2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bugün Ankaradaki fotografcılardan fiyat aldım kızlar stüdyo m stüdyo l ve stüdyo 2001 bizim aile genelde stüdyo l'de çektiriyor fotograflarını ve çok güzel çalışıyorlar bana yaklaşık dış mekan çekimi için 4000 tl fiyat verdiler ben sabahtan aksama kadar fotografcımı yanımda istiyorum her anıma sahit olsun istiyorum biraz yüksek geldi o yüzden tek calısan profesyonel fotografcılara bakacagım rent a carların fiyatına baktık arkadasımla limuzin kirası 250 euro gelin albümlerini inceledim yanlış anlamayın arkadaslar hepimiz düğün hazırlıgı yapıyoruz o yüzden yasadıklarımı paylasıyorum düğünden önce mutlaka saç renginize ve makyajınıza çok iyi karar verin resimlerde iyi görüntü yakayabilmek için ben saçımda çikolata kahvede karar kıldım gelin makyajı tonlarımı da siyah agırlıklı yaptırcam porselen makyaj istediğim için krylon fontoden kullanacagım makyaj yaptıracagınız yerde de mutlaka sorun yaz gelin adaylarımız var mutlaka makyaj sabitleyicisi alsınlar....

Benim gibi mart gelini olacak var mı?

merhabaaaaa

ben yine geç kalanlardan:)kışlıklarımı çıkarmakla uğraştım 2 saat.çok yoruldum beeee.

yeni arkadaşlarımız hoşgeldiler aramızaa.

listede 25 haziran kınayı silebilirsiniz.allah izin verirse 26 haziran kesin

kızlar selam
kitaplığımı topladım bende koliledim. yavaş yavaş yuvadan uçuş başladı.

:gitme:

herkes iyidir inşallah
yarın sel kıyamet olmazsa fatihe gelinlik bakmaya gidicez arkadaşımla.
iyi geceler
zeynepcim gözünaydın canım nişanlın gelmiş.
damatlık hayırlı olsun. gelinlik damatlık hazır walla maşallah.

nikah işlemleri ile ilgili kafana bişi takılırsa yaz canım.

kıslar şimdi nişanlımla konuştum aramız düzeldi gibi
balayı için yer araştırmaya başlıcaz iş yerinden izin konusunuda halletmiş
kemer diyor nişanlım artıkın bilmiyorum yarın tam bir araştıtma yapacam

elçincim ben kemer holiday ulusoy cluba gidicem.
bi arkadaşım önermişti o 2 kez gitmiş. ama daha satınalmadım. bilgin olsun canım bi bakarsın

Ben varim ben!!!! hehehe

Antalya Belek Adam&Eve Hotel'e baksana canım balayı oteli de diolar diazynı çok sık ya da Antalya Mardan Palace tavsiyelerim düzelmiş olmanıza sevindim canım oluyor düğün öncesi böyle gerginlikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…