- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.461
kız bende serçe kadar yürek yok :gitme:gelinden çok ağlarım beneyvahedigeldismile
Yüksek yüksek tepelerde gülmek geliyor içimden :)
Toplanıyorlar karga sesliler bağırıyolar insanın ağlayacağı varsada ağlayamıyo.
Ben onları çok güzel organize ediyorum, ilk önce alişandan kınayı getir aney çalıyor, oturuncada damardan bir kına türküsü giriyorum millet helak oluyor :))
Benim kınada kim ayarlayacak bilmem, aman söylesinler yüksek yüksek tepeleri çünkü çok ağlamak istemiyorum yaa(
Yüksek yüksek tepelerde gülmek geliyor içimden :)
Toplanıyorlar karga sesliler bağırıyolar insanın ağlayacağı varsada ağlayamıyo.
Ben onları çok güzel organize ediyorum, ilk önce alişandan kınayı getir aney çalıyor, oturuncada damardan bir kına türküsü giriyorum millet helak oluyor :))
Benim kınada kim ayarlayacak bilmem, aman söylesinler yüksek yüksek tepeleri çünkü çok ağlamak istemiyorum yaa(
annemin sesi çok güzeldir gelin okşaması yapar tefle:gitme: sesini duyupta etkilenmeyek yoktur gelinler helak oluyor yahu tab bendeesenağlama
gelin okşaması nasıl tatlımmm
bende aglamaktan hiç hoşlanmam hele annem zaten şimdiden baçladı gözleri dolup duruyor..yani çok aglamak istemyrm.allah korusun sanki evden cenaze cıkıyormuscasına aglamak istemyrm aglatmakta istemyrm tabi ama sulu gözlym hassasım dayanamammmmsenağlama
annemin sesi çok güzeldir gelin okşaması yapar tefle:gitme: sesini duyupta etkilenmeyek yoktur gelinler helak oluyor yahu tab bendeesenağlama
Şekerüm anan senin kınanda ağlamaktan nasıl söyleyecek?
Benim kuzenim var çok yanıktır sesi, ama söyletmem ona, en güzel günümü ağlamakla geçirmek istemiyorum...
gelin erkek evine geldi mi okşama yapılır hoş geldin gelinim gibi sözlerleve kına gecesinde de bu gün gelinimiz misafirdir hoş tutun güveyimiz gibi sözlerle vurur tefe anacağım:gitme:
gelin erkek evine geldi mi okşama yapılır hoş geldin gelinim gibi sözlerleve kına gecesinde de bu gün gelinimiz misafirdir hoş tutun güveyimiz gibi sözlerle vurur tefe anacağım:gitme:
yok söylemez zaten ya yürek mi dayanır buna birde bizde kınada kadınlar kaşıklarla tef eşiliğinde hoplama yaparlar ona bayılıyorum ama ya aynı hareketlerle yapıyorlar çok hoş oluyor
ne değişik adetleriniz varmış
okşama, hoplama......
ne değişik adetleriniz varmış
okşama, hoplama......
bende güyaa küçüklüğümden beri dikkatli gözlerle izlerim kadınları hani nişanlım burdayken amcamlarım düğünde bi hoplamada ben yapayım dedim o heycanla geçtim teyzenin karşısına abooooooo merdivenlere kadar hoplamışım :roflol: gidiyomm yanii o biçim hoppp hopppp sırnaşık şey yapamadım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?