2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçte olsa fasülyem pişti
şimdi sıra pilava geldi
ben cıkayım artık yavastan soframı kurayım
hepinize güzel hafta sonları
bense 2 günde iş başındayım

buketcim seninde dilediğin gibi geçer inşallah
nilay cnm seninde gönlünden geçen olsun

hepinize hayırlı akşamlar

bende inanılmaz relaxım canım herşeyimiz hazır şimdi evlen de evlenirim yani

Ohhh kına yakma adetine sende dahil oluyosun

kına gecesi düzenlediğiniz içine doğdu galiba kınasını alıp gelecek zorlada kına yakıyorsunuz ya bana helal olsun ne diyeyim yani

sağol canım dönüşüm muhteşem olacak özleyin beni anacım

çok sağol nesrincim

selamlar kızlae kimseler kalmamış
sabah iş yerinden izin aldım anneme götürdüler beni sağolsunlar baya kötü oldum
uyudum biraz çorba fln yaptı kal bugece dedi ama içim elvermedi döndüm yine koçişi bekliyorm

eda akşam rüyamda seni ve meltemi gördüm
bir alışveriş merkezinde buluşuyoruz ist.da
ilk karşılaşıyoruz ay nasıl sarılıyoruz birbirimize
oturupp sohbet ediyrz o arada da meltem geçiyor
deavamı sonra eşim geldi

Bebişlerim benim nasılsınız ?
Bugün iş görüşmem vardı ve dışarda satış olduğu için istemedim,artık bi iş bulmak istiyorum

Buketçim sana yetişmeye çalıştım ama annem yemeğe salmadı,İnşallahhh herşey hayal ettiğinden de güzel olur...
Evli mutlu olarak yanımıza gelirsin :)
Sabırsızlıkla seni bekliyoruz... :))
Hepinizi öpüyorum kızlarrrr

günaydınnnnnnnnnnnnn

denizcimmm günaydın bukoda gitti senle ben kaldık haftasonları:)) sabah nasıl evden fırladım 1 dk ile servise yetiştim yüzümü yıkamadan saç baş felaketti zaten gece uyuyamadım regl ağrısından 6 gün oldu bitmedi daha eşimde çatladı korkudan bitmiyor deyip durur:18: akşam eve gidip yemeğe koyuldum balık kızarttım yanına fırında patates yaptım bi güzel yedik sonra çay meyva derken gece vakti karnım ağrımaya başladı öyle uyumuşum sabahta uyanamadım

günaydın zuhalcim bende öyleyim daha yeni başladı

evet buket de bugün evleniyor eşimin programı olmasa bir ihtimal süpriz yapabilirim

bende marete gittim alış veriş misafir gelecek ya brşeyler hazırlayayım süt felan bir sürü aldım kayınvalidem yapmış herşeyi

poğaça ıslak kek sarma kısır kemalpaşa tatlısı
yanına ne yapayım diye düşünürken
saat 11 krem şantili kurabiye ağızda un gibi dağılıor esranın tarifi dene mutlaka
birde pastanede satılan tuzlu kurabiye içine çörek otu kattım oda ağızda dağılıyor
birde gdince yetiştirebilirsem patates mantısı yaaprım yeter
yap pişmesini bekle bayağı sürdü
evi felan hiç birşy yapamadım eşim temizler artık
annemler gelmişti onlarl oturduk

yorgunum çok
birde böyle olnca insan hiç birşey yapmak istemiyor

sen baya uğraşmışsın canım daha bana gelen giden yok:) şu tempoda da kimseyi alamam ya temizlik işini 5 gündür bende hiç yapmadım benim için etraf derli toplu olsun yeter dağınık birşey görmeyi sevmiyorum eşimde dikkat ediyor yediği tabağı yıkaması bile yetiyor bana :))

Günaydın Zeynepcim rüyanda beni görmüşsün olur neden olmasın ki önceden planlı olmasa daha iyi oluyo Elçinle Ayse filan buluştu Esra buluştu ben zaten yarı ank yarı ist yine gidecekmişim yine çalışıyorum evli hatunlar menü veriyorum Dana Rosto yanına patates püresi yanına spagetti ve kola

evet meltemciğim aslında ist.da olupta sizlerle görüşmek çok isterim.
buluşma fln ayarlanırsa mutlaka gelmeye çalışırım.
t.dağ dan yolu düşende olursa beklerimm..

bu akşam eşim geç gelicek şirket gebzeye yolladı.
annemde bize gelicek kalmaya
akşam anneme köfte patates kızartıcam yanınada dün akşamdan kalma makarna salatam var ve kereviz salatası yapmayı düşünüyrm
şok marketten süper marcus die bir temizlik ürünü almış
fiyatıda yanlış hatırlamıosam 2 tl gibi bişiy demişti
koşun koşun kızlar duşakabinim ilk günkü gibi oldu çok mutluyummmm
çayın yanına patatesli kek yapıcam akşam için kızlar inş. resmini çekebilirim bu kez

Dugundass ıkımız kalmısız bır tek...bu cumartesı ben de ıse geldım...4 haftada bır gelıyorum bu hafta sıra bendeydı...esımı de cagırmıslar o da gıttı benden bır saat once ıse...

Ben de anneme kahvaltıya gıttım:)

sen neler yapıyorsun alısabıldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…