2011 gelin adayları buyrun sohbete

süperdiiii kuzummm sidedeydik otel cristal admiral resort çok memnun kaldık tavsiye ediyorum kesinlikleeee

anaa dugundas bizde Belek'te Chervo Club Sirena'daydık...biz de memnun kaldık,yani otel fena degildi oyle cok cok luks degıldı ama yemekler guzeldi,eglence ekibi surekli calısıyordu falan guzeldi...

biz hatta bir gun Side'ye gittik gezmeye antik sideyi falan gezdik:)

bende seni yeni görüyorummm bebişimmm sağolll canımmmmmmmmmm albümde resimlerde varr :))

oh ne güzel. bizde dün annemle konuştuk bir yerde yeni bir örnek bulmuş şöyle biraz büyüsün başlarım dedi. beyaz yapayım da ne olur ne olmaz ikisiniede uysun dedi ablamda çok güzel örüyor benim birde kayınvalidesi ablamın maşallah çeşit çeşit örgü biliyor. onlar yapar dedi annem sana. benimkinin de baya olacak sanırım.

kıyamam ben sana canım benim örerim tabii kuşummmm teyzesinden hediye bi bitireyim çekerim resmini size rabbim sağlıklı sıhatli dünyaya gelmesini nasip eylesin inş. kuzum

aminn canım inşallah.

Oh be geçmişi okudum bi 10 sayfa kadar.
Sizlerle iletişim kurmak çok iyi geliyor bana

kızlarr ayşemm nerelrdekı yaaa osledm vla cok tatlı bır ınsan eda nasıl oldu acaba konuşanlar varsa bızden slm ıletsn

yelizimmmm bende sana ses ettim az önce.
nilaycım bende kübra ve yelize katılıyorum şuyum eksik buyum eksik hiç dert etme evlendikten sonra da yaparsın canım en güzel günlerinde paralama kendini.
sağol canım yaa bi bardak olsa neyse diycem bi demlik çay döküldü yaa
geçmiş olsun aylin benimde dökülmüştü çaydanlık
ohhh kıyamam nurgülüme. canım sizinkiler gönende değilmiydi.
nilayım ben senin yerinde olsam anneme balayı dönüşü giderdim.
bu arada ne planladın balayı için dedelere gidecektin gitcekmisin?

süpersin denizim.. zayıflayalım

günaydın kızlar, yeliz sen nerelerdesin bakimm :) merak ettim seni

çiğdem hoşgeldin canım nasılsın.

süperdiiii kuzummm sidedeydik otel cristal admiral resort çok memnun kaldık tavsiye ediyorum kesinlikleeee
Zuzum çok sevindim balayının güzel geçmesine..
Oy üşümesin bebiş... hangi aya geliyor canım doğum şubat mı? Tarih ne yaklaşık.
nurgüll benim kzıımada örsene çok şeker bunlarrr kocişim duymasın kız dediğimi
Kübracım inşallah kız olur.
akşam serdarın konserine gidiyoruzzzzzz
İyi eğlenceler denizimmmm.
Emine hoşgeldin canım naptın iş oldu mu?
Nilgün nerelerde kızlar uğramamış pek?

Son düzenleme:
Öyle canım benim eltide hamile ya kaynanam çoktan başladı örmeye şimdiden bile var baya bebek kısmetiyle geliyo zaten canım o kadar çok şeyleri oluyo ki bi anda

seninde sohbetin bize çok iyi geliyo ayşecim evet şubat ın son haftası Allah ksımet ederse daha doktor bişey demedide bu internetteki sayfalardaki hesaplamalarda öyle çıkıyo. Bakalım seneyede Şubat 29 çekiyo 26 şubatta benim doğum günüm :))

Hoşbulduk tatlım,iş oldu ama şartlarından dolayı eşim istemedi... gerçi bende istemedim o yüzden ev hnmlığına devam

hayırlısı olsun canım.
inşallah daha iyi bir iş olur.

buketın heyacanı dorukta :))))

denizim ben bile çok heyecanlıyım onun adına
bide sarışın olmuş bukoşşşş.

teşekkürler esracımmm
aaa bende 24 şubat doğumluyum canım.
doğumgünlerimiz yakınmış ama sen kova burcusundur ben balık.
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah.

yok canım bende balık burcuyum 21 şubattan sonrası balık hiçte istemezdim çocuğum balık burcu olsun hep hesap yapıcam derdim ama hesap falan yapamadık Kısmet böyleymiş bide erkek çocuğu şimdi duygusal duygusal takılır artık benim evlatcazım

doğru esracım yaaa hatlar karıştı benimmm.
benim kocamda balık burcu dediğin gibi çoook duygusal.
sevgi yumağı halindeyiz 2balık ben bide diyorum balık doğurayım da iyice sevgi yumağı olalımm.
eşin ne burcu canım.

benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım. diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde

Ayyy cinsiyeti belli oldumuu canımmmm :)))
Hayırlı evlat olsun inşallah,erkekler annelerine çok düşkün olur,bide balıksa senden ayrılamaz valla ilerdede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…