- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.701
Sabah evden çıkmadan ütü yaptım hırkama kızlar.
Plastik taburenin altına koymuştum dik şekilde ütüyü soğusun ayağımıza dolanmasın diye.
Fişten çekmeyi unutup çıkmışım evden. Eşim gececi sabah eve gelmiş Yatmış.
Plastiğin kokusuna uyanmış. Tam 3 saat ütü fişte kaldı. Allahtan eşim farketmiş.
atlatırsın gönlünü ferah tut,son 1 hafta 10 gün kala stres oluyosun ama herşey çok güzel oluyor... Düğününün tadını çıkar mutlaka :)
inşallah canı saol
tek tesellim düğünden önceki hafta bayram tatili işe gelmicem en azından
ona çok seviniyorum eksiğimi fln rahatça hallederim evimde
Günün ve haftanın ilk günaydını benden gelsinnn kuzucuklarımmm
İçim rahatladığı için hemen size haber vermek istedim,çok şükür hastalandım geçte olsa :)
Edoşumun 2 sürprizinden biri buydu sanırım ama öle bi durum olduğunda edoşum ilk sana söylüycem :)
Bide iş görüşmesine gidicem yrn sabah gelince konuşuruz...
Hepinize güzel günler güzel haftalar diliyorummm
Haftanın 2. günaydınıda benden gelsiin...
Slm kızçeler, haftasonunun geldiğini buradaki boşluktan farkediyorum ve yokluğunuz çok belli oluyor...
Birden aklıma geldi, size bir yazı hazırlayayım ve kim hakkında ne düşündüğümü yazayım.
İlk önceee topic sahibimizden başlayayım.
Pandomin Aslı : Aslı'cım cidden çok olgun, benden küçük olmasına rağmen benden olgun olduğunu düşünüyorum hep...
Kradese Deniz : Deniz'de çok olgun fakat aynı zamanda olaylara çok iyi yaklaşabiliyor. Duygusallıktan çok mantık sahibi olduğunu düşünüyorum.
Sehwall Ayşe : Oyyy Ayşe'mi çok seviyorum Allah için. Onu hep kendime örnek alıyorum, hem nasihat alınabilecek bir abla, hemde çok iyi bir arkadaş olarak görüyorum.
Xeddax Eda : Eda gibi dobra yok şu topikte, bazen çatlak diyorum bu kıza. O nedenle içi ve dışının bir olduğunu düşünüyorum.
Su perisi Zülayha : Ya bu kızı kardeşceezim gibi seviyorum, yani benden büyüktü galiba ama küçük kardeş gibi mıncıklayasım geliyo.
Eşim delürdü gitmem lazım kızlar, devam edicem sonra...
Kocayı atlattık ve devam edeyim.
Spicy Buket : Bazen kokoş hatun diyorum bu kıza, fizik süper ayrıca sempatik ve ikna edici bir yapısı olduğunu düşünüyorum.
Estuğ Esra : Hep İpek Tuzcuoğlu aklıma geliyor Esra'dan konu olunca ona benzetiyorum ve onu sevdiğim için Esra'yıda baştan beri seviyordum. Her daim kararlı ve kararının arkasında duran biri olduğunu düşünüyorum.
Denizkoydumadını Zuhal : Zuhal ilk başlarda çok orjinal laflarla gündemde olurdu, şimdilerde ise kenardan köşeden izliyor, Zuhaaal bu sen değilsin özüne dön :))
Nesrin, kul. adını unuttum : Samimi olmak gerekirse Nesrin'e ilk etapta ısınamamıştım, çünkü çok muhabbet edemiyorduk, onunla paylaitığımız tek konu çeyiz paylaşımıydı. Ammaa şuan çok samimi biri olduğunu düşünüyorum.
Daisyrose Aylin : Aylin'im çok duygusal be yaa, az birazda nazlımı acaba diye düşünüyorum bazen. Ama yakışıyor bu kıza bu karakter sırıtmıyor onda, tatlı bir kız yaa.
Ayers Nilay : Nişnlısının fstığı :)) Anasının nazlı kuzusu diyorum ona, çocuk gibi mıncıklayasım geliyor bazen onu, gerçekte nasıldır bilmiyorum ama çocuk masumiyeti var bence onda.
Evet şidilik bu kadar, bazı arkadaşları çok iyi değerlendiremiyorum o nedenle yorum yapmadım, devam edecektim ama eşim yine delürmeden gideyim...
Ayy çok sevindim canım...Eee bugün ne yemek yapıcaksın kocişine ? :)))
Sabah evden çıkmadan ütü yaptım hırkama kızlar.
Plastik taburenin altına koymuştum dik şekilde ütüyü soğusun ayağımıza dolanmasın diye.
Fişten çekmeyi unutup çıkmışım evden. Eşim gececi sabah eve gelmiş Yatmış.
Plastiğin kokusuna uyanmış. Tam 3 saat ütü fişte kaldı. Başka bişi olmadı aLLAH KORUDU yANGIN mangın. Allahtan eşim farketmiş.
Dün akşam ilk yemeğimi yaptım aksiklerden dolayı yemeğimiz saat 23 te bitti ızgara balık yapacaktım ızgara bozuk çıktı fırına atayım dedim fırını ilk kullanacağımız için 1 saat boş çalıştırmak gerekiyormuş derken bizim yemek çok gecikti bu akşamda annem nohut yapmış geçerken onu alacağım yoğurtlu havuçlu meze kırmızı soğanlı salata ve ayran yapacağım bu gecede böyle yırtmayı planlıyorum yarına Allah kerim
eminem sen bebek mi olacak sandın. iyi canım hakkından hayırlısı inşallah.
iş görüşmesi ne oldu gitmedin mi?
ellerine sağlık buketim şu 1-2 hafta böyle aksilikler olacaktır canım eli alışamıyo insanın yeni eşyalara vs.
sonra gelsin ziyafetler
senden çok umutluyumm.
ne zaman geldiniz balayından canım.
Dün akşam ilk yemeğimi yaptım aksiklerden dolayı yemeğimiz saat 23 te bitti ızgara balık yapacaktım ızgara bozuk çıktı fırına atayım dedim fırını ilk kullanacağımız için 1 saat boş çalıştırmak gerekiyormuş derken bizim yemek çok gecikti bu akşamda annem nohut yapmış geçerken onu alacağım yoğurtlu havuçlu meze kırmızı soğanlı salata ve ayran yapacağım bu gecede böyle yırtmayı planlıyorum yarına Allah kerim
oyyy Allah esirgemiş canım. ya eşin gececi olmasaydı.
çok büyük geçmiş olsun.
çok geçmişolsun aslı
allah korumuş eşin farketmeden uyusa düşünmek bile istemiorum verilmiş sadakanız varmış
dikkatli ol canım
Üzülme aslıcım Allah korumuş bak eşin fark etmiş,
Olsun arada oluyor öle dalgınlıklar sıkma canını :)
ay geçmiş olsun aslıcım
iyiki eşin fark etmiş allah korusun farklı şeylerden muhafaza.
ayy aslı allah korumuş
bikere bende yapmıştım onu allahtan kardeşim evdeydi benimde
ama en korktuğum şeydir bu benimde kırk kez kontrol ederim
geçmiş olsun canım
gözdecim halletmişsin canım işlerini
evin tamamlanınca resimleri bekleriz
Sorma ayşecim korktum çok.. yani benim 28 günü hiç geçmemiştir bugüne kadar 32. gündü dün,yani korunuyoruz ama yinede insanın içine şüphe düşüyor. Bekar olsam stres hava su der geçersinde böle olunca farklı bi stres oluyomuş :) Çok şükür ki yokmuş bişey :)
İş görüşmesine gitmedim canım,dün akşam netten araştırdım da sigorta firmasıydı zaten dışarıda çalıştırıyorlarmış genelde gitmedim o yüzden :)
çok moralim bozuldu ama ayşem ya hepiniz yaşadınız mı gerçekten böyle şeyler yoksa ben mi çok beceriksizim. Pek ziyafet hazırlamaya vaktim olmayacak gibi duruyor ama bakalım canım inşallah öyle olur.
saol nilaycım seninkide bi başladımı hemen biter halolur herşey inşallah
ne alemde sizin hazırlıklar
nilayım hoşgeldin canım. çok kolay gelsin telaşların. hazırlıklar iyi gidiyordur inşallah.
özlücez seni bebişim.
Hoşgeldin canım,
Kolay gelsin valla.. çalışırken bitek aysonları sevmezdim :/
ellerine sağlık buketim şu 1-2 hafta böyle aksilikler olacaktır canım eli alışamıyo insanın yeni eşyalara vs.
sonra gelsin ziyafetler
senden çok umutluyumm.
ne zaman geldiniz balayından canım.
emine bi kere geçen kış benimde gecikmişti. nası rahatsız olmuştum şişmişti bide heryerim bekle bekle. stresliydi çok
Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım bebişi.
iş içinde inşallah güzeli olur. acele etme geç olsun güzel olsun.
buketcim ben makarna yapmıştım ilk. aslında güzel olur makarnam hiç lezzetli olmamıştı. demiştir adam makarna bile yapamıyo diye.
olur yani böyle şeyler..
kaldıki sen annenden alışkınsın yapmaya.
emine bi kere geçen kış benimde gecikmişti. nası rahatsız olmuştum şişmişti bide heryerim bekle bekle. stresliydi çok
Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım bebişi.
iş içinde inşallah güzeli olur. acele etme geç olsun güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?