- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.281
Günaydın kızlar şafak 01 AdanadayımAllah huzurunda da evli bir bayanım
Buket ömür boyu mutluluklar diliyorum çok çok mutlu olun hiçbir şeyi kafana takma dügün gününün tadını çıkar (bekar kız arkadasların varsa onları çagır odanda pijama partisi yap resim çekil kafanıza yalancı duvak takın)ayakkabının altına da adımı yazmayı unutma
mutluluğunuz bir ömür sürsün b uketcim hiç ayrılmayın inşallah birbirinizden
buket şafak doğan güneş :))))))))))))))))))))
hayırlı olsun inançlı sağlıklı huzurlu bir adım olur inşallah
ah balayı çantasını ben yola çıkacağımız bir saat öncesi hazırladım :)
daha öncede gidemedim misafirler felan var rahat edemedim
düğün sabahı kaltığımızda 4 dü toparlanıp giyinmek 6 oldu el öpmeye indik
evi topladım yediklerimizi kaldırmam tabi benim elinliğin içniden renkli patlatıyorlar pul pul eve yayılınca süpürge yapıp eşya hazırladım 9 d çıktık :))))))))))))))))
nasıl geçti zuhal doğum gününüz ???
yapabildin mi süprüz
günaydın kızlarrr
buket bari bugün çalışmasaydın canım. dinlenseydin. yarın yorucu bir gün. bu arada sen balayındayen kim bakacak dükkana
Buket kendine küçük bir çanta hazırla parfümünü falan at içine bir de makyöz kendi rujunu sürsün onlar bazen akılları sıra ruj karıstırıyorlar olur da rujunu tazelemek istersin
belli olmaz belki yarın sabah bile gelebilirimAnnem bakacak canım kk ya girmeyi öğreteyim de annemle sohbet edin
istediğim gibi olmadı denizim ya akşamda arkadaşa yemeğe davetliydik gece ufak bi pastayla mum üfledik o kadarr
kuzucuklarım günaydın..
yarın buketim evleniyo...,
buketcimm sende hayırlısıyla yarın aramıza katılıyosun..
ALlahım ömür boyu mutluluklar versin..
kız meltem ben seni düşünemiyorum düğününle alakalı şeyleri heşeyi çek fotola :))))))))))))) göster
deli edersin milleti orası omadı burası olmadı hatta bırktırır kendin bile yaparsın :)))))
süper buket annenle zaten zevklerimizde uyuşuyor sohbet ederiz sen gelene kadar. bu arada sana kim soracak gelince acı varmı acı. kime devrettin görevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?