2011 gelin adayları buyrun sohbete

bir fincan sıcak çay istermisiniz kızlarrrrr

Valla olsa hayır demem şahsen :))

duygusuz değilde hiç olmazsa bizim gibi salya sümükte olmayacaksın :sinifsinif:

Hakikaten çok zor olacak, bide ilk alışma dönemi var.
Allah yardımcımız olsun, aslında gidip bi gezsem iyi olacak şu Iğdır'ı...
Annemler Düzce'ye ben Iğdır'a gitsem ne güzel olurdu...

pandooo şu muhasebe işlerine kafam hiç basmamıştır bana göre değil hesap kitap allah sabır versin canım guclubacismile

bencede hiç merak etme canım şuan sinirden patlamak üzereyim millete birşeyleranlatmak çok zor şirket muhasebe oldukça karışık ve uğraştırıcı kağıtlardan masanın rengini unuttum vallahi

pandooo şu muhasebe işlerine kafam hiç basmamıştır bana göre değil hesap kitap allah sabır versin canım guclubacismile

Pandomincim o zaman maaşını iki katına çıkarsınlar bacım, en azından sana moral olur...

Yapmazlar canım ona eminim.
1 liranın hesabı olur burda.
Kafam çok ağrır ufacık bi yanlışta.
ki bende hiç anlamam ben en son lise 1 de matematik gördüm.
meslek lisesiydi.
üniversitede yoktu mat.
o yüzden bu bölümü seçtim mat anlamıyorum diye.

bencede hiç merak etme canım şuan sinirden patlamak üzereyim millete birşeyleranlatmak çok zor şirket muhasebe oldukça karışık ve uğraştırıcı kağıtlardan masanın rengini unuttum vallahi

buna çok güldüm yaw :roflol:
bende şu an hesap kitapla uğraşıyom
hala eylül ayını kapatamadım yaa
bu ara hiçbişey yolunda gitmiyo valla kafayı sıyırıcam pöfffff

zaten attığım yarım kaşık birşeydi 3 yıldırda hiç kullanmıyorum ne kahve ne çaya ohhh miss gibi asıl tat şimdi alınıyor ve bence çokta sağlıklı ben şekeri sadece çikolatada yerim diğerlerinde zaten aram yoktu :icecream:
kız çay içenlerin çok olsun Şeniz

Son düzenleme:

Bende kullanmıyorum 2 yıldan bu yana şeker.

kesinlikle daha iyidir diye düşünüyorum şirketi.... bürodayım herkesin muhasebesine bakıyosun üfff hepsi ayrı ayrı sıkıntı dert .. şirket olunca en azından bi yer yani ona yoğunlaşırsın ..eylül ayını kapatamadım daha demişya diğer fıstık :))) benim daha eylül evraklarım bile gelmedi :)) anca muhtasarları hazırlıyoz (( şirket iyi kızlar iyi bundan sonraki işim asla büro olaaaamaaazzz :!!!

a.s:roflol:

a.sa.sa.sa.s

kahve almaya gittim soda gördüm elmalı aldım :))) kız türk kahvesi sevilmezmi hiçç ohh hergün içiyom hatta bazen 2 kere içiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…