2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar yanımdaki arkadaş işi bıraktı
doğal olarak işler çoğaldı
3 kişiydik 2 kişi kaldık
offffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffff
dün gelemedim yok demi bi yaramazlık

Kızlar yanımdaki arkadaş işi bıraktı
doğal olarak işler çoğaldı
3 kişiydik 2 kişi kaldık
offffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffff
dün gelemedim yok demi bi yaramazlık

üzülme kuzum burasıda pek yoğun değil artık
sayfalar akıp gitmiyor girdiğnide rahatlıkla takip edebilirsin :)))))

hafta sonu geleni gideni olan varmı ne yapmayı planlıyorsuuz

Hafta sonu gelenim gidenim olmucak diye düşünüyorum. Ani bi süpriz yapmazsa kimse :)
Bizide halam yemeğe çağırdı ama gitmicez. Eşim gececi yetişemeyiz.
Cumartesi anneme ayırmayı düşünüyorum. Ehliyet kursuna yazdırıcam :) Resim çektiririz evrakları tamamlarız.
Belki birazda alışveriş yaparız :)

hafta sonu geleni gideni olan varmı ne yapmayı planlıyorsuuz

bu akşam amca oğlunun kınası var eve gidip ordanda kınaya geçeceğim. cumartesi sabahı dr da randevum var inşallah bebişimi göreceğim . testimiz var o yapılacak. inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız. hastaneden sonra anneme geçeceğim. akşam annemlerle düğüne gideceğiz. kocacım gelemiyor çalıştığı için. akşam almaya gelecek. gelirken kardeşlerimide alacağım bende kalıcaklar pazar günüde sabah erkenden kalkıp hep beraber temizlik yapacağız. b hafta sonundan da böylece bişey anlamadan pazartesi yine burdayım allahın izniyle. ne planyapmışım beee

küboşum yoğun bir hafta sonu seni bekliyoreeee :)

haftasonu bizde dinlenme günü denizcimm misafirr almıyoruzz bu koşturmacadaa

Sen alma zaten zuzu. Bırak sizi alsınlar. Daha tazesin.

hayırlısıyla güzel iyi haberlerle bekliyoruz kübracım

zuhal sen zaten dur daha eda1( caffete ) sen iki oldun ilk günlerden seni davet etsinler kocişinle zaman geçir dha yenisiniz kimsecikler gelemk istemez zaten :)

dün kayınvalidem yemek verdi birer tabak hazır var diye bende yemek hazırladım tavuklu orman kebabımı ne havuçlu bişeyler kattım karıştırıdm :) yanına birde makarna olur sanırım akşama kınaya gidicez
cumartesi sıkıldım biraz çarşıya çıkarım sonra zaman kalırsa bir süpürge açarım toz alırım akşamıda arkadaşımın nişanı var pazarda çamaşır ütü :))

sonra koskoca hafta sonu bitti :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…