- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.861
kucaklaaaa o zaman benii kuzummmmm
senin düğün tarihi belli olmadı mı daha züloşşşş fazla beklemeee aramızaa katılll nişanlılık iyi değilmiş valla evlilik süperrrr
öyle canım öyle birde sessiz kalınca tamam artık köle gibi
bende bilirim ilk zamanalr bir soru için sıcakta bankaya kaç kez gittiğimi telfonla değil bire bir sor ne alaka be saz.
ama şimdi yok öle yerimden kıbırdamıyorum telefonla çözüyorum kusura bakmasınlar
esracım işte mantıksız işlerinden biri sadece bu. bunun gibi anlamsız mantıksız çok iş yapıyorum.eskiden suusyordum şimdi anlatıyorum söylüyorum adamlar anlamıyorlar. yeni eleman aldık 1 ay oldu olmadı.stajyer avukat çocuk.diyorki kübra sen bunlara nasıl dayanıyorsun böyle yeniliklere kapalı insnalar görmedim. çıkacak çocuk ayın sonunda. beni avukatlıktan soğutur bunlar diyor.
işte emine yoksa bende istiyorum 36. haftama kadar çalışmak. çünkü evd eolmak bir yönden güzel ama bir yandanda sıkıcı olacak. eskiden maddi anlamda ialeme yardım için çıkmadım sonra evlilik arefesi oldu bir anda . öylece kaldım burda. keşke mecbur kalmasaydım başka bir yer bulsaydım bu kadar sıkıntı çekmezdim.
Olsun tatlım yaa,hamileliğin evde de tadı başkadır... Sonra çocuğunla zaman geçirirsin bol bol inşallah :)
İş iş bi yere kadar :)
bence zuleyha sizin düğün nisan da olcak gibi hissediyorum
züleyha bende diyorum keşke iş yapmaktan yorulsam ama mantıklı işler.
kızlar muhabbetinizede doyum olmuyo yanii
Selam şekerler nasılsınız neler var neler yok
kimse muhabbet etmiyormu yawww n eoldu size böyle
iyiyiz canım sağol sen nasılsın herkes dağılmış işler yoğun heralde şeker kimsecikler konuşmuyo
anlamadım bende kimsecik konuşmuyo
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
heeeeeyyyyyyyyyyyyyyy duyun sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26:
kızlar izim salak yönetici
2 ay aidat yatmamış die tutturdu
bizde dekontlar var gösterdik ama mayıs ayını kaybettim
bankadan öğrenebiliriz dimi yatırdığımızı ispatlarız
sanırım ev sahibi 2 ay yatırmamış
bizde girdiğimizden beri düzzenli yatırıyoruz 2 ay geri kayıyormuş
nie yatırmıosunuz dio
eşimde baya sinirlendi
iyiyim canım ne olsun çalışıyorum bende size bakıyorum arada işte onun haricinde birşey yok kuzum hafta sonu ütü yapamamıştım akşam yaptım öldüm öldüm saat 10,30 da anca oturdum valla sonrada uykum geldi yattık
benide öğleden sonra yoğun bir iş temposu bekliyor maaşları ayarlıcam yaklaşık 100 tane zarf hazırlıcam off şimdiden sıkıntı basıyo. Ütü hiç sevmiyorum ya allah tan bizde çok ütü çıkmıyo :) Ne güzel kavuştun mu kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?