2011 gelin adayları buyrun sohbete

kucaklaaaa o zaman benii kuzummmmm

senin düğün tarihi belli olmadı mı daha züloşşşş fazla beklemeee aramızaa katılll nişanlılık iyi değilmiş valla evlilik süperrrr

SÜPER ÖYLEMİİİİİİİİİİİİİİİİ

YOK KUZUM BELLİ DEĞİL AŞKIM KURBANDAN SONRA BELLİ OLUR DEDİ AMA BİLMİYORUM N OLUR

ya ofiste fotokopi makinesi var kullanamıyoruz neymiş kartuşu mu ne bitermiş. sanki 100 sayfa çekeceğiz alt üstü 5 sayfalık fotokopi için aşağı iniyorum. o bankalar bizde hala devam. ya adam kendi özel işi var ben yapamam diyorki bankaya git numara al orda bekle numara yaklaşınca beni ara sen gelirsin ben giderim bankaya.[/QUOTE]

BUNUN ADI SAYGISIZLIK

ŞUAN İŞYERİM YOĞUN AMA SAĞOLSUN PATRONUM ÇOK İNSANLIKLI
4 YIL OLDU ÖYLE TERSLEDİĞİNİ EZİYET HALİNDE İŞ YAPTIRDIĞINI GÖRMEDİM
SADECE BÜRO OLDUĞU İÇİN İŞ ÇOK OLUYO YOĞUNLUKTAN ŞİKAYETCİYİM

BURSADA BU YÜZDEN ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTİYORUM
AMA PATRONLARIN ÇALIŞTIĞIN İNSANLAR ÇOK ÖNEMLİ İŞTE

çocukta haklı anacım bu nasıl şey böyle bide okumuş görmüş adamlar bu cahillik ne böyle yani nerdeyse afedersinde yediklerinide s.çmıcaklar karınları bi daha acıkmasın diye

Olsun tatlım yaa,hamileliğin evde de tadı başkadır... Sonra çocuğunla zaman geçirirsin bol bol inşallah :)
İş iş bi yere kadar :)

bence zuleyha sizin düğün nisan da olcak gibi hissediyorum

kuzum nisanda patronum çıkmama izin vermez

züleyha bende diyorum keşke iş yapmaktan yorulsam ama mantıklı işler.

haklısın sende ya
özel iş yapmak saçma
e kolayı varkende niye zorluyolar aç tlfon sor yani
ne bilim
bizim patronda acayip teknolojik
Diyoki elinizde bilgisayar var fax internet her imkan var
harşeyi hızlı bi şekilde net üzerinden yapın

Şu anda böyle doğanın içinde şirin bi yerde müthiş bi kahvaltı sonrası yeşillikler içinde yürüyüş yapıyo olsam kuşların sesleri ayağımı bastığım toprağın yumaşaklığını hisetsem rüzgar vursa yüzüme hafif üşüsem sonra kocama biraz daha sarılsam ahh ahh böyle bi hayalin gerçeğinde olsam şimdi şuan

iyiyiz canım sağol sen nasılsın herkes dağılmış işler yoğun heralde şeker kimsecikler konuşmuyo

iyiyim canım ne olsun çalışıyorum bende size bakıyorum arada işte onun haricinde birşey yok kuzum hafta sonu ütü yapamamıştım akşam yaptım öldüm öldüm saat 10,30 da anca oturdum valla sonrada uykum geldi yattık

kızlar izim salak yönetici
2 ay aidat yatmamış die tutturdu
bizde dekontlar var gösterdik ama mayıs ayını kaybettim
bankadan öğrenebiliriz dimi yatırdığımızı ispatlarız
sanırım ev sahibi 2 ay yatırmamış
bizde girdiğimizden beri düzzenli yatırıyoruz 2 ay geri kayıyormuş
nie yatırmıosunuz dio
eşimde baya sinirlendi

bilmiyorum ki kuzum benim maaş çekmekten başka işim olmuyor bankadan kredi kartı bile kullanmıyorum

benide öğleden sonra yoğun bir iş temposu bekliyor maaşları ayarlıcam yaklaşık 100 tane zarf hazırlıcam off şimdiden sıkıntı basıyo. Ütü hiç sevmiyorum ya allah tan bizde çok ütü çıkmıyo :) Ne güzel kavuştun mu kocana

ayyy kuzum kıyamam ben sana çok yorma kendini bebişimizide tabii hiç sorma yawww insanın eşiyle uyuması kadar güzel birşey yokmuş yawww rabbim kimseyi ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…