- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.001
bir fincan sıcak çay istermisiniz kızlarrrrr
duygusuz değilde hiç olmazsa bizim gibi salya sümükte olmayacaksın :sinifsinif:
verr kızz ver rsenin elinden içilme zmii
pandooo şu muhasebe işlerine kafam hiç basmamıştır bana göre değil hesap kitap allah sabır versin canım guclubacismile
döktüm canım kaç şeker olsun :roflol:
şekersiz içerim şeker bennn yerimseniben ohhh hüpletiyorummm valla
pandooo şu muhasebe işlerine kafam hiç basmamıştır bana göre değil hesap kitap allah sabır versin canım guclubacismile
Pandomincim o zaman maaşını iki katına çıkarsınlar bacım, en azından sana moral olur...
bencede hiç merak etme canım şuan sinirden patlamak üzereyim millete birşeyleranlatmak çok zor şirket muhasebe oldukça karışık ve uğraştırıcı kağıtlardan masanın rengini unuttum vallahi
bencede hiç merak etme canım şuan sinirden patlamak üzereyim millete birşeyleranlatmak çok zor şirket muhasebe oldukça karışık ve uğraştırıcı kağıtlardan masanın rengini unuttum vallahi
hadi ya nasıl içiyorsun be tatlım ya şekersiz ben çay bardağına 3 tane lmazsa içemiyorum çok şekerli içerim çay kahve bir ara azaltmaya çalıştım ama olmuyor
afiyet bal şeker olsun can kuş hihoyyyt
zaten attığım karım kaşık birşeydi 3 yıldırda hiç kullanmıyorum ne kahve ne çaya ohhh miss gibi asıl tat şimdi alınıyor ve bence çokta sağlıklı ben şekeri sadece çikolatada yerim diğerlerinde zaten aram yoktu :icecream:
kız çay içenlerin çok olsun Şeniz
kesinlikle daha iyidir diye düşünüyorum şirketi.... bürodayım herkesin muhasebesine bakıyosun üfff hepsi ayrı ayrı sıkıntı dert .. şirket olunca en azından bi yer yani ona yoğunlaşırsın ..eylül ayını kapatamadım daha demişya diğer fıstık :))) benim daha eylül evraklarım bile gelmedi :)) anca muhtasarları hazırlıyoz(( şirket iyi kızlar iyi bundan sonraki işim asla büro olaaaamaaazzz :!!!
bende kahve içiyorum bana da kahveye gelin gariii
bende kahve içiyorum bana da kahveye gelin gariii
türk kahvesi değil canım yaa
sevmiyorum ben türk kahvesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?