2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben hayatta balık eleyemem zaten canım evde hiç yapmıyorum ya dışarda yada kaynanamda yiyoruz bizde. balık yediğimiz yer uzakta şimdi ofisten gidemem de en kötü akşama alıyım annem yapsın. Bizde haftada en az bikere yiyoruz

ben dün balıkçının kaçırdığı bir iki balığı kendim temizledim eşim bile şaştı çok mu caniyim ne

Ay hiç özenme canım, böyle olunca insan dinç olamıyor, miskinlik ve tembellik oluyor.
Benim şu 2 haftadır düzene girdi, evdeolsam yine 12ye kadar yatarım, yatıncada canım çok sıkılıyor, gecede uyuyamıyorum sonra.
Bu gece mışıl mışıl uyurum çünkü sabah erken kalktım...

Anamm bende diyorum bu kız bana niye böyle cimcime gibi geliyor :))
Ya küçük sandığım biri büyüktü benden unuttum kim olduğunu...

Bu akşam hazır mantı yapıcam, yarına misafirim var o nedenle bugün bişey yapmıcam.
Ayyy Deniz'cim yoksa gazınız gelmedimi daha, e gelmediyse yemek ve suyu nasıl yapıyorsunuz?

Cimcime yaptım ben yorumu ya :) Ayşe alıntı yapınca gördüm yazdığını.

Ayy canım onuda ben görmemişim, kızlara zorla yorum yazdırdım zaten.
Saol Aslı'cım seninle uzun zamandan beri tanışıyoruz zaten.

ben gene ilk gündn balık yaptım buram buram kokuyor şimdi mutfağım

Bende cumartesi yaptım, dün mutfak koktuğu için misafir alamadım...

ben dün balıkçının kaçırdığı bir iki balığı kendim temizledim eşim bile şaştı çok mu caniyim ne

sen zaten ilk günden evde balık yapmaya kalkmalkla aşmışsın olayı canım ben hayatta temizleyemem zaten ne uğraşıcaksın evde hem ev kokuyo bi dünya git balıkçıya ohh sıcacık mis gibi getiriyolar önüne ne güzel. İlk günler insan özeniyo evimde kocama güzel yemekler yapıyım diye ama sonra koy ver gitsine dmnüyo iş

Amann işte insan bulunduğu durumdan hiç bi zaman memnun olmasını bilemiyo işteyken evde olmayı istiyoruz evdeyken işte olmayı. Herşeyin ayrı ayrı eksi ve artı yönleri var hiç bişey mükemmel değil

Bu akşam hazır mantı yapıcam, yarına misafirim var o nedenle bugün bişey yapmıcam.
Ayyy Deniz'cim yoksa gazınız gelmedimi daha, e gelmediyse yemek ve suyu nasıl yapıyorsunuz?
[/QUOTE]

CANIM YENİ YASAYA GÖRE VERİLMİYOR ŞUAN KAÇAK KAT GÖRÜNÜYORMUŞ YANİ BAŞKALARI ALIYOR BİZE SIKINTI ÇIKTI
BİZİM RUHSATLI YANİ AMA 3. KAT İZNİ YOK
MİLLET RESMİ OLAYAN 5. KATLARA ALDI BEKLEMEKTEYİZ
ZATEN ŞUANA KADAR ESRA YAZDI SU SIKINTISI YOKTU
KETIL ŞIPŞAK İÇİMİ GÖRÜYOR
ŞİMDİDEN SONRASINI DÜŞÜNYORUM MUTFAK FELAN HANİ BİR NEVİDE EV NASIL ISINCAK ONU DÜŞÜNÜYORUM KARA KARA
BİRDE ELEKTRİKLİ ŞOFPEN NEFRET EDİYORUMMMMM
OFFFFF OFFFFFF YİNE ŞÜKÜR DİYORUM NE YAPAYIM OLUR UMARIM

CANIM YENİ YASAYA GÖRE VERİLMİYOR ŞUAN KAÇAK KAT GÖRÜNÜYORMUŞ YANİ BAŞKALARI ALIYOR BİZE SIKINTI ÇIKTI
BİZİM RUHSATLI YANİ AMA 3. KAT İZNİ YOK
MİLLET RESMİ OLAYAN 5. KATLARA ALDI BEKLEMEKTEYİZ
ZATEN ŞUANA KADAR ESRA YAZDI SU SIKINTISI YOKTU
KETIL ŞIPŞAK İÇİMİ GÖRÜYOR
ŞİMDİDEN SONRASINI DÜŞÜNYORUM MUTFAK FELAN HANİ BİR NEVİDE EV NASIL ISINCAK ONU DÜŞÜNÜYORUM KARA KARA
BİRDE ELEKTRİKLİ ŞOFPEN NEFRET EDİYORUMMMMM
OFFFFF OFFFFFF YİNE ŞÜKÜR DİYORUM NE YAPAYIM OLUR UMARIM[/QUOTE]

Ay canım Allah yardımcınız olsun, biran önce çözülür inşaAllah, yazın değilde kışın bu durum büyük sorun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…