2011 gelin adayları buyrun sohbete

belkide kendim kurabiye sevmediğim için yapmak gayreti göstermedim ben tatlı hamur işi pek sevmiyorum ya şerbetli tatlıda çok sevmem bitek sütlü tatlıları seviyorum

Haklısın.
Bende kendi yaptığım süt tatlılarını asla yiyemem sebebini bilmiyorum.
Gerçi tavuk göğsü dışında pek sevmem süt tatlılarını.

yaaa esraaa canım istedii şimdi ama kremşantim yok yağmurda var çıkamam şimcik dışarı

Ayy kıyamam yaa, yakın olaydık kalan diğerini verirdim valla...

Esra bende hiç yapmadım öyle tüm tavuk parçalamadım da :) Annemde yapmazdı hatırlamıyorum.
Ama hani reklamlarda filimlerde olur tüm tavuğu tabağa koyup masanın ortasına koyarlar nar gibi kızarmış :)
Çok hoşuma gider görüntüsü. yıkayıp salçalı sos yapıp sürsen tümce fırına ver pişmezmi acaba

belkide kendim kurabiye sevmediğim için yapmak gayreti göstermedim ben tatlı hamur işi pek sevmiyorum ya şerbetli tatlıda çok sevmem bitek sütlü tatlıları seviyorum

Haklısın.
Bende kendi yaptığım süt tatlılarını asla yiyemem sebebini bilmiyorum.
Gerçi tavuk göğsü dışında pek sevmem süt tatlılarını.

yaaa esraaa canım istedii şimdi ama kremşantim yok yağmurda var çıkamam şimcik dışarı

Ayy kıyamam yaa, yakın olaydık kalan diğerini verirdim valla...

Esra bende hiç yapmadım öyle tüm tavuk parçalamadım da :) Annemde yapmazdı hatırlamıyorum.
Ama hani reklamlarda filimlerde olur tüm tavuğu tabağa koyup masanın ortasına koyarlar nar gibi kızarmış :)
Çok hoşuma gider görüntüsü. yıkayıp salçalı sos yapıp sürsen tümce fırına ver pişmezmi acaba

ben geçen gün biraz yağ ve biberiyeyle sos hazırladım.bütün tavuğun üstüne döküp fırın poşetinde fırına verdim gerçi sos içine geçemediği için biraz kuru olmuştu ama yine de güzeldi piştikten sonra yerken parçalarsın canım şimdi uğraşmana gerek yok...

Evde fırın poşeti yokki (

hamdolsun aslı herşeyyolunda. bugün benim mide bulantı günümdü. arada vuruyor beni. haftaya randevumuz var iple çekiyoruz onu göreceğimiz günü . sen nasılsın

Rabbim tez zamanda sağlıkla kucaklarınıza versin o mis kokulu şekerleri :))
Bende iyiyim canım bildiğiniz gibi. Bu hafta patronum yoktu hem çalıştım hem dizi izledim

Aslıcım hoşgeldin selam

Esra bende hiç yapmadım bütün tavuk
Ama aslının dediği gibi çok hoş olur

Offff hava çok soğuk burda yağmur var
Yarın kaloriferlermiz yanıcakmış yansa iyi olur aslında
Donuyorummmm ben
:26:

Hoşbulduk nesrinciğim. nasıl gidiyor evlilik. Evinin resimlerini eklemişin. Bayıldımmmm. Çok güzel olmuş herşeyin.
Zaten çeyizindende belliydi böyle güzel bir ev olacağı. Herşeyi özenle seçip almıştın. Huzurla mutlulukla oturun inşallah.

Çıkardım buzluktan denicem artık.
Ayy bende üşüyorum çok, ama bizim daha yakıt bile alınmadı.
Burada Kasımdan önce yanmazmış.

valla oyle umuyorum canım ben de ya...zaman lazım brz...

Buket yarin düğünün mü var senin
Çok ama çok mutlu olmanı dilerim
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Evet canım yarından itibaren bende aranıza katılıyorum

Heycan varmı heycan? Sana sorarken inan ben heycanlanıyorum yarın benim düğünüm olcakmış gibi.
Hazırmısınnnnnnnnnnnn :92:

hazırım canım hazırım bu akşam bile desen hemen evlenirim o kadar hazırım yani

herkesin yatkınlığı farklı bi noktada canım bana sulu yemek de çeşit çeşit yapıyım sana ama hamur işi kurabiye bu tarz şeyleri pek beceremiyorum

biz seninle süper bir ekip olurmuşuz aslında

benimde bi kaç tane tavuk göğsüm var .kırmızı biber,yeşil biberle falan tavada sotelemeyi düşünüyorum çok mu kuru olur acaba

aNNEMİN yaptığı şöyle bi tarif var.
tAVukları jülyen kesiyor.
az yağlı teflon tavada tavada pişiriyor. içine soya sosu ve biraz köri atıyor.

Sonra farklı bir tavada.
Kılçık şeklinde soğan kesiyor(yarım ay)
Kırmızı biber, yeşil biber iri iri doğruyor içlerini temizleyip. Piştikten sonra
İster yemekten önce tavada karıştır hepsini bir.
İstersen serviste tabaklara ayrı ayrı koy. Çok lezzetli oluyor.
Varsa mantarda koyabilirsin içine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…