- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.641
delikafadulden delikafadulden
Gercekten mi dikkat etmemisimsempatiksalakcinni
shewall eminim çok zordur toplanmak.benim bile tüylerim diken diken oldu.allah yardımcımız olsun.zor yaa valla zorrr
Bugün Ankaradaki fotografcılardan fiyat aldım kızlar stüdyo m stüdyo l ve stüdyo 2001 bizim aile genelde stüdyo l'de çektiriyor fotograflarını ve çok güzel çalışıyorlar bana yaklaşık dış mekan çekimi için 4000 tl fiyat verdiler ben sabahtan aksama kadar fotografcımı yanımda istiyorum her anıma sahit olsun istiyorum biraz yüksek geldi o yüzden tek calısan profesyonel fotografcılara bakacagım rent a carların fiyatına baktık arkadasımla limuzin kirası 250 euro gelin albümlerini inceledim yanlış anlamayın arkadaslar hepimiz düğün hazırlıgı yapıyoruz o yüzden yasadıklarımı paylasıyorum düğünden önce mutlaka saç renginize ve makyajınıza çok iyi karar verin resimlerde iyi görüntü yakayabilmek için ben saçımda çikolata kahvede karar kıldım gelin makyajı tonlarımı da siyah agırlıklı yaptırcam porselen makyaj istediğim için krylon fontoden kullanacagım makyaj yaptıracagınız yerde de mutlaka sorun yaz gelin adaylarımız var mutlaka makyaj sabitleyicisi alsınlar....
Benim gibi mart gelini olacak var mı?
kıslar şimdi nişanlımla konuştum aramız düzeldi gibi
balayı için yer araştırmaya başlıcaz iş yerinden izin konusunuda halletmiş
kemer diyor nişanlım artıkın bilmiyorum yarın tam bir araştıtma yapacam
günaydın superisi:)) iyi diyelim iyi olsun sende ne var ne yok:))
kız siz aynı şehirde misiniz valla ne şanslısın:). şöye iş çıkışında bekleyen bir kahve içmeye gittiğimiz bir günümüz olmadı
yooo değilimki haftasonu kaçıyom bazen o kaçıyo :)))
ee hani en son annen yakalamıştı sizi:))) hatırladım şimdi:))
yakaladııı :))) annem bursaya gitmeme kızıyo o gelsin burda görüşün diyoo:)) ama ben bugün zaten merkeze gidiyom arkadaşımın nişanına :sm_cool:
ohh ne güzelkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?