafirler kim desem
bütün amcaların eşleri bana gerek yok diyo kendi çağırıyor
çok takıntılı oldum ya kızlar benim davet ediceğim biliyordu
hiç sevmediğim şeyler
bende anlataym daha önce çalıştığım iş yerine gelen bir adam bu bayağı popüler tanındık galerisi var yaşlıca
kibar slm verir sürekli felan adam demzmi arayacaksın beni ohaa daha 22 yaşndayım toyum :) avalladım şaşırdım kart zampara sonra zaten iş çkışlarında denk geldi bir kaç kez yanaşıyor arabasıyla bende ilk gelen otobüse binip vınlıyordum tırstım çıktım işten bir süre sonra bankada karşılaştık ben işimi bitridim çıktım ilerliyorum bir baktım ne ara işini halletti çıktı arabayla tekrar aramanızı bekliyorum bu sefer adabını öğrenmiş kart ama bende aldım güzelce yırttım arabanın içine fırlattım sonra millet abla sıkıntı varmı diyor komşular tanıyorlar beni sonra takip edecek diye ço korktum ya pis adam
şekerim yeni fotom yok şuan ya çekince eklerim benim göbek baya çıktı yavv. Küboş tan bekleme canım sen hiç kırk kere evinin fotolarını istedik eklemedi
benim yeni evime yakın canım
anladım canım hayırlısı.ayşemm bu haftanın son iş günü demek istedim canım. daha işten çıkmadım canım. bakalım bu ayın sonu söyleyeceğim sanırım.
aynen öyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
bak yine bulmuşun :)))))
buketim insan öyle rahatlıyoki kuş gibi oluyor.
yalnız komedi olan sen dışarıda gezmek isterken bey hadi odaya gidelim diyor. orda başlıyo karın ağrıları.
esra resim mi ekledi hemen bakayım...
nurgülüm iyiyim canım yeni işime alışmaya çalışıyorum sende iyisindir inşallah kuzumm. cuman hayırlı olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?