- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.341
düğündaşşş 3 gündür çalışıyorum eşim evde, kahvaltıya anneme gidiyor hergün orda yani:)) benden çok görüyorr.herkes aynı olacak aynı davranacak diye bir zorunluluk yok sen bunlardan örnek alıp kızma sakın eşine evinin mutluluğunu sağlamakla zorunlusun sen bebişimm
Esra yanlış anlama da senin eşinin çocuktan farkı yok bir de agzına emzigini ver tam olsun nefret ederim ya böyle anne kuzusu erkeklerden (KINAMIYORUM)kadının uzakta olması bile fark etmiyor resmen parmagında oynatıyor senin eşin annenlere de annesinin korkusundan gidemiyordur Ayse iyi yolculuklar
Slm kızlaaar, herkese hayırlı cumalar.
Hava bozuk ve sıkıcı bir gün gerçekten.
Kimsecikler kalmamış, herkes izin alıp kaçtımı yoksa :))
Benim sol bacağımda accayip bir kasılmaz var, yarın regl günüm onun belirtisimi bilmiyorum ama gece çok zorlandım.
Bu gece uyuyamadım çok yorgun olmama rağmen, içimde sıkıntı vardı hep, annemi arayıp konuşmak istedim ama rahatsız etmek istemedim
Slm kızlaaar, herkese hayırlı cumalar.
Hava bozuk ve sıkıcı bir gün gerçekten.
Kimsecikler kalmamış, herkes izin alıp kaçtımı yoksa :))
Benim sol bacağımda accayip bir kasılmaz var, yarın regl günüm onun belirtisimi bilmiyorum ama gece çok zorlandım.
Bu gece uyuyamadım çok yorgun olmama rağmen, içimde sıkıntı vardı hep, annemi arayıp konuşmak istedim ama rahatsız etmek istemedim
Buket benim yarın dügünüm olsa;kuaföre giderdim gerekli bakımları yaptırırdım suratıma falan maskeler yaptırırdım gelinlikle ilgili son pürüzleri kontrol ederdim fotografcıyla konusurdum çiçegimi ayarlardım bu lite böyle uzayıp gider
selam kızlar
buketim mutlu ol
kızlar sizde mutlu olun bende olayım
cumanız da mübarek olsun
reglim karnım ağrıyor.
bu akşam yola çıkıyorum kocişten ayrılmak zor...
şiir gibi oldu yukarısı.
bakayım geçmişe ne yazmışsınız.
günaydn kızlarrr ,ya hava ne kadar sıkıcı bugün ...
Buketttttt hadi hayırlısı bakalım yarın büyük gün.İnş. sorunsuz geçer canım...
sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldin evet hava karanlık bayağıda yağıyo yağmur. Hayırlara çıksın canım sıkıntında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?