2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende aglamaktan hiç hoşlanmam hele annem zaten şimdiden baçladı gözleri dolup duruyor..yani çok aglamak istemyrm.allah korusun sanki evden cenaze cıkıyormuscasına aglamak istemyrm aglatmakta istemyrm tabi ama sulu gözlym hassasım dayanamammmmsenağlama

bende kına yakılırken ağlayacağımı sanmıyorum yaa
hiç ağlancak bi ortam olmuyo bence
ama gelinalı da garanti salya sümük giderim
hele babam kırmızı kuşağı balayıp sarılınca koparım kesin :gitme:

annemin sesi çok güzeldir gelin okşaması yapar tefle:gitme: sesini duyupta etkilenmeyek yoktur gelinler helak oluyor yahu tab bendeesenağlama

candan erçetin annem ve emel örgün ağıt var onu istiyorum benimde çok yakın arakdaşımın sesi çok güzel o söyler diğerlerini nişanlım çalar söyler :))

Ben ağlamayı severimde bende çok etki bırakıyor, yani uzun süre atamıyorum üzerimden.
Bazıları ağlıyo boşaltıyo içindekileri ama ben öyle değilim, sözümde herkes ağlamıştı fotoğraflara bakıyorumda çok kötü çıkmış yaa zorla evleniyomuşum gibi...
Nişanlım hala kızar durur o resimlere...

annemin sesi çok güzeldir gelin okşaması yapar tefle:gitme: sesini duyupta etkilenmeyek yoktur gelinler helak oluyor yahu tab bendeesenağlama

Şekerüm anan senin kınanda ağlamaktan nasıl söyleyecek?
Benim kuzenim var çok yanıktır sesi, ama söyletmem ona, en güzel günümü ağlamakla geçirmek istemiyorum...

Şekerüm anan senin kınanda ağlamaktan nasıl söyleyecek?
Benim kuzenim var çok yanıktır sesi, ama söyletmem ona, en güzel günümü ağlamakla geçirmek istemiyorum...

yok söylemez zaten ya yürek mi dayanır buna birde bizde kınada kadınlar kaşıklarla tef eşiliğinde hoplama yaparlar ona bayılıyorum ama ya aynı hareketlerle yapıyorlar çok hoş oluyor

bende ağlamak istemiyorum ama nitekim ortam dan dolayı insan duygulanıyor birde açıp yüzünü bakıyorlar ağlamış mı diye .)))

Günaydın kızlar
Duygusalız bugün
bende ağlamak istemiyorum ama bilmiyorum çünkü ailemden hiç ayrılmadım üni bile kendi şehrimde okudum nasıl bi his hiçbir fikrim yok

ne değişik adetleriniz varmış
okşama, hoplama......

bende güyaa küçüklüğümden beri dikkatli gözlerle izlerim kadınları hani nişanlım burdayken amcamlarım düğünde bi hoplamada ben yapayım dedim o heycanla geçtim teyzenin karşısına abooooooo merdivenlere kadar hoplamışım :roflol: gidiyomm yanii o biçim hoppp hopppp sırnaşık şey yapamadım yani..

:roflol::roflol::roflol: oynak

Bende Tekirdağ'da arkadaşımın kınasında testi kırmıştım.
Orada gelinin en iyi arkadaşı halayın başına geçiyo ve o testiyi kırana kadar halayı bitiremiyolar...
Bende başa geçtim halaya başlayacağım anda testi elimden bir düştü ve kırıldı :)) Allahtan jelatin içindeydi farkedilmedi, halaydan sonra kırmıştım ama hiç beceremedim.
Keşke prova yapsaydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…