- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.781
haftada bir gün ancak yiyorum canım evde pişirmek istemiyorum dışarda yada kayınvalidemde yiyoruz. imkanımız olsa haftada iki gün çok sağlıklı. bulamazmısın canım balık yapan biyer. canın çekmiş şimdi
Cimcime Esram hepimiz için ne güzel şeyler yazmış.
Canım benim burda en uzun süredir tanıdığım insanların başında gelensin sen.
hERzaman çok içtensin...
haftada bir gün ancak yiyorum canım evde pişirmek istemiyorum dışarda yada kayınvalidemde yiyoruz. imkanımız olsa haftada iki gün çok sağlıklı. bulamazmısın canım balık yapan biyer. canın çekmiş şimdi
ben hayatta balık eleyemem zaten canım evde hiç yapmıyorum ya dışarda yada kaynanamda yiyoruz bizde. balık yediğimiz yer uzakta şimdi ofisten gidemem de en kötü akşama alıyım annem yapsın. Bizde haftada en az bikere yiyoruz
Kız ben esranın masum isteğine güldüm yoksa sana inancım sonsuz bu arada o kim ki
ayy nispettmi yapıyonuz siz ya biz hem çalış hem koştur koştur eve yemek yetiştir hem temizliği sıkıştır araya sizz ohh ne güzel yarım saat sonra yapayım bi saat sonra yapayım amann yat aşağıı bugün bişey yapmayım özendim valla
doydum geldim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr
esracım çok güzel yazmışsın
senden büyükkmüyüm bennn yok canım :))
88 liyim ben
nerden aklına geldi herkesi çok güzel tanımlamışsın
çooookkkk
Zuzu nerde bu arada yaaaa
akşama neler yapmayı planlıyorsuunz
bu çaamşırlar nasıl kuryacak
kızlar ben şimdeden evde çok üşüyorum dua edin gaz versinler ya bu ne biçim iş kış boyu nasıl ısıncaz bizzzzzzzzzzzz
mutfakta su buz gibi((((((((((((((((((((((((((((((
Cimcime yaptım ben yorumu ya :) Ayşe alıntı yapınca gördüm yazdığını.
ben gene ilk gündn balık yaptım buram buram kokuyor şimdi mutfağım
ben dün balıkçının kaçırdığı bir iki balığı kendim temizledim eşim bile şaştı çok mu caniyim ne
ben dün balıkçının kaçırdığı bir iki balığı kendim temizledim eşim bile şaştı çok mu caniyim ne
ben gene ilk gündn balık yaptım buram buram kokuyor şimdi mutfağım
Anamm bende diyorum bu kız bana niye böyle cimcime gibi geliyor :))
Ya küçük sandığım biri büyüktü benden unuttum kim olduğunu...
YOK TATLIM ZUZU FIDI DİYODU YA KÜÇÜK OLDUĞUM İÇİN
Ay hiç özenme canım, böyle olunca insan dinç olamıyor, miskinlik ve tembellik oluyor.
Benim şu 2 haftadır düzene girdi, evdeolsam yine 12ye kadar yatarım, yatıncada canım çok sıkılıyor, gecede uyuyamıyorum sonra.
Bu gece mışıl mışıl uyurum çünkü sabah erken kalktım...
[/B]
kemanı öttüren adam diyorum ben ona
keman ustası
farid farjad yaz youtube da dinle..
slm bebişlerr,
bebişler deyişimden bilin ve sakın ismimi kullanmayınnn :)) esrooo size mail atttı okuyun lütfennn
bende temziliyorum canım ama geçen sefer kayınvalidemde eldivem yoktu ellerim koktu diye bu sefer balıkla birlikte eldivende aldım öyle temziledim kayınvalidemde kızartrtı.
Ben tanıyamadım seni şeker
Ben tanıyamadım seni şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?