- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.421
bosayım gıtsın demı meltem:) QUOTE]
Koptum resmen esra ya
ay ama napayım canım ya,evlendim kendimi bizans oyunlarının icinde buldum resmen,bir yandan cadı kaynana,diger yandan onun agzına bakmaya baslayan bir es...
ay ben kadının esime biseyler yaptıgını bıle dusunmeye basladım kızlar...okuttu mu uflettı mı naptı artık...
evlendıgımızden berı gecelerı dogru durust uyumuo mesela,belkı sıkıntıdandır bılmıyorum tabi...
oyuzden dıyorum zamanA ıhtıyacımız var esım de benım aılemı de kendı aılesını de gorecek,INSALLAHHH:)
buketcım sana da sımdıden mutlulukla dılıyorum ve umarım benım gıbı sorunlar yasamazsın canım....
belkide kendim kurabiye sevmediğim için yapmak gayreti göstermedim ben tatlı hamur işi pek sevmiyorum ya şerbetli tatlıda çok sevmem bitek sütlü tatlıları seviyorum
yaaa esraaa canım istedii şimdi ama kremşantim yokyağmurda var çıkamam şimcik dışarı
Evet canımcım.
Ya kızlar bişi sorcam.
Şimdi benim dolapta uzun zamandır bekleyen tüm tavuk var ve ben hiç tüm tavuk parçalamadım, ayrıca pişirmedim.
Ben onu nasıl yapayım ne önerirsiniz, daha fazla beklesin istemiyorum.
belkide kendim kurabiye sevmediğim için yapmak gayreti göstermedim ben tatlı hamur işi pek sevmiyorum ya şerbetli tatlıda çok sevmem bitek sütlü tatlıları seviyorum
yaaa esraaa canım istedii şimdi ama kremşantim yokyağmurda var çıkamam şimcik dışarı
Evet canımcım.
Ya kızlar bişi sorcam.
Şimdi benim dolapta uzun zamandır bekleyen tüm tavuk var ve ben hiç tüm tavuk parçalamadım, ayrıca pişirmedim.
Evet canımcım.
Ya kızlar bişi sorcam.
bu arada anne adaylarımız nasıl ? Bebişlerimiz nasıl
Esra bende hiç yapmadım öyle tüm tavuk parçalamadım da :) Annemde yapmazdı hatırlamıyorum.
Ama hani reklamlarda filimlerde olur tüm tavuğu tabağa koyup masanın ortasına koyarlar nar gibi kızarmış :)
Çok hoşuma gider görüntüsü. yıkayıp salçalı sos yapıp sürsen tümce fırına ver pişmezmi acaba
ben geçen gün biraz yağ ve biberiyeyle sos hazırladım.bütün tavuğun üstüne döküp fırın poşetinde fırına verdim gerçi sos içine geçemediği için biraz kuru olmuştu ama yine de güzeldi piştikten sonra yerken parçalarsın canım şimdi uğraşmana gerek yok...
hamdolsun aslı herşeyyolunda. bugün benim mide bulantı günümdü. arada vuruyor beni. haftaya randevumuz var iple çekiyoruz onu göreceğimiz günü . sen nasılsın
Evde fırın poşeti yokki(
Aslıcım hoşgeldin selam
Esra bende hiç yapmadım bütün tavuk
Ama aslının dediği gibi çok hoş olur
Offff hava çok soğuk burda yağmur var
Yarın kaloriferlermiz yanıcakmış yansa iyi olur aslında
Donuyorummmm ben:26:
Aslıcım hoşgeldin selam
Esra bende hiç yapmadım bütün tavuk
Ama aslının dediği gibi çok hoş olur
Offff hava çok soğuk burda yağmur var
Yarın kaloriferlermiz yanıcakmış yansa iyi olur aslında
Donuyorummmm ben:26:
esarcım sen sabredeceksin ve fazla şikayetçi olmayacaksın. eşin sıkılacak anneisnin bu şikayetçi modundan. ve anlayacak. şuan çok yeni herşey. ve emin ol bekarken annesini sallamayan bir çok erkek evlendikten sonra anneci oluyor. bu yapılarında var. benim eşimde çok düşkün annesine.
fırın poşetine koymadan dene sende canım önce biraz haşla suyuyla da çorba yaparsın sonrada soslayıp sal fırına pişer canım merak etme...
fırın poşetine koymadan dene sende canım önce biraz haşla suyuyla da çorba yaparsın sonrada soslayıp sal fırına pişer canım merak etme...
Buket yarin düğünün mü var senin
Çok ama çok mutlu olmanı dilerim
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Heycan varmı heycan? Sana sorarken inan ben heycanlanıyorum yarın benim düğünüm olcakmış gibi.
Hazırmısınnnnnnnnnnnn:92:
herkesin yatkınlığı farklı bi noktada canım bana sulu yemek de çeşit çeşit yapıyım sana ama hamur işi kurabiye bu tarz şeyleri pek beceremiyorum
ay ama napayım canım ya,evlendim kendimi bizans oyunlarının icinde buldum resmen,bir yandan cadı kaynana,diger yandan onun agzına bakmaya baslayan bir es...
ay ben kadının esime biseyler yaptıgını bıle dusunmeye basladım kızlar...okuttu mu uflettı mı naptı artık...
evlendıgımızden berı gecelerı dogru durust uyumuo mesela,belkı sıkıntıdandır bılmıyorum tabi...
oyuzden dıyorum zamanA ıhtıyacımız var esım de benım aılemı de kendı aılesını de gorecek,INSALLAHHH:)
buketcım sana da sımdıden mutlulukla dılıyorum ve umarım benım gıbı sorunlar yasamazsın canım....
çok rahat söyledin de ona güldüm canım KIsmet bakalım ne yaşayacağımızı kimse bilmiyor
benimde bi kaç tane tavuk göğsüm var .kırmızı biber,yeşil biberle falan tavada sotelemeyi düşünüyorum çok mu kuru olur acaba
benimde bi kaç tane tavuk göğsüm var .kırmızı biber,yeşil biberle falan tavada sotelemeyi düşünüyorum çok mu kuru olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?