- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.101
süperdiiii kuzummm sidedeydik otel cristal admiral resort çok memnun kaldık tavsiye ediyorum kesinlikleeee
Tünaydınnn kızlarrr...
Gününüz güzel geçsin inşallahh :))
Zuzum düğününden sonra seni ilk defa gördüm topicte,çok sık giremiyorum bu aralar... Tebrik ederim tatlım,Allah ömür boyu mutlu,huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah :)
bende seni yeni görüyorummm bebişimmm sağolll canımmmmmmmmmm albümde resimlerde varr :))
bende bebek yeleği örüyorumTa bizim nikahtan önce başlamıştım çeyizimde bi bebek yeleği olsun diye içime doğmuş heralde :)) tabi düğün telaşından yarım kalmıştı şimdi onu örüyorum elime geçtikçe doğuma kadar bitiririm inşallah. Gerçi babanesi örmüş birsürü şimdi annemde başladı çok yeleğimiz hırkamız olucak anlaşılan
kıyamam ben sana canım benim örerim tabii kuşummmm teyzesinden hediye bi bitireyim çekerim resmini size rabbim sağlıklı sıhatli dünyaya gelmesini nasip eylesin inş. kuzum
kızlarr ayşemm nerelrdekı yaaa osledm vla cok tatlı bır ınsan eda nasıl oldu acaba konuşanlar varsa bızden slm ıletsn
nilaycım bende kübra ve yelize katılıyorum şuyum eksik buyum eksik hiç dert etme evlendikten sonra da yaparsın canım en güzel günlerinde paralama kendini.nilaycm sana benden bır abla tavsiyesi (abla diorum çünkü evli biri olarak deneymm var:)) eşya para herzaman bulunur olmuş olmamış dert etme saglıkla huzurla oturun evde gerısı boşş mobılyan eksıkmış güselmş bosver bnde senn gıbı cok tıtız davrandm eşya konusnda ama boş oldugunu anladm ozellkle eşimin hastalıgnda rabmmden saglk sıhhat huzur ıstıorum cümlemize kızlar amin
geçmiş olsun aylin benimde dökülmüştü çaydanlıksağol canım yaa bi bardak olsa neyse diycem bi demlik çay döküldü yaa
ohhh kıyamam nurgülüme. canım sizinkiler gönende değilmiydi.hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın dün gece annemdeydim doğum günüydü pasta aldım süpriz yaptım çok şaşırdı gecede beraber uyuduk çok güzeldi çok özlemişim yawww sabah evden çıkarken öptüm ağladı kıyamam ben ona ya canım benimmmm
nilayım ben senin yerinde olsam anneme balayı dönüşü giderdim.
Ayy denizim ya bende destek alacam sizden.
Sevdiceğimin doğum günü normalde 1 temmuz.Ama nufus cüzlanında kasım.
Temmuzu kutlasakda ben ilk baş başa olduğu için kasımdakini kutlucam ve evli olucaz allah nasip kısmet ederse.
Oy oy oy kıyamam ben size yaa.Bende nasıl olsun canım hazırlıklara devam ediyorum.Bu pazar nikahım var annem onun etkisi altında duygusal.
Beni özler misin nilay?Sık geliceksin dimi nilay?Pazarı evde geçirin pazartesi kahvaltıya gelin balayına öyle gidin nilay.
Kıyamıyorum aklı hep bende.
ayşecim bende en azından ekmeği pek yemiyorum aşırı öğlen yemiyorum meyve getiriyorum
sabahları ılık su ile başlamak bağırsaklarıma iyi geliyor hızlı çalışmasına sebep oluyor
en azından hala rejim mantığındayım bakalım
günaydın kızlar, yeliz sen nerelerdesin bakimm :) merak ettim seni
Zuzum çok sevindim balayının güzel geçmesine..süperdiiii kuzummm sidedeydik otel cristal admiral resort çok memnun kaldık tavsiye ediyorum kesinlikleeee
Oy üşümesin bebiş... hangi aya geliyor canım doğum şubat mı? Tarih ne yaklaşık.bende bebek yeleği örüyorumTa bizim nikahtan önce başlamıştım çeyizimde bi bebek yeleği olsun diye içime doğmuş heralde :)) tabi düğün telaşından yarım kalmıştı şimdi onu örüyorum elime geçtikçe doğuma kadar bitiririm inşallah. Gerçi babanesi örmüş birsürü şimdi annemde başladı çok yeleğimiz hırkamız olucak anlaşılan
Kübracım inşallah kız olur.nurgüll benim kzıımada örsene çok şeker bunlarrrkocişim duymasın kız dediğimi
İyi eğlenceler denizimmmm.akşam serdarın konserine gidiyoruzzzzzz
Emine hoşgeldin canım naptın iş oldu mu?
Öyle canım benim eltide hamile ya kaynanam çoktan başladı örmeye şimdiden bile var baya bebek kısmetiyle geliyo zaten canım o kadar çok şeyleri oluyo ki bi andaoh ne güzel. bizde dün annemle konuştuk bir yerde yeni bir örnek bulmuş şöyle biraz büyüsün başlarım dedi. beyaz yapayım da ne olur ne olmaz ikisiniede uysun dediablamda çok güzel örüyor benim birde kayınvalidesi ablamın maşallah çeşit çeşit örgü biliyor. onlar yapar dedi annem sana. benimkinin de baya olacak sanırım.
aminn canım inşallah.
Oh be geçmişi okudum bi 10 sayfa kadar.
Sizlerle iletişim kurmak çok iyi geliyor bana
Oy üşümesin bebiş... hangi aya geliyor canım doğum şubat mı? Tarih ne yaklaşık.
Kübracım inşallah kız olur.
Kübracım inşallah kız olur.
hayırlısı canım. ama annem hep diyor kız çocuk anneye en büyük yardımcı. rabbim sağlıklı hayırlı versin.
Hoşbulduk tatlım,iş oldu ama şartlarından dolayı eşim istemedi... gerçi bende istemedim o yüzden ev hnmlığına devam
buketın heyacanı dorukta :))))
seninde sohbetin bize çok iyi geliyo ayşecim evet şubat ın son haftası Allah ksımet ederse daha doktor bişey demedide bu internetteki sayfalardaki hesaplamalarda öyle çıkıyo. Bakalım seneyede Şubat 29 çekiyo 26 şubatta benim doğum günüm :))
hayırlısı olsun canım.
inşallah daha iyi bir iş olur.
denizim ben bile çok heyecanlıyım onun adına
bide sarışın olmuş bukoşşşş.
teşekkürler esracımmm
aaa bende 24 şubat doğumluyum canım.
doğumgünlerimiz yakınmış ama sen kova burcusundur ben balık.
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah.
İnşallahhh canımm bakıyorum sürekli netten falan bişey denk gelicek inşallh :)hayırlısı olsun canım.
inşallah daha iyi bir iş olur.
yok canım bende balık burcuyum 21 şubattan sonrası balık hiçte istemezdim çocuğum balık burcu olsun hep hesap yapıcam derdim ama hesap falan yapamadıkKısmet böyleymiş bide erkek çocuğu şimdi duygusal duygusal takılır artık benim evlatcazım
Bu arada kızlar ben yokken başka hamile haberi oldumu ?
yok canım bende balık burcuyum 21 şubattan sonrası balık hiçte istemezdim çocuğum balık burcu olsun hep hesap yapıcam derdim ama hesap falan yapamadıkKısmet böyleymiş bide erkek çocuğu şimdi duygusal duygusal takılır artık benim evlatcazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?