2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım sana dikkat ediyorum aslında çok temiz iyi yürekli bi kızsın..
hatta eşimle kavga ederken senin eşine olan tavrın aklıma geldi ve alttan almayı tercih ettim..sonuc olumlu ama
çokda alttan almıyomusun..hani içine atmandan korkuyorum..eşinden yana çok alttan alırsan tepeden bakmazmı ne biliyim..
nasıl olsa herseye susuyo dermi acaba

Canım aslında Kübra en güzelini yapıyo fevri davranmamak en iyisi aslında karşındaki kızgınken susabilsen oda biyere kadar konuşuyo konuşuyo sonra sakinleşiyo o zaman kendini anlatmak ve birbirini anlamak daha kolay oluyo ama iki kişide susmazsa o ona cevap ver o ona ikiside birbirini dinlemiyo. Ama çok ince bi çizgi dediğin gibi onu tutturamazsan bu sefer karşındaki nasıl olsa benim hatun kuzu gibi diyo tepene çıkmaya başlıyo o dengeyi sağlamak önemli olan bence

canım benim teşekkür ederim. bende eşlerimizi benzetiyorum biraz daha sertler diğer kızların eşlerine göre. ama merhametlilerde.

eşimle tanıştığımızda söyledim. ben konuşamam kendimi savunamam susarım içime atarım. sende benim bu huyumu bilip nede olsa susuyor diyip beni ezersen tepeme çıkarsan hasta olurum dedim. çok hassasım çünkü. allaha şükür bu huyumu kullanıp beni ezmiyor. siniri geçip sakinleşince hemen d iyor seni üzdüm mü. o zaman bütün sıkıntım geçiyor. hamdolsun. bende onu öyle kabul ettim.işleri çok stresli biraz daha hakimolmak istiyor evliliğe.

susmadığım zamanlarda oluyor tabi. yeri geldiğinde söylüyorum sözümü. ama çatır çatır istesemde olamam. hadi oldum diyelim biz allah korusun bambaşka boyutlara geliriz. eşimin iki lafındanbiri sen böyleolduğun için anlaşıyoruz karşımda başka bir karakter olsa hayatta anlaşamam der.

evliilik bence böyle bişey iki taraf birbirlerinin eksikliklerini tamamlarsa devam eidyor. yoksa iki tarafta sivrilirse yürümüyor. rabbim hepimizin yuvasına huzur versin uyum versin.

hamile diye inan içine atsın istemiyorum şükür bi sıkıntısı yok ufak tefek şeyleri bile atsın dert etsin istemiyorum..
aslında kendi yapıma çok kızıyorum..bende sinirliyim parlarım hemen karsı tarafı yanlıs anlayabilirim ama mesela
gecen gün eşi eve gelmiş çok sinirli bana bişi söyleme demiş..oda susmus sakinleşmesini beklemiş..
ama tmm sinirlisin belki eşinde sinirli oda çalışıyo hem hamile hemde yoruluyo..
yada bilmiyorum erkeklerin bu yapısına sinir oluyorum..
benim eşimde sinirlenince gözü bişi görmüyo bu sefer senin görmezse benimde görmez diyorum bi başlıyorum ALlahhhhhhhhh yıkılıyo ortalık :86::86::86::86:

...........................................................

evet esra buda çok önemli. işte ben o noktada eşimin beni ezmediğini gördükçe belki susmaya devam ediyorum. çünkü çok merhametli. sonra hemen pişman olur gönlümü alır. zaten hamdolsun öyle büyük tartışmamız olmadı ama olsun hepsinde anlamıştır sorunu. eğer dediğin gibi bunu hakimiyet olarak görmeye başlasaydı eminim benimde çıldırdığım anlar olabilirdi.

Beynimden vuruldum kızlar moralim sıfır

hayırdır canım

ahhh bebeğim aminnnnnnnnnnnn
seviyorum huyunu suyunu

benim yapımda eşinin yapısına çok benziyor canım nişanlımda aynı sen

canım benim beni düşündüğünü biliyorum. hamdolsun muhteşem bir hamilelik geçiriyorum. eşim o kadar merhametliki bunu bildiğim için susuyorum işte .ama ben ilk zamanlardan beri diyorum çok büyük beklentiler içinde olmamalı insan. her zaman hamileyim diye beni pohpohlayamaz. ben bunun bilincinde olursam işte mutlu olurum. hayat her zaman istediklerimizi vermiyor. ben verdiklerine şükrediyorum.

eksik olanlar oluyor benim gözümdede bunları düşünürsem kurarsam kafamda hayat çekilmez olur. ne bileyim ya mutlu olmayı istemek laızm. her şeyden mutluluk çıkarmayı.

he bunları söylüyorum her zaman uyguluyormuyum hayır tabi. ama genel olarak bunları aklıma getirmeye çalışıyorum

Herçift farklı farklı canım kimiside o dilden anlıyo işte aslında karşındakinin sen ne tepki verirsen onunda sana ne tepki vericeğini çözebildiğin zaman tepki veriliyo nabza göre şerbet misali. Bende eşim sinirli olduğunda anlarım hemen bi kere belki sorarım ne oldu diye oda yüzde bi milyon yok bişey der bende daha üstüne gitmem beklerim Kübra gibi normale dönsün diye. Herkesin yapısı farklı farklı ama tabi kadın olarak biz daha uyumlu olmak zorunda ve daha çok eşlerimizi idare etmek durumunda kalıyoruz evliliğin daha sağlıklı gidebilmesi için. Çünkü erkekler çoçuk gibi asla suçlarını suratlarına vurmanı kabuledemiyolar küsüp gidiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…